Bács megyeben keresünk hozzánk hasonloan perverz hölgyet vagy fiatal sexy párt péntek estére!
Néznék párokat szex közben. Nem lennék hálátlan
ziasztok! 38 éves igényes potens tiszteletudo Székesfehérvári hetero pasi vagyok! Szívesen támogatnék párt vagy hölgyet! Helyem van! Képeim van fent az adatlapomon! Ha szimpatikus vagyok várom leveleitekt! Üdv
Októberben Tokaj és környékén csinos, bi hölgytagú párt párcserére, lányos játékokra, vagy 18-40 év közötti, sportos, jó méretű, barna/fekete hajú srácot/férfit keresünk harmadiknak, a hölgy kényeztetésére dp-s és cuckold játékokra, wellnessre, szaunázásra......Üzeneteket belső üziben várunk, aztán e-mailen folytatjuk. Fotó - és később telefonszám is - szükséges lesz...anélkül ne is jelentkezz..
Sziasztok fiatal lányt keresek holnap délelőttre!
Budapest déli részén!!!!!
Budapest déli részén!!!!!
Sziasztok!
Feri vagyok 33-éves ápolt intelligens,abszolút diszkrét,szexőrült fiatal potens pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz.hölgyekhez,nem okozók csalódást!
Ha van kedved ismerkedni velem akkor irj/irjatok bátran!
Üdv:Feri
Feri vagyok 33-éves ápolt intelligens,abszolút diszkrét,szexőrült fiatal potens pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz.hölgyekhez,nem okozók csalódást!
Ha van kedved ismerkedni velem akkor irj/irjatok bátran!
Üdv:Feri
Kiváncsi hetero srácot keresek közös hokihoz,esetleg orálhoz,nem baj ha még sosem csináltad de már régóta foglalkoztat izgat a dolog.Légy nyitott laza de én azon leszek hogy ellazuljunk és jól érezzük magunkat.Csak az lesz amit Te szeretnél.Fontos hogy a csajok izgassanak és a punci
Szeresd a jó szexfilmeket mert én is szeretem nézni ha egy csak orálisan kényeztet!Pestmegyei nagyon igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Szeresd a jó szexfilmeket mert én is szeretem nézni ha egy csak orálisan kényeztet!Pestmegyei nagyon igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Sziasztok. Keresnék Kecskemét és kkr, utazni tudok, de helyem is van.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Szeximádó, erotikus hölgyet keresek játékos szexcsatákra
akár tartós kapcsolatra!
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi viszont nem siet sehová!
Írj privátot.
akár tartós kapcsolatra!Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!Esti
vi
, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére! alf
dá alf
m alf
borozgatásPárok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi viszont nem siet sehová!
Írj privátot.
Sziasztok fèrjemmel keresünk fiatal pasit hármas sexre akár bise pasi is
Sziasztok! Nőkkel és párokkal ismerkednék !
Sziasztok, férfi beszállót keresünk harmadiknak kizárólag heteró alapon!! Max 45éves korig!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 15/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Sziasztok
44 éves, diszkrét, igényes férfi vagyok. Kifejezetten olyan hölgyet keresek, aki szívesen részt venne egy intim, szexuális élményben, akár a párja jelenlétében is. Elsősorban Női orális kényeztetésre vágyom, kölcsönös szimpátia, beleegyezés és diszkréció mellett. Ha hasonlóan gondolkodsz, írj bátran prívátba!
44 éves, diszkrét, igényes férfi vagyok. Kifejezetten olyan hölgyet keresek, aki szívesen részt venne egy intim, szexuális élményben, akár a párja jelenlétében is. Elsősorban Női orális kényeztetésre vágyom, kölcsönös szimpátia, beleegyezés és diszkréció mellett. Ha hasonlóan gondolkodsz, írj bátran prívátba!
Lányt keresek orális kényeztetésre akinek jól jönne a kiegészítés...
Lány aki szeret szopni, alkalmi vagy rendszeres találkozásokra keresek. Hálám beszéljük meg privibe.
Sziasztok fiatal nem kamus pasit pasikat keresünk többes sexre csak az írjon aki dugni akar
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 15/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !

gabor_76

Doina