Milyen szépen csillog Cseh Laci 3-dik ezüstje....és milyen édesen mosolyog a lányokra, van is miért...

Bódi jól kezdett, később azonban az egész csapattal együtt ő is visszaesett.
További hírek!
Kikaptak a női kézisek az oroszoktól,
viszont a vizilabdás hölgyek megverték a görögöket!
Holnap szurkoljunk a férfi vizilabdásoknak, ausztráliával meccselnek!
Súlyos verést kapott a nőikézi-válogatott
Kilencgólos vereséget szenvedett Oroszországtól a magyar válogatott az

33-24-re nyertek az oroszok, jelentős javulásra lesz szükség a továbbiakban.
"Ilyen a mai kézilabda, de ne felejtsük el, hogy az oroszok a világbajnokok. Akkor nyerhettünk volna, ha mindenki 120 százalékot nyújt, de ez ma elmaradt. Van még egy esélyünk, hogy a csapat jó eredményt érjen el a csoportban, megpróbálunk élni vele" - értékelt Pálinger Katalin.

Bódi jól kezdett, később azonban az egész csapattal együtt ő is visszaesett.
További hírek!
Kikaptak a női kézisek az oroszoktól,
viszont a vizilabdás hölgyek megverték a görögöket!
Holnap szurkoljunk a férfi vizilabdásoknak, ausztráliával meccselnek!
Súlyos verést kapott a nőikézi-válogatott
Kilencgólos vereséget szenvedett Oroszországtól a magyar válogatott az
ol
nőikézilabda-torna 4. fordulójában. Hajdu János együttese az első félidőben még egyenrangú ellenfele volt a világbajnoki címvédőnek, a szünet után azonban drasztikusan visszesett a teljesítménye, és alig vezetett épkézláb támadást. alf
im alf
pi alf
ai

33-24-re nyertek az oroszok, jelentős javulásra lesz szükség a továbbiakban.
"Ilyen a mai kézilabda, de ne felejtsük el, hogy az oroszok a világbajnokok. Akkor nyerhettünk volna, ha mindenki 120 százalékot nyújt, de ez ma elmaradt. Van még egy esélyünk, hogy a csapat jó eredményt érjen el a csoportban, megpróbálunk élni vele" - értékelt Pálinger Katalin.
Cseh László begyűjtötte harmadik ezüstjét
A nap utolsó előtti fináléja a várva várt 200 vegyes volt, Cseh László a hatos pályán a nagy mumus Michael Phelps mellett úszott. 50 pillangó után másodikként fordult, a hátúszást követően csupán öt századmásodperc volt a hátránya.
A kritikus 50 mellen a másik amerikai Lochte és a brazil Pereira is beérte, így a gyorsra maradt a döntés. Phelpset nem lehetett utolérni (1:54.23 perces világcsúccsal győzött), Cseh óriásit versenyezve, új Európa-rekorddal (1:56.52) maga mögött tudta tartani a többieket, megszerezve ezzel harmadik ezüstérmét.

A nap utolsó előtti fináléja a várva várt 200 vegyes volt, Cseh László a hatos pályán a nagy mumus Michael Phelps mellett úszott. 50 pillangó után másodikként fordult, a hátúszást követően csupán öt századmásodperc volt a hátránya.
A kritikus 50 mellen a másik amerikai Lochte és a brazil Pereira is beérte, így a gyorsra maradt a döntés. Phelpset nem lehetett utolérni (1:54.23 perces világcsúccsal győzött), Cseh óriásit versenyezve, új Európa-rekorddal (1:56.52) maga mögött tudta tartani a többieket, megszerezve ezzel harmadik ezüstérmét.

sajnos nem és nem mennek úgy a dolgaink, ahogy vártuk...a fasorban sem vagyunk...
jó ha a kajak-kenu hoz 1-2 érmet még!
azért a birkózónknak garatula (de az olaszt el kellett volna verni!)
Ezüst eső hull Pekingben: Fodor nem tud örülni második helyének!
Pekingi tudósítóink csúnya, Fodor Zoltán viszont kitűnő napot fogott ki, ám a kötöttfogású birkózás 84 kg-osainak aranyérmét így sem sikerült megszereznie: Andrea Minguzzi Fodor elleni makulátlan mérlegén az

