rumos cola, citrommal es keves colaval, persze ha nem tul nagy a keres
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 14:59

keverek 1koktélt, mit szeretnél? Manhattan, Cuba Libre, Liberator? mást?

szerintem az anyja nem törődik/foglalkozik vele eleget és ezt így hozza a tudomásodra...oszt legközelebb már a kocsival fog babrálni, vagy a konyhát gyújtja rád!
keverek 1koktélt, mit szeretnél? Manhattan, Cuba Libre, Liberator? mást?
itt mindenki mindenkié, nem? nincs ki-elsajátitás, meg ilyesmi. nem erről beszéltünk - mikor is? ma? tegnap? tegnap előtt? egy hete?
innék valami finit. most mennem kell. tényleg ne irkáljatok sokat, mert nem győzöm követni! pusszom mindenkinek, legyen az nőnemű, vagy himnemű. parának is adjátok át.
innék valami finit. most mennem kell. tényleg ne irkáljatok sokat, mert nem győzöm követni! pusszom mindenkinek, legyen az nőnemű, vagy himnemű. parának is adjátok át.
Mit árultok ? Csak nem sexuális kellékeket a garázsból kialakított boltban?!
Amikor éppen nincs vevő akkor meg rohansz a nappaliba írogatni?!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 14:02

Amikor éppen nincs vevő akkor meg rohansz a nappaliba írogatni?!

én maradok a konzervatív családmodellnél: apa-anya-gyerek...de még csak véletlenül sem ítélem el őket...sőt, hozzánk bejárt egy-kettő vásárolni, és a lehető legintelligensebb vevőink voltak
neeem, ahhoz, hogy gyes re menj :-DDDD
szerintem az anyja nem törődik/foglalkozik vele eleget és ezt így hozza a tudomásodra...oszt legközelebb már a kocsival fog babrálni, vagy a konyhát gyújtja rád!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 14:52

nekem is volna kérdésem: normális az, hogy egy kétéves FIÚ egész nap öltözködik? kb ötször vette le a pólóját, és az alsónacija elérhető helyen van, tehát azt is cserélgeti, a "cipikről" nem is beszélve...
Nem találtam más magyarázatot :-D
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Csók mindenkinek, mennem kell.
Addig is sok boldog pinát mindenkinek!
Addig is sok boldog pinát mindenkinek!
te is hozol gonosznak puncit?
ÉS EZT TE HONNAN TUDOD?
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
segíthetek? :-D
lehet hogy randija lessz :-D
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 14:52

nekem is volna kérdésem: normális az, hogy egy kétéves FIÚ egész nap öltözködik? kb ötször vette le a pólóját, és az alsónacija elérhető helyen van, tehát azt is cserélgeti, a "cipikről" nem is beszélve...
de gonosz nem egy puncit akar, hanem bele akar fulladni! ahhoz kevés egy punci.
basszus, nem akarok visszamenni dolgozni! itt akarok maradni veletek! asszem elmegyek gyesre, akkor elég időm lesz
basszus, nem akarok visszamenni dolgozni! itt akarok maradni veletek! asszem elmegyek gyesre, akkor elég időm lesz

Csak vigyázni kell, hogy az elszántsággal kiharcolt új jövő ne legyen rosszabb a megjósoltnál :-)))
Az haggyán, demég milyen kívánatos van ott :-D
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 14:50

minek azt hozni?
ha itt vagy, az is itt van a lábaid közt, nem?
ha itt vagy, az is itt van a lábaid közt, nem?
2-es 5-ös, de kell egy melegedő is :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 14:43
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Tehát, a rendelkezésre álló infó alapján ki az a kettő, akit elengednél? :))
Az nem cucuson, hanem a puncuson fog múlni...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 14:46

NEM NEM NEM NEM NEM! de ha valaki belenéz, mondja már meg, hogy leszek-e valaha cuncusé...:):):):)
nem szabad látni a jövőnket
nem szabad látni a jövőnket
No, nekem most mennem kell.
Este benézek, ne írjatok már 200-300 hsz-t addig, mert nagyon nehéz követni
És rettegjetek, mert holnapra is vannak már kérdéseim!!!
Este benézek, ne írjatok már 200-300 hsz-t addig, mert nagyon nehéz követni

És rettegjetek, mert holnapra is vannak már kérdéseim!!!