Jöhet!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 21:51
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)

már csak 9 kell, de itt senki nincs rajtunk kívül...mindjárt berakom az illatos kert puncis részeit:D:D:D és akkor választunk, okés?
Tudd meg , ó vezír - Allah áldása rád -, hogy
a nők szemérmeinek sokféle elnevezése ismeretes.
Ezek közül valók:
al-fardzs - a nyílás
al-kussz - a rés
al-gulmán - a vágyakozó
al-assz - a szorító
az-zurzúr - a seregély
as-sakk - a hasadék
abu-turtúr - a taréjos
abu-husaim - a fitos
al-kunfudz - a sündisznó
asz-szukúti - a hallgatag
ad-dakkák - a zúzó
asz-szakíl - a sürgető
al-fasfás - a zúgó
at-tálib - a sóvárgó
al-haszan - a formás
an-naffáh - a duzzasztó
abu-dzsabha - a nagyhomlokú
al-vászi - a tágas
al-aríd - a hatalmas
al-bulúm - a torkos
al-mukaar - a feneketlen
abu-safrain - a duzzadt ajkú
abu-unkara - a púpos
al-girbál - a szita
al-hazzáz - a fáradhatatlan
al-lazzáz - az egyesítő
al-muaddi - a befogadó
al-muín - a segítő
al-mukabbab - a kupola
al-maszbúl - a leeresztett
al-mulki - a bajvívó
al-mukábil - a szembenéző
al-harráb - a menekülő
asz-szábir - a nyugodt
al-muszaffah - a páncélozott
al-mávi - a nedves
al-magmúr - az ismeretlen
al-addád - a harapós
al-masszász - a szívó
az-zanbúr - a darázs
al-hárr - a forró
al-ladzídz - a gyönyörködtető
a nők szemérmeinek sokféle elnevezése ismeretes.
Ezek közül valók:
al-fardzs - a nyílás
al-kussz - a rés
al-gulmán - a vágyakozó
al-assz - a szorító
az-zurzúr - a seregély
as-sakk - a hasadék
abu-turtúr - a taréjos
abu-husaim - a fitos
al-kunfudz - a sündisznó
asz-szukúti - a hallgatag
ad-dakkák - a zúzó
asz-szakíl - a sürgető
al-fasfás - a zúgó
at-tálib - a sóvárgó
al-haszan - a formás
an-naffáh - a duzzasztó
abu-dzsabha - a nagyhomlokú
al-vászi - a tágas
al-aríd - a hatalmas
al-bulúm - a torkos
al-mukaar - a feneketlen
abu-safrain - a duzzadt ajkú
abu-unkara - a púpos
al-girbál - a szita
al-hazzáz - a fáradhatatlan
al-lazzáz - az egyesítő
al-muaddi - a befogadó
al-muín - a segítő
al-mukabbab - a kupola
al-maszbúl - a leeresztett
al-mulki - a bajvívó
al-mukábil - a szembenéző
al-harráb - a menekülő
asz-szábir - a nyugodt
al-muszaffah - a páncélozott
al-mávi - a nedves
al-magmúr - az ismeretlen
al-addád - a harapós
al-masszász - a szívó
az-zanbúr - a darázs
al-hárr - a forró
al-ladzídz - a gyönyörködtető
már csak 9 kell, de itt senki nincs rajtunk kívül...mindjárt berakom az illatos kert puncis részeit:D:D:D és akkor választunk, okés?
egy pillanat, végignézem és válaszolok:D:D:D:D:D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 21:48
Törölt felhasználó (21812)

De fura, itt azt látom, hogy 3987 hsz van, a fórum főoldalon meg 3980. Akkor ezekszerint 7 hsz-t töröltek?
Igen, a fórum főoldalon az látszik, hogy valóban hány hsz. van a topicban, itt meg a sorszám.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 21:48
Törölt felhasználó (21812)

De fura, itt azt látom, hogy 3987 hsz van, a fórum főoldalon meg 3980. Akkor ezekszerint 7 hsz-t töröltek?
Pingvinszerkó :-D
A frakk az nem.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
őh... a férfi viseletre gondoltam
Az is persze, meg a Magyar népmesék, Mazsola és Tádé, Mirr-Murr, Szaffi, stb-stb.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
és a Frakk? :-D
Én klasszikus mesefilmeket gyűjtök (Futrinka utca, A legkisebb ugrifüles, Süsü, Fehérlófia, stb). Természetesen azért, hogy a gyerekeim is ilyen értelmes meséken nőjenek fel, ne pedig valami vadbaromságon.
Pasin kedvenc ruhadarab?
Igen, az öltönyös pasi nekem is bejön, bár inkább a nyári fazon: fenéken feszes öltönynadrág, ing.
Tengerészegyenruha.
Meg bizonyos pasiknál nagyon jól áll, ha az ingnyaknál elővillan a nyaklánc. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 20:42
Pasin kedvenc ruhadarab?
Igen, az öltönyös pasi nekem is bejön, bár inkább a nyári fazon: fenéken feszes öltönynadrág, ing.
Tengerészegyenruha.
Meg bizonyos pasiknál nagyon jól áll, ha az ingnyaknál elővillan a nyaklánc. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)

na idefigyusz ti depressziós lökött banda! kérdeztem ma, hogy ki mit gyűjt, de úgy igazán...felhoztam példának az én agatha christie kollekciómat...de még azt is szívesen megtudnám, hogy kinek milyen ruhadarab jön be a másik nem képviselőjén?...példának okáért én rá tudok zizzenni az öltönyös pasikra, a feszes boxeralsóra és a derékra tűrt kantáros munkásnacira...max. 3at írhattok!
ok Prune még ébren, más?
mia...mindenki elaludt?
jöhet az is:D:D:D:D:D:D meghallom a rekedt hangját és ahhhhh......mmmmmmmmm......
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Shot Gun Blues?
november rain:D:D:D:D:D:D:D
sweet child...patience...used to love her...one in a million...welcome to the jungle...paradise city...basszus még van egy pár, ami különösen kedves, de mind!! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
sweet child...patience...used to love her...one in a million...welcome to the jungle...paradise city...basszus még van egy pár, ami különösen kedves, de mind!! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
most igy érzem magam. lehet, túl fáradt vagyok?

Ok, mi a kedvenced a Guns- tól? :-D