Férfi kötöttfogás, 84 kg,
1. Andrea Minguzzi (Olaszország)
2. FODOR ZOLTÁN (MAGYARORSZÁG)
3. Nazmin Avluka (Törökország) és Ara Abrahamian (Svédország)
Igaly Diána: Mélyrepülésben a magyar sport!
Az athéni

- A 2008-as magyar ötkarikás szereplést is figyelembe véve, sokak szerint nagy lejtmenetben van a magyar sport. Bő fél évszázada, Helsinkiben 16, 1992-ben, Barcelonában 11, Athénban és Sydneyben pedig már "csak" nyolc magyar arany született, most pedig - talán - még kevesebb várható. Egyes országok is kezdik "felfedezni" azokat a magyaros sportágakat, hogy csak egy példát említsünk, a kínaiak például vívásban, kajak-kenuban is egyre inkább éremesélyesek. Nem fog elszaladni mellettünk a sportvilág? Mint
- Félretéve az én eredményemet, annak jogán, hogy 28 éve ebben a sportban vagyok, azt a választ adom, hogy mélyrepülésben van a magyar sport. S hogy félreértés ne essék, ehhez a kijelentéshez hozzátartozik még az az egy mondat, amit mondtam, szóval nem az én eredményemet titulálom a magyar sport mélyzuhanásának. Hogy Pekingben miképp szerepeltem, az a saját elszámolnivalóm. De globálisan nézve a magyar sportot, az igencsak mélyrepülésben van. Észre kellene már venni, hogy nagyon mélyről erednek a problémák.
- Más országban jobban segítenek egy
- Úgy vélem, más országban, más
(Athén skeetlövő
jó ha a kajak-kenu hoz 1-2 érmet még!
azért a birkózónknak garatula (de az olaszt el kellett volna verni!)
Ezüst eső hull Pekingben: Fodor nem tud örülni második helyének!
Pekingi tudósítóink csúnya, Fodor Zoltán viszont kitűnő napot fogott ki, ám a kötöttfogású birkózás 84 kg-osainak aranyérmét így sem sikerült megszereznie: Andrea Minguzzi Fodor elleni makulátlan mérlegén az
ol
döntőben sem esett csorba. A fiatal magyar birkózó inkább úgy érzi, elvesztett egy aranyat, minthogy nyert egy ezüstöt. alf
im alf
pi alf
ai
Férfi kötöttfogás, 84 kg,
ol
bajnok: alf
im alf
pi alf
ai1. Andrea Minguzzi (Olaszország)
2. FODOR ZOLTÁN (MAGYARORSZÁG)
3. Nazmin Avluka (Törökország) és Ara Abrahamian (Svédország)
Igaly Diána: Mélyrepülésben a magyar sport!
Az athéni
ol
női skeet számának címvédőjeként nem sikerült döntőbe jutnia a sportlövő Igaly Diánának, aki egy nagyon nehéz felkészülés után is bízott abban, hogy a legjobb hat közé kerülhet, ami bár kevésen múlt, ezúttal nem sikerült. Igaly a pekingi lőtéren az [origo]-nak elmondta: a véleménye szerint a magyar sport óriási mélyrepülésben van, s a problémákat végre észre kellene vennie valakinek. alf
im alf
pi alf
a
- A 2008-as magyar ötkarikás szereplést is figyelembe véve, sokak szerint nagy lejtmenetben van a magyar sport. Bő fél évszázada, Helsinkiben 16, 1992-ben, Barcelonában 11, Athénban és Sydneyben pedig már "csak" nyolc magyar arany született, most pedig - talán - még kevesebb várható. Egyes országok is kezdik "felfedezni" azokat a magyaros sportágakat, hogy csak egy példát említsünk, a kínaiak például vívásban, kajak-kenuban is egyre inkább éremesélyesek. Nem fog elszaladni mellettünk a sportvilág? Mint
ol
bajnok, miképp érzi, mit lehet tenni azért, hogy három alf
im alf
pi alf
aiol
múlva mondjuk ne csak egy bronznak örülhessünk? alf
im alf
pi alf
a- Félretéve az én eredményemet, annak jogán, hogy 28 éve ebben a sportban vagyok, azt a választ adom, hogy mélyrepülésben van a magyar sport. S hogy félreértés ne essék, ehhez a kijelentéshez hozzátartozik még az az egy mondat, amit mondtam, szóval nem az én eredményemet titulálom a magyar sport mélyzuhanásának. Hogy Pekingben miképp szerepeltem, az a saját elszámolnivalóm. De globálisan nézve a magyar sportot, az igencsak mélyrepülésben van. Észre kellene már venni, hogy nagyon mélyről erednek a problémák.
