1: a nőknél kedvenc viselet:
Éva koszűm :-D
szülinapi bőrkezeslábas :-D
Cicaruha :-D
2 Gyüjtöm az általam készített művészi képeket :-
DDDD
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 20:42
Éva koszűm :-D
szülinapi bőrkezeslábas :-D
Cicaruha :-D
2 Gyüjtöm az általam készített művészi képeket :-
DDDD
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)

na idefigyusz ti depressziós lökött banda! kérdeztem ma, hogy ki mit gyűjt, de úgy igazán...felhoztam példának az én agatha christie kollekciómat...de még azt is szívesen megtudnám, hogy kinek milyen ruhadarab jön be a másik nem képviselőjén?...példának okáért én rá tudok zizzenni az öltönyös pasikra, a feszes boxeralsóra és a derékra tűrt kantáros munkásnacira...max. 3at írhattok!
erre térjünk vissza két nap múlva, addig átrágom, amit most leszedtem...eddig még az angie, de nem is nagyon ismerem a számaikat...
roses-t kérdezz
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
roses-t kérdezz

na idefigyusz ti depressziós lökött banda! kérdeztem ma, hogy ki mit gyűjt, de úgy igazán...felhoztam példának az én agatha christie kollekciómat...de még azt is szívesen megtudnám, hogy kinek milyen ruhadarab jön be a másik nem képviselőjén?...példának okáért én rá tudok zizzenni az öltönyös pasikra, a feszes boxeralsóra és a derékra tűrt kantáros munkásnacira...max. 3at írhattok!
melyik a kedvenc Stones számod?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 20:34

magadnál vagy ember? most hallgatom a stones wild horses c. számát, szerinted ki a tökömre gondolok ilyenkor?
magadnál vagy ember? most hallgatom a stones wild horses c. számát, szerinted ki a tökömre gondolok ilyenkor?
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 20:21

akkor rám már nincs is szüksége senkinek én már semmi újat nem tudok nyújtani a pezsgőkádam is már a multé....

Nem én szabtam a feltételeket, mindíg a modell határozza meg...
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 20:25

Hát azok után, hogy engem nem hívtatok a fotózásra csodálkozol, hogy depis vagyok?!

Hát azok után, hogy engem nem hívtatok a fotózásra csodálkozol, hogy depis vagyok?!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)

mi a tosz? ma mindenki depis?
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 20:21

akkor rám már nincs is szüksége senkinek én már semmi újat nem tudok nyújtani a pezsgőkádam is már a multé....

mert belaktunk. rumi fantasztikusat főzött, para tüneményesen teritett.
Én is mentem, msot valahogy mindenki elvan magával a nappalival ez egy nyugis este....
jaj, biztos, hogy vár valaki :-D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 20:15
Törölt felhasználó (368273)

Engem senki se vár BigJoe. Jó neked. Na mentem, látom, nincs rám szükség! Jó éjt.
Engem senki se vár BigJoe. Jó neked. Na mentem, látom, nincs rám szükség! Jó éjt.
Hát, ha pasi, akkor hormonzavar miatt megnőtt a melle...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 19:27

én nem hinném, hogy te ott nyalsz, szerintem simán csak szopsz:D:D:D az pasi inkább, nem?
részemről átengedem a 4000-est
részemről átengedem a 4000-est
Csak az nincs ott, akit várok...
Már megy :-D
Vacakol az MSN...
én is nagyon köszönöm katinka, lekötelezel :) el fogjuk árulni a titkot ruminak is :)
Valaki hozza légyszi előre a Baranyai topicot, már 3x néztem, de sehol nem lelem:-(
aranyos vagy,köszönöm szepen