de én élveztem is
asszem párbajozni fogunk prunével. levezetnéd, kérlek? úgy, mint múltkor.
charlotte, meg lehet változtatni a megjósolt jövőt. könnyedén. csak elszántság kell. akarat. hit.

asszem párbajozni fogunk prunével. levezetnéd, kérlek? úgy, mint múltkor.
charlotte, meg lehet változtatni a megjósolt jövőt. könnyedén. csak elszántság kell. akarat. hit.
minek azt hozni?
ha itt vagy, az is itt van a lábaid közt, nem?
ha itt vagy, az is itt van a lábaid közt, nem?
Hát a válasz gonoszKismalac üzenetére...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)

inkább modelkedj valamelyik újságnak, jobban fizet :-D
ja, lehet, pinát akartam neki hozni

Én nem néznék bele. Most élem a kis "gondtalan" életemet, nem félve attól a naptól, amikor vége lesz. Ha tudnám, hogy mikor és hogyan lesz, azzal tölteném az időt, hogy megpróbáljam megváltoztatni (persze úgysem lehet), de folyton ezen agyalnék.
És akkor nem tudnék nektek kérdéseket kitalálni. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 14:44
És akkor nem tudnék nektek kérdéseket kitalálni. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Oké, a mai utolsó kérdés (ébredezik a kisded)
ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS
Ha lehetőséged lenne egy varázstükörbe nézve meglátni a jövődet (a halálodat is), belenéznél?
ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS
Ha lehetőséged lenne egy varázstükörbe nézve meglátni a jövődet (a halálodat is), belenéznél?

OK, de akkor sajnos nem tőlem....
majd valaszolok ra ,en :))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 14:46

NEM NEM NEM NEM NEM! de ha valaki belenéz, mondja már meg, hogy leszek-e valaha cuncusé...:):):):)
nem szabad látni a jövőnket
belenéztem...nem leszel cuncusé....párod rájön és kinyír :-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 14:46

NEM NEM NEM NEM NEM! de ha valaki belenéz, mondja már meg, hogy leszek-e valaha cuncusé...:):):):)
fogalmam sincs
joe: délutáni mellékállás. a fülészet. kell a forint.
vad: este visszajövök, akkor jöhet a masszázs.

joe: délutáni mellékállás. a fülészet. kell a forint.
vad: este visszajövök, akkor jöhet a masszázs.

Húha. Ez azért ijesztő, nem?

gondolkodas nelkul IGEN
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)

ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS
ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS

igen
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)

ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS
ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS

nem szabad látni a jövőnket (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
nem szabad látni a jövőnket (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)

ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS
ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS

azt ingáztam ki először. én marha. most nem győzöm az életet falni! nehogy lemaradjak valamiről!

miért mész a fülészetre?
gyakorlatilag malacnak mi szólt ebből?
ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS
ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS

atya ég! honnan a fenéből van ennyi időd, hogy ezt mind leird? elképesztő!
Módosítok: munkahelyi szexuális zaklatááááááás!!!