Igen...ásni...magamat...jó mélyre.....
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 14:48

Nem sexelni akar a kutyámmal.. Teeee... csak ásni segítene neki.. legalábbis remélem..

Én ennyire kilógok a sorból??
Nekem egy nő sem tetszik
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 14:59
Nekem egy nő sem tetszik

most válaszoljak általánosságokat?
pl. meg tudom érteni, ha egy nőnek tetszik egy másik nő, mert elvégre nekem is tetszik? ...
nem tudok ennél okosabbat válaszolni!
pl. meg tudom érteni, ha egy nőnek tetszik egy másik nő, mert elvégre nekem is tetszik? ...
nem tudok ennél okosabbat válaszolni!
majd holnap megpróbál6juk az átküldést, de nem sok esélyt látok rá!
most már megyek.
mindenkinek!
h kilógnál a sorból??? nem hiszem, csak Te is Öreg vagy már, mint itt mindannyian.
mármint öreg ahhoz, h az ilyet kipróbáld. azaz nem tináger, mert azért akkor könnyebben próbálnak ki az emberek olyan dolgokat amit később biztosan nem(bár ffit akkor se vállaltam volna). (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)

most már megyek.

h kilógnál a sorból??? nem hiszem, csak Te is Öreg vagy már, mint itt mindannyian.
mármint öreg ahhoz, h az ilyet kipróbáld. azaz nem tináger, mert azért akkor könnyebben próbálnak ki az emberek olyan dolgokat amit később biztosan nem(bár ffit akkor se vállaltam volna). (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)

nekem meg egy jó pinát hozzál! amíg szépen vagyok!

hát belőle kiábrándultam örök életemre! amilyen stílusa van! láthatod a kanna topic-ban! rombolja a közizlést! szítja a tüzet!
Mr Genyau legújabb hódítása...
Egészen stílusos, nem mondom...

ez a kép dolog vmi miatt nem akar menni. de a reakciódból ítélve olyat úgyse tudok küldeni, mint new1. márminthogy ööööö napszemüvegeset.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 13:24
ez igeeeen!
kéretik róla példát venni mindenkinek:) ekkora izééé...ööö....napszemcsit

kéretik róla példát venni mindenkinek:) ekkora izééé...ööö....napszemcsit

Megvan a rejtély! Nem tudom ki látta tegnap valamelyik híradót, vagy fókuszt, vagy aktívot! nem tudom pontosan! de a lényeg az, hogy egy településen az önkormányzat támogatja az inernet hozzáférést úgy, hogy a lakosoknak havi 1500 Ft-ba kerül a net! valami falu! most már tudom, mari18 is ott lakik. mert kb mióta megjelent, azóta van ott is ez az akció! azt mondta a polgármester, hogy azért van rá szükség mert sokan nem vesznek napilapot és így tudnak majd tájékozódni! ezt a barmot! hát a hülye parasztja a gépet sem tudja használni! akkor inkább újságot vesz, nem!? meg a fiatalokat akarják ezzel ott tartani! maradna ott a faszom! tőlem ingyen is lehetne!
Én is örülnék az ilyen kezdeményezésnek de nálunk egy kanyival sem támogatják az én net függöségem
Az a lényeg hogy te tudod .Nálatok meg ingyen van ,mi?(szabad vélemény nyilvánitáshoz neki is jogavan vazeg)
Nem lenne jó ezt a topicot "elbarmolni", a kellemes légkört bárki cimére elhangzó "hülyeparasztozással" elrontani! Épp ezért a nappaliban az útszéli stílust kéretik mellőzni! Köszönöm.
Mindenki a vendégem egy "coeur"-re!
Mindenki a vendégem egy "coeur"-re!

most nem arról van szó!
itt sem voltál egy csomó napig! olvass vissza aztán rájössz minek írtam azt amit írtam! ne itt kötekedjél megint! te csak ezért jársz ide??? mert nagyon úgy fest!
itt sem voltál egy csomó napig! olvass vissza aztán rájössz minek írtam azt amit írtam! ne itt kötekedjél megint! te csak ezért jársz ide??? mert nagyon úgy fest!
én már letettem róla, hogy téma ADMIN legyek! de ha láttad volna a riportot, akkor hasonlóan gondolkodnál! nem azzal van a gond, hogy az önkormányzat támogatja, hanem azzal, hogy milyen helyen! szerintem pont az újság egyszerűbb lenne nekik, mint a net! az ilyenek azok, akik jönnek a fórumokra és tájékozódás nélkül nyitogatnak topicot!
"dik tesó, dróton csal a petró" esete!
üdvözlet, üdvözlet, üdvözlet a tiltás után!

ez nem vita! csak mondtam!
jön az új fórum... topic-ban a helye az ilyen jellegű felvetéseknek! engem nem érdekel a GG pont! hacsak nem pinára is be lehet váltani!

na, mi van már? mindenki átment az offba?
tényleg dako! (nekem fel sem tünt, home világitott) ne használj annyi felkiáltójelet! akkor is mérgesiti mondatod, ha nem is mérges szándékkal irod! látod, igaz?! létezik a pont is. meg a három pont... meg ilyesmi.
kevesebb felkiáltójel - tavaszillatú béke.
kevesebb felkiáltójel - tavaszillatú béke.

Nem az ilyen fog barom módon topicokat nyitogatni, hanem a tizenéves a suliból!
A 23369 pedig tényleg bicskanyitogató (tudod, amivel a szalonkát eszem a pajtában).
Láttam a riportot legalábbis a végét, semmi különleges nem volt benne, lehet, hogy nem olcsóbb, mint az újság, de akkor sose legyen netjük? Ha meg a város költségvetésébe belefér, akkor már miért ne, legalább az ott felnövő kölyköknek lesz egy kis előnyük a számítógép használat terén. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 18:15
A 23369 pedig tényleg bicskanyitogató (tudod, amivel a szalonkát eszem a pajtában).
Láttam a riportot legalábbis a végét, semmi különleges nem volt benne, lehet, hogy nem olcsóbb, mint az újság, de akkor sose legyen netjük? Ha meg a város költségvetésébe belefér, akkor már miért ne, legalább az ott felnövő kölyköknek lesz egy kis előnyük a számítógép használat terén. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)

én már letettem róla, hogy téma ADMIN legyek! de ha láttad volna a riportot, akkor hