válaszoltam rá
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
van egy gyereke is, de hát egy nőnek ilyen szempontból könnyebb, mert a gyerek nála marad. tudod nekem milyen szar a gyerek nélkül, pedig minden nap találkozunk.
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 10:35

Figyelj!Ez nyilvanvalo.Attol fugg mi a csalad.Nem varhatod el senkitol hogy megvalljon a gyermekeitol..ha a ferjetol se tudott megvalni,az mar gaz
Kisasszony jobban van, remélem nem húzódik megint a fülére a nátha.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 08:22
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)

szia!
majd 10 után szaladgálunk...és viszek a játszóra kalapácsot, meg 100as szöget, mert lassan szétesik a mászóka:D:D:D kisasszony?
majd 10 után szaladgálunk...és viszek a játszóra kalapácsot, meg 100as szöget, mert lassan szétesik a mászóka:D:D:D kisasszony?
elkuldtem direktben
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 10:30

tegnap se működött a privi. itt voltál tegnap, mikor a Jézuskával beszélgettünk. aszem a ponthu lemaradására Te figyelmeztettél!
Szabadleveles vagyok
Szabadleveles vagyok
Figyelj!Ez nyilvanvalo.Attol fugg mi a csalad.Nem varhatod el senkitol hogy megvalljon a gyermekeitol..ha a ferjetol se tudott megvalni,az mar gaz
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 10:33

én azt hittem megtaláltam azt aki miatt érdemes váltani. de a családját választotta annak ellenére, hogy tudom engem szeret. én viszont már nem akartam a látszatba maradni!
nem en figyelmeztettelek.de most mar tenyleg emlekszem a beszelgetesetekre..
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 10:30

tegnap se működött a privi. itt voltál tegnap, mikor a Jézuskával beszélgettünk. aszem a ponthu lemaradására Te figyelmeztettél!
Szabadleveles vagyok
Szabadleveles vagyok
én azt hittem megtaláltam azt aki miatt érdemes váltani. de a családját választotta annak ellenére, hogy tudom engem szeret. én viszont már nem akartam a látszatba maradni!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 10:17

Latszolag abban elek,de ha jobban belegondolok lehet nem is az,csak szinjatek az egesz
Szabadleveles vagyok (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 10:27
Szabadleveles vagyok (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)

a buli tenyleg nagyon jo lenne.Biztos vok,hogy padlot fognank../pillanat sajnos reszemrol nem tom mennyire megoldhato..privit kuldtem
a buli tenyleg nagyon jo lenne.Biztos vok,hogy padlot fognank../pillanat sajnos reszemrol nem tom mennyire megoldhato..privit kuldtem
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 10:23

de jó lenne az a buli! személyesen vedelhetnénk együtt (miután megdugtuk-bocs szeretkeztünk a csajokkal) Én meg tudnám oldani! és Ti? ja Te honnét is vagy?
a gép meghüjült megint? sorrend: 25-27-26
bocs! Cuncus a 3626ra írtam
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 10:23

de jó lenne az a buli! személyesen vedelhetnénk együtt (miután megdugtuk-bocs szeretkeztünk a csajokkal) Én meg tudnám oldani! és Ti? ja Te honnét is vagy?
hukkk.koszi es egeszsegunkre.Johet a kovetkezo?En allom
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 10:19

no comment. nem tudok mit hozzáfűzni, mert leírtad azt ami miatt többnyire én jövök, nesze itt egy feles ... hukkk
basszus multkor írtam itt valakinek (talán Sarlottnak) olvassátok el a történetem a megcsalatás kinek mit jelent topicban a történetem. most Neked is javaslom. mi kb 1 hónapja élünk külön az asszonytól
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 10:17

Latszolag abban elek,de ha jobban belegondolok lehet nem is az,csak szinjatek az egesz
no comment. nem tudok mit hozzáfűzni, mert leírtad azt ami miatt többnyire én jövök, nesze itt egy feles ... hukkk
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 10:15

csak egy dologra vigyázzatok, ha otthon stabil párkapcsolatban éltek az rámehet! (személyes tapasztalat)
Most egy vallomas kedves lakotarsak!!
Olvassatok vegig (ha van turelmetek)ha nem akkor mar az elejetol kirohoghettek!!
A lenyeg az hogy kibaszottul jol erzem magam ebben a gennyes nappaliban, es mar alig varom,hogy benezhessek,lassam mit marhultatok,ki kivel dugott stb.Es erre keresem a magyarazatot,hogy mi a franc fogott ennyire meg.Egyetlen magyarazatom az lehet,hogy ti is legalabb annyira dilisek vagytok mint en :D.A lenyeg az hogy lassan nappalifuggo lettem.S felek nehogy elvonokura legyen a vege.Kivancsi lennek, az allando nappalisok velemenyere, hogy ki miert van itt.Nem az oldalon,hanem a nappaliban.Es ha nagyon kirohogtok,akkor nem adok nektek tobb piat, az egesszet egyedul fogom bevedelni
Olvassatok vegig (ha van turelmetek)ha nem akkor mar az elejetol kirohoghettek!!
A lenyeg az hogy kibaszottul jol erzem magam ebben a gennyes nappaliban, es mar alig varom,hogy benezhessek,lassam mit marhultatok,ki kivel dugott stb.Es erre keresem a magyarazatot,hogy mi a franc fogott ennyire meg.Egyetlen magyarazatom az lehet,hogy ti is legalabb annyira dilisek vagytok mint en :D.A lenyeg az hogy lassan nappalifuggo lettem.S felek nehogy elvonokura legyen a vege.Kivancsi lennek, az allando nappalisok velemenyere, hogy ki miert van itt.Nem az oldalon,hanem a nappaliban.Es ha nagyon kirohogtok,akkor nem adok nektek tobb piat, az egesszet egyedul fogom bevedelni
csak egy dologra vigyázzatok, ha otthon stabil párkapcsolatban éltek az rámehet! (személyes tapasztalat)
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Délamerikai tudósok hosszú tudományos kutatás eredményeképpen rájöttek, hogy azok az emberek , akik szexhiányban szenvendek, a hozzászólásokat úgy olvassák, hogy az egéren tartják a kezüket.
Ne fáradj azzal, hogy most elveszed onnan, már késő....
>
Ne fáradj azzal, hogy most elveszed onnan, már késő....
>
Na ez így korrekt. Semmi pinairígység.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 10:08

bocs félreérthető voltam! mindazt éljék át személyesen, amit itt már átéltek egymással!