minnnyá meglösz a 4000!
a fusion-öm? lehet piros...most barnán is jól állna, és ha meglesz a szőkenő bizottság végleges döntése, akkor ahhoz is jó lesz:D:D:D
Szervusz Szergej!
akkor csak az öt centit kell má levágatnod!
hölgyeim! uraim! de ahogy beleolvastam mondhatnám így is büdös alkoholisták! mára búcsúzom, mert ha így haladok ma csak virtuálisan iszok alkeszt, az meg aztán nem a legjobb dolog!
már épp hiányoltam volna a húdejót a végirő':-)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 15:45

hölgyem aszem már sakk Ön maradt ki a nappali lakók közöl, h képügyileg is tisztában legyek avval ki is teccik valójában lenni! mél címem továbbra is a nevem+szabadlevél és mielőtt megszólalnak a végén a hú (de jó is lenne ...) ott van!
Van egy régi mondásom: A kocsijáért megbasznám...de egy 10 éves suziért....háááát....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 15:43

hát ez most tökre érdekbarátságnak tűnt, és csak a kocsimra megy a dolog, a tankolás, meg a cipőshopping, meg a koncert...basszus pille! te tényleg csak ezért barátkozol velem? egy szar 10 éves suziért?
akinek ilyen barátja van nincs is szüksége ellenségre!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 15:43

hát ez most tökre érdekbarátságnak tűnt, és csak a kocsimra megy a dolog, a tankolás, meg a cipőshopping, meg a koncert...basszus pille! te tényleg csak ezért barátkozol velem? egy szar 10 éves suziért?
hölgyem aszem már sakk Ön maradt ki a nappali lakók közöl, h képügyileg is tisztában legyek avval ki is teccik valójában lenni! mél címem továbbra is a nevem+szabadlevél és mielőtt megszólalnak a végén a hú (de jó is lenne ...) ott van!
ok,akkor vegyel magadnak egy sort,csak foglalj helyet es igyuk meg egyutt
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 15:36

nekem egyik se ér egy sört se....csapodár, csalfa... a gesztus meg baráti, nem viszonzandó:-)
nekem egyik se ér egy sört se....csapodár, csalfa... a gesztus meg baráti, nem viszonzandó:-)
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 15:35

te suket! nem erte adtam,hanem gesztusodert...de ha nem kell megiszom egyedul
te suket! nem erte adtam,hanem gesztusodert...de ha nem kell megiszom egyedul
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
nem kell...nem ér annyit...
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
na cupp. kinyomom a gépet. nekifogok a munkának. nem nagyon akaródzik. de muszáj. sir-sir-sir.

eszem ágában sincs elosztani..meghagyom nagy szerelmének cucinak!
eszem ágában sincs elosztani..meghagyom nagy szerelmének cucinak!
ne osszátok szét prunét. tessék meghagyni a barátosnőmet, hé!
kivel fogok akkor a benzinkútnál röhögni? cipőket vásározni? ki visz el engem hajós koncertre? vagy mesen kövivarit játszani (ez nem jó, azt más is tudja).

de, de rumi. tudják a jelszavad. egyébként vicces, regisztrálok egy halom helyre, néha öt betűsnek kell lennie a jelszónak, néha 8 betűsnek... a fiam szokott kisegiteni. sőt! ma hazaugrottam egy fél órácskára (az előbb onnan irogattam, már dolgozni vagyok), a fiam felpattant a géptől, bezárta a cumóit és nyitotta nekem a gégét. basszus! pedig egy szót sem szóltam.
Én már egy lyukas garast se adnék érte...csalfa:-P