- Más országban jobban segítenek egy
ol
bajnokot? alf
im alf
pi alf
ai- Úgy vélem, más országban, más
ol
bajnok nem járt volna úgy, ahogy én; hogy a lőteret kihúzzák alóla. alf
im alf
pi alf
ai(Athén skeetlövő
ol
bajnoka Peking előtt úgy értékelt, hogy a legjobb hat közé jutással már elégedett lenne. Mint azóta kiderült, ez nem valósulhat meg, hiszen Igaly az alapversenyben csak a tizenharmadik helyet szerezte meg, így nem jutott a hatos döntőbe.)
alf
im alf
pi alf
ai
Go go magyarok. Hajrá Cseh Laci, Gyurta Dani.
Jah meg a férfi/női vizilabdázok és a női kézisek is
használd a hsz módosítás gombot:prune
Jah meg a férfi/női vizilabdázok és a női kézisek is
használd a hsz módosítás gombot:prune
klikk ide
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 08. 13. szerda 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 13. szerda 21:10
Nézem az úszást, és erősen elgondolkoztam. Most vagy van valami ebben a kínai vízben, vagy a kémia sokkal előrébb jár a WADA-nál. Nem hiszem el, hogy gyakorlatilag az elődöntőkben is folyamatosan űridőket úsznak orvosi segítség nélkül...
Nézem az úszást, és erősen elgondolkoztam. Most vagy van valami ebben a kínai vízben, vagy a kémia sokkal előrébb jár a WADA-nál. Nem hiszem el, hogy gyakorlatilag az elődöntőkben is folyamatosan űridőket úsznak orvosi segítség nélkül...
nem,nem, nem...eddig nagyon nem megy a magyaroknak, v. nem fekszik ez az
még szerencse, hogy van egy kivétel, akiben ott van a hit, a tudás, az akarat és talán egy kis szerencse is, ami elengedhetetlen az élet minden területén!
sajna nem, de egy ezüst azért van megint!
hvg.hu: Két ezüst, két Európa-rekord, és egy remek úszás, gondoltad volna?
Cseh László: Ennyire azért nem mertem nagyot álmodni, bár valami motoszkált bennem. Kijött a lépés, fantasztikusan ment az úszás, Phelps is nagyon közel volt hozzám, talán most a legközelebb. De ami ennél is nagyobb öröm számomra, hogy pillangón is csúcstartó lettem.
hvg.hu: Említetted, hogy végre úgy pillangóztál, ahogy szeretted volna. Van ennek valami titka vagy csak az érzés számít?
Cseh László: Ez elsősorban az érzés. Az országos bajnokságon sajnos nem jött elő, edzéseken néha elkapom azt a mozdulatot, ami jól eső érzés, és tudom, hogy könnyedén, de gyorsan haladok, végre versenyen is elcsíptem, nem akármilyen versenyen.
hvg.hu: Gondolom volt tanácskozás a döntő előtt.
Cseh László: A japánt és az oroszt megbeszéltük meg azt is, hogy a dobogó egyáltalán nem lehetetlen, mert már a vegyesen jól ment a pillangó. Így utólag is azt mondom, reális elvárás volt.
hvg.hu: Ha pesszimista vagyok, azt mondom Phelps fárad, ha optimista, akkor azt, hogy egyre jobban pillangózol.
Cseh László: Azért Phelpsből is kiveszi az erőt ez a sok döntő, viszont ő is tisztában van a képességeivel, tudja, hogy mire képes és meddig mehet el. Ennek ellenére szerintem elfáradt egy kicsit. Ahogy azt az imént mondtam, most nagyon kijött a lépés, de abban bízom, hogy ez nem csak Pekingre érvényes, s valóban egyre jobb időket úszom majd.
hvg.hu: Délután ismét vízben vagy
Cseh László: Igen, jön a 200 vegyes. Mondanám, hogy mindent megpróbálok, de inkább azt mondom, hogy megpróbálom nem szétúszni magam, hiszen annak nem sok értelme lenne.
hvg.hu: Gyurta Dani panaszkodott az éjszakára, még egy enyhe altatót is bevett, te jól aludtál?
Cseh László: Valami lehetett a levegőben, mert nekem sem ment valami jól, pedig nagyon fontos lenne a regenerálódás szempontjából. Ma éjjel pedig erre nagy szükségem lesz.
hvg.hu: Az edződ, Turi György azt mondta, hogy megkönnyezte ezt az időt.
Cseh László: Kár, hogy mire kijövök a medencéből én ezt már nem láthatom
(Kolozsi Ildikó / Peking)

A két legkönnyebbnek tartott csoportellenfél, Svédország és Brazília után Németország ellen lépett pályára a magyar nőikézilabda-válogatott az

ol
alf
im alf
pi alf
a
még szerencse, hogy van egy kivétel, akiben ott van a hit, a tudás, az akarat és talán egy kis szerencse is, ami elengedhetetlen az élet minden területén!
sajna nem, de egy ezüst azért van megint!
hvg.hu: Két ezüst, két Európa-rekord, és egy remek úszás, gondoltad volna?
Cseh László: Ennyire azért nem mertem nagyot álmodni, bár valami motoszkált bennem. Kijött a lépés, fantasztikusan ment az úszás, Phelps is nagyon közel volt hozzám, talán most a legközelebb. De ami ennél is nagyobb öröm számomra, hogy pillangón is csúcstartó lettem.
hvg.hu: Említetted, hogy végre úgy pillangóztál, ahogy szeretted volna. Van ennek valami titka vagy csak az érzés számít?
Cseh László: Ez elsősorban az érzés. Az országos bajnokságon sajnos nem jött elő, edzéseken néha elkapom azt a mozdulatot, ami jól eső érzés, és tudom, hogy könnyedén, de gyorsan haladok, végre versenyen is elcsíptem, nem akármilyen versenyen.
hvg.hu: Gondolom volt tanácskozás a döntő előtt.
Cseh László: A japánt és az oroszt megbeszéltük meg azt is, hogy a dobogó egyáltalán nem lehetetlen, mert már a vegyesen jól ment a pillangó. Így utólag is azt mondom, reális elvárás volt.
hvg.hu: Ha pesszimista vagyok, azt mondom Phelps fárad, ha optimista, akkor azt, hogy egyre jobban pillangózol.
Cseh László: Azért Phelpsből is kiveszi az erőt ez a sok döntő, viszont ő is tisztában van a képességeivel, tudja, hogy mire képes és meddig mehet el. Ennek ellenére szerintem elfáradt egy kicsit. Ahogy azt az imént mondtam, most nagyon kijött a lépés, de abban bízom, hogy ez nem csak Pekingre érvényes, s valóban egyre jobb időket úszom majd.
hvg.hu: Délután ismét vízben vagy
Cseh László: Igen, jön a 200 vegyes. Mondanám, hogy mindent megpróbálok, de inkább azt mondom, hogy megpróbálom nem szétúszni magam, hiszen annak nem sok értelme lenne.
hvg.hu: Gyurta Dani panaszkodott az éjszakára, még egy enyhe altatót is bevett, te jól aludtál?
Cseh László: Valami lehetett a levegőben, mert nekem sem ment valami jól, pedig nagyon fontos lenne a regenerálódás szempontjából. Ma éjjel pedig erre nagy szükségem lesz.
hvg.hu: Az edződ, Turi György azt mondta, hogy megkönnyezte ezt az időt.
Cseh László: Kár, hogy mire kijövök a medencéből én ezt már nem láthatom
(Kolozsi Ildikó / Peking)
A két legkönnyebbnek tartott csoportellenfél, Svédország és Brazília után Németország ellen lépett pályára a magyar nőikézilabda-válogatott az
ol
harmadik csoportmeccsén. Bár a találkozó során többször is vezetett öt góllal az ellenfél, a magyar együttes feltámadt, s elképesztő hajrával 25-24-re nyert. alf
im alf
pi alf
a

Mincza-Nébald Ildikó döntő tussal, 15-14-re kikapott a román Ana Maria Branzától a női párbajtőrözők elődöntőjében,miután a bíró nem adta + neki a 13.tust--->:de 8-3-as hátrányból felállva 15-11-re legyőzte a kínai Li Nát és bronzérmet nyert a női párbajtőrözők versenyében a pekingi olimpián.
És már van egy bronzunk is női párbajtőrben, ne feledjük!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 13. szerda 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 13. szerda 08:20
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 13. szerda 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Cseh megszorongatta Phelpset, Gyurta döntős!
Végre ismét magyar érem Pekingben, Cseh László ugyanis a második helyen végzett a 200 méteres pillangóúszásban. A győzelmet Michael Phelps szerezte meg, aki ezzel összesen tizedik

Cseh László rendkívüli formában, csak van egy jobb a világon...

