Helló Szilvácska!
Mi újság kegyeddel?
Remélem kielégítő volt az elmúlt pár nap...?
Mi újság kegyeddel?
Remélem kielégítő volt az elmúlt pár nap...?
pille lebaszott, hogy nem szórom szerte-szana a szeretetemet, és kezdek egy személyre koncentrálni....ezúton kérek bocsánatot mindenkitől, aki úgy érezné, hogy már nem szeretem....én itt mindenkit végtelenül és nagyon szeretek, de a lelkem.....huh
Gruppent szerveznék a nappaliban.
Én, meg az összes csaj...
Ok?
Bár az akkor inkább fordított Gang Bang lenne.
Végül is tök mindegy a lényeg az lányok, hogy, megkapjátok a beosztást...
Én, meg az összes csaj...
Ok?
Bár az akkor inkább fordított Gang Bang lenne.
Végül is tök mindegy a lényeg az lányok, hogy, megkapjátok a beosztást...

Na, ha Ti hülyék vagytok, akkor itt a leghülyébb...

Hm...köszi....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 12:34

bocsánat...ez félreérthető volt...a legnagyobb hülye természetesen én vagyok...és imádom, hogy vonzom a hülyéket..
Ajaj a narancs elfogyott a tequilámhoz. Jó lesz szilvával nem tudjátok?
bocsánat...ez félreérthető volt...a legnagyobb hülye természetesen én vagyok...és imádom, hogy vonzom a hülyéket..
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 12:13

-para, ha te puszit küldesz, akkor minek kéred vissza?
-egyetértek, itt senki sem normális...de én egyébként is vonzom a hülyéket...a játszón kigazoltuk a barátnőmmel (nem pille, a mentősné) a diszburkolatot, és felsepertük a cigarettacsikkeket...miért nem szóltatok, hogy a famászóka olyan kemény fa, hogy nem lehet beleverni szöget????...holnap viszek akkus csavarizélőt...
-ez tényleg függőség, kapok is érte eleget, de bizisten megéri!!!!
-egyetértek, itt senki sem normális...de én egyébként is vonzom a hülyéket...a játszón kigazoltuk a barátnőmmel (nem pille, a mentősné) a diszburkolatot, és felsepertük a cigarettacsikkeket...miért nem szóltatok, hogy a famászóka olyan kemény fa, hogy nem lehet beleverni szöget????...holnap viszek akkus csavarizélőt...
mert az "adok-kapok"elvet vallom
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen, valóban vonzod a hülyéket....én vonzódom Hozzád...hülye is vagyok miatta...
Mi a reakció a hímtag választásomra? Vagy nem kaptad meg emilbanben? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi a reakció a hímtag választásomra? Vagy nem kaptad meg emilbanben? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)

NŐI HORMONOK A SÖRBEN!
Barátaimmal beszélgettünk, amikor egyszer csak valaki kijelentette, hogy olvasta valamelyik újságban, hogy a sör, női hormonokat tartalmaz.
Mivel mindegyikünket valamennyire érdekelte a dolog, elhatároztuk, hogy ezt az állítást tanulmányozni fogjuk, s így - természetesen kizárólag tudományos célokból - megittunk fejenként húsz üveg sört.
Tanulmányi munkánk eredménye húsz sör után:
- rengeteg hülyeséget dumáltunk össze,
- nehezen, de főleg rosszul vezettük gépkocsinkat,
- nem gondolkoztunk logikusan,
- egyikünk sem volt hajlandó elismerni, hogy téved, amikor teljesen egyértelmű volt a tévedésünk,
- minden öt percben pisilni mentünk, természetesen együtt.
Ezek után egyetértettünk abban, hogy kutatásunk bebizonyította, az újságcikk pontos, és a sörben valóban, női hormonok vannak...
Barátaimmal beszélgettünk, amikor egyszer csak valaki kijelentette, hogy olvasta valamelyik újságban, hogy a sör, női hormonokat tartalmaz.
Mivel mindegyikünket valamennyire érdekelte a dolog, elhatároztuk, hogy ezt az állítást tanulmányozni fogjuk, s így - természetesen kizárólag tudományos célokból - megittunk fejenként húsz üveg sört.
Tanulmányi munkánk eredménye húsz sör után:
- rengeteg hülyeséget dumáltunk össze,
- nehezen, de főleg rosszul vezettük gépkocsinkat,
- nem gondolkoztunk logikusan,
- egyikünk sem volt hajlandó elismerni, hogy téved, amikor teljesen egyértelmű volt a tévedésünk,
- minden öt percben pisilni mentünk, természetesen együtt.
Ezek után egyetértettünk abban, hogy kutatásunk bebizonyította, az újságcikk pontos, és a sörben valóban, női hormonok vannak...
lehet rolad valahol kepet latni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 11:56
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Hát, ha a külsőm nem is ilyen, belül néha én is ilyennek érzem magam.
Jó ebédhez szól a charlotte: JÓ ÉTVÁGYAT MINDENKINEK!
pusz ma reggel valoban ment....
remelem visszakapom
remelem visszakapom
Hát, ha a külsőm nem is ilyen, belül néha én is ilyennek érzem magam.
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 11:44

a kep a netröl van es valahogy ilyennek kepzellek,ezert tettem ezt fel
különben a cime valoban the harlot
különben a cime valoban the harlot
a kep a netröl van es valahogy ilyennek kepzellek,ezert tettem ezt fel
különben a cime valoban the harlot (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 11:34
különben a cime valoban the harlot (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez a kép honnan van? Jó csaj!

a hiba az én készülékemben van! akkoriban én is félreolvastam vmit, azt hittem arra reagálsz!
ecetes a szopás? vagy a cékla szopós? hogy van ez?

viszontválasz megérkezett?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 11:34

Ez a kép honnan van? Jó csaj!

hazaérek, benyomom a gépet. amig beindul, elszaladok pisilni és készitek egy forró kávét. oszt leülök, olvasom a rengeteg nappalit. később benyomom a mest, ott kapok egy jó reggel puszit (este) parától... zűrös egy élet.
surdapapa, tölts add a butykost, hörpintek egy korty pájinkát én is - ha már megint ideevett a fene engemet.
surdapapa, tölts add a butykost, hörpintek egy korty pájinkát én is - ha már megint ideevett a fene engemet.