Végre ismét magyar érem Pekingben, Cseh László ugyanis a második helyen végzett a 200 méteres pillangóúszásban. A győzelmet Michael Phelps szerezte meg, aki ezzel összesen tizedik
ol
aranyát gyűjtötte be, majd a 4x200-as gyorsváltóban hozzátett még egyet, így immáron ő minden idők legeredményesebb sportolója az ötkarikás játékokon, és még három elsőség hiányzik neki Kínában, hogy valóra váljanak a nyolc aranyról szőtt álmai. Csütörtök délelőtt is lesz magyar döntős, Gyurta Dániel ugyanis ötödikként került be a 200 mell nyolcas mezőnyébe. alf
im alf
pi alf
ai

Cseh megszorongatta Phelpset, Gyurta döntős!

ol
aranyát gyűjtötte be, majd a 4x200-as gyorsváltóban hozzátett még egyet, így immáron ő minden idők legeredményesebb sportolója az ötkarikás játékokon, és még három elsőség hiányzik neki Kínában, hogy valóra váljanak a nyolc aranyról szőtt álmai. Csütörtök délelőtt is lesz magyar döntős, Gyurta Dániel ugyanis ötödikként került be a 200 mell nyolcas mezőnyébe. alf
im alf
pi alf
ai

Pekingi hírmorzsák!
Gyurta Dániel
Kikaptak a szerbek
A nagy rivális szerb férfi vízilabda-válogatott háromgólos vereséget
szenvedett a második csoportkörben a világbajnok horvát együttestől. Az első negyedet még két góllal a szerbek nyerték, de utána a horvátok egy 8-2-es rohammal megrogyasztották ellenfelüket, végül 11-8-ra nyertek.
Play back a megnyitón
Play backről énekelte a pénteki
"A

Krőzusok lesznek a kínai aranyérmesek!
Dúsgazdag emberként élhetnek tovább azok a hazai sportolók, akik aranyérmet nyernek Pekingben. Kína első bajnoki címét szerző Csen Hszie-hszia (súlyemelés, 48 kg) egyes számítások szerint összesen 10 millió jüant (220 millió forint) kasszíroz.
Az ország sporthivatala (GASC) 250 ezer jüant ad - ami ötszöröse az athéni jutalomnak -, míg Fok Ying Tung hongkongi mágnás 1984 óta minden kínai diadalért kiló aranyat és 80 ezer dollárt juttat. A tartományi sporthivatalok és a szponzorok is mélyen a zsebükbe nyúlnak, ha a nemzet dicsőségéről van szó.
Összehasonlításul: a szingapúri kormány rekordot jelentő félmillió euróval (120 millió forint) dotálja az
Gyurta Dániel
ol
és Európa-csúccsal bejutott a 200 m mell elődöntőjébe a pekingi játékokon. A négy éve Athénban ebben a számban ezüstérmes magyar úszó 2:08.68 perccel csapott célba, ami összesítésben a legjobb idő volt. A régi kontinentális és alf
im alf
pi alf
aiol
rekordot az olasz Paolo Bossini érte el a Gyurta előtti futamban (2:08.98). Gyurta a régi magyar csúcsát (2:10.71 p) 2007. július 19-én az antwerpeni ifjúsági Eb-n úszta. alf
im alf
pi alf
aiKikaptak a szerbek
A nagy rivális szerb férfi vízilabda-válogatott háromgólos vereséget
szenvedett a második csoportkörben a világbajnok horvát együttestől. Az első negyedet még két góllal a szerbek nyerték, de utána a horvátok egy 8-2-es rohammal megrogyasztották ellenfelüket, végül 11-8-ra nyertek.
Play back a megnyitón
Play backről énekelte a pénteki
ol
megnyitóünnepségen az "Óda a hazáért" című dalt a bájos kínai kislány, mert az igazi hang tulajdonosa nem volt elég helyes ahhoz, hogy Kínát méltóképpen képviselje - ismerte be a gála zenei igazgatója. alf
im alf
pi alf
ai"A
gy
kifejezőnek kellett lennie, jól kellett mutatnia a kamera előtt. Ehhez Lin Miao-ki tökéletes volt. A hangja azonban Jang Pej-jinek volt tökéletes - ebben az egész stáb egyetértett" - mondta Csen Csi-kang. alf
er alf
me alf
knek
Krőzusok lesznek a kínai aranyérmesek!
Dúsgazdag emberként élhetnek tovább azok a hazai sportolók, akik aranyérmet nyernek Pekingben. Kína első bajnoki címét szerző Csen Hszie-hszia (súlyemelés, 48 kg) egyes számítások szerint összesen 10 millió jüant (220 millió forint) kasszíroz.
Az ország sporthivatala (GASC) 250 ezer jüant ad - ami ötszöröse az athéni jutalomnak -, míg Fok Ying Tung hongkongi mágnás 1984 óta minden kínai diadalért kiló aranyat és 80 ezer dollárt juttat. A tartományi sporthivatalok és a szponzorok is mélyen a zsebükbe nyúlnak, ha a nemzet dicsőségéről van szó.
Összehasonlításul: a szingapúri kormány rekordot jelentő félmillió euróval (120 millió forint) dotálja az
ol
bajnoki címet, míg a legfukarabbak a németek, akiknél államilag csupán 15 ezer eurót (3,6 millió forint) ér egy pekingi ötkarikás aranyérem.
alf
im alf
pi alf
ai
Mai eredmények!
Érem nincs,majd talán holnap, Cseh Laci szerez még egy ezüstöt!?
Cselgáncs:
Női 57 kg
7. Baczkó Bernadett
Nők, csoportkör, 2. forduló
B csoport:
Magyarország-Brazília 28-28

Sportlövészet
Férfi légpuska:
6. Sidi Péter (Magyarország) 698,4 (595) - szétlövés: 9,1
Tenisz:
Cseng Csie (kínai)-Szávay Ágnes 4:6, 6:3, 7:5
Vívás:
Női tőr
5. Knapek Edina
...10. Mohamed Aida
...12. Varga Gabriella
Vízilabda:
Nők
Magyarország-Hollandia 11-9
Érem nincs,majd talán holnap, Cseh Laci szerez még egy ezüstöt!?
Cselgáncs:
Női 57 kg
7. Baczkó Bernadett
Nők, csoportkör, 2. forduló
B csoport:
Magyarország-Brazília 28-28

Sportlövészet
Férfi légpuska:
6. Sidi Péter (Magyarország) 698,4 (595) - szétlövés: 9,1
Tenisz:
Cseng Csie (kínai)-Szávay Ágnes 4:6, 6:3, 7:5
Vívás:
Női tőr
5. Knapek Edina
...10. Mohamed Aida
...12. Varga Gabriella
Vízilabda:
Nők
Magyarország-Hollandia 11-9
A tizenegyedik helyen kiemelt Szávay Ágnesnek nem sikerült a visszavágás a Wimbledonban elszenvedett vereségért, a kínai Cseng Csie közel háromórás csatában, három játszmában búcsúztatta a magyar teniszezőnőt a pekingi első fordulóban. Szávay párosban Arn Gréta oldalán javíthat.
1. forduló (a 32 közé jutásért):
Szávay Ágnes - Cseng Csie (kínai) 6:4, 3:6, 5:7
1. forduló (a 32 közé jutásért):
Szávay Ágnes - Cseng Csie (kínai) 6:4, 3:6, 5:7
abszulute nem vagyok egy pesszimista pasi, de az a sanda érzésem, hogy ez nem a magyarok olimpiája lesz!
egyenlőre az eredmények (CSL leszámítva) engem igazolnak!
Az utolsó pillanatban mentett pontot a kéziválogatott!
Fölényesen hozott első félidő után összeomlott a magyar nőikézilabda-válogatott, s végül drámai csatában, egy utolsó másodpercben szerzett szabaddobásgóllal egyenlített 28-28-ra Brazília ellen.

Vértennek ezúttal nem ment olyan jól, mint a svédek ellen
egyenlőre az eredmények (CSL leszámítva) engem igazolnak!
Az utolsó pillanatban mentett pontot a kéziválogatott!
Fölényesen hozott első félidő után összeomlott a magyar nőikézilabda-válogatott, s végül drámai csatában, egy utolsó másodpercben szerzett szabaddobásgóllal egyenlített 28-28-ra Brazília ellen.

Vértennek ezúttal nem ment olyan jól, mint a svédek ellen
A magyar pólóválogatott felemás nyitómeccset játszott az Európa-bajnok Montenegróval. Nyerhetett volna, mert a harmadik negyedben 8-5-re vezetett, végül pedig a 10-10-es döntetlennek is örülhetett, mivel nem sokkal a vége előtt még az Eb-aranyérmes gárda vezetett egy góllal (a pontmentő Varga Dénes volt). Kásás Tamás a mérkőzés után azt mondta, "8-5-ig igazán jól játszottunk, ám ott történt valami, kiengedtünk, kaptunk 1-2 figyelmetlen gólt, s az ellenfél feljött". Kemény Dénes szövetségi kapitány szerint a két gólt szerző játékos vélhetően csak magáról beszél, s véletlenül használta a "királyi többes számot"

Első érmünk ezüst!
nagyon szépen csillog...GRATULA Laci!

A két legjobb gratulál egymásnak

Cseh László,Michael Phelps és Ryan Lochte (Ez egy válasz BorisH üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 04:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 04:48
nagyon szépen csillog...GRATULA Laci!

A két legjobb gratulál egymásnak

Cseh László,Michael Phelps és Ryan Lochte (Ez egy válasz BorisH üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 04:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Cseh második, Phelps világcsúccsal győzött
Az amerikai Michael Phelp 4:03,84 perces világcsúccsal nyerte az első pekingi úszódöntőt 400 méter vegyesen, Cseh László 4:06,16-tal második lett, megelőzte a másik amerikait, Lochtet. Kis Gergő a hatodik lett. Phelps rekordot jelentő nyolc aranyra készül az olimpián ezen az úton indult el vasárnap hajnalban.
Az amerikai Michael Phelp 4:03,84 perces világcsúccsal nyerte az első pekingi úszódöntőt 400 méter vegyesen, Cseh László 4:06,16-tal második lett, megelőzte a másik amerikait, Lochtet. Kis Gergő a hatodik lett. Phelps rekordot jelentő nyolc aranyra készül az olimpián ezen az úton indult el vasárnap hajnalban.
Cseh második, Phelps világcsúccsal győzött
Drávucz Ritát, a magyar nőivízilabda-válogatott oszlopos tagját találták a harmadik legszexisebbnek a pekingi olimpiára nevezett hölgysportolók közül egy nemzetközi internetes szavazás résztvevői.
Könnyed svédveréssel nyitott a nőikézilabda-válogatott
Hatgólos győzelemmel kezdte meg szereplését a magyar nőikézilabda-válogatott, amely első pekingi mérkőzésén 30-24-re győzött Svédország ellen. Az első olimpiájukon részt vevő svédek az első félidőben még tartották a lépést a magyarokkal, ám a második félidőben - elsősorban Görbicz Anita, Vérten Orsolya és Pálinger Katalin remeklésével - feljavult a csapat védekezése. Hétfőn Brazília következik.

Görbicz játszott - nem is akárhogyan

Hajrá magyarok!
Magyarország - Svédország 30-24 (15-14)
OSCG, 1000 néző
v.: Licis, Stolarovs (lett)
gól: Vérten 7, Görbicz 7/3, Tomori 6, Szamoránsky 4, Tóth T. 2, Kovacsicz 2, Ferling 2, illetve Helgesson 6, Torstensson 5, Utkovic 3, Ahlm 3/1, Wiel Freden 3, Flognman 2, Boson 1, Holmgren 1
Hatgólos győzelemmel kezdte meg szereplését a magyar nőikézilabda-válogatott, amely első pekingi mérkőzésén 30-24-re győzött Svédország ellen. Az első olimpiájukon részt vevő svédek az első félidőben még tartották a lépést a magyarokkal, ám a második félidőben - elsősorban Görbicz Anita, Vérten Orsolya és Pálinger Katalin remeklésével - feljavult a csapat védekezése. Hétfőn Brazília következik.

Görbicz játszott - nem is akárhogyan

Hajrá magyarok!
Magyarország - Svédország 30-24 (15-14)
OSCG, 1000 néző
v.: Licis, Stolarovs (lett)
gól: Vérten 7, Görbicz 7/3, Tomori 6, Szamoránsky 4, Tóth T. 2, Kovacsicz 2, Ferling 2, illetve Helgesson 6, Torstensson 5, Utkovic 3, Ahlm 3/1, Wiel Freden 3, Flognman 2, Boson 1, Holmgren 1

tom1019

vonzópár
Nikki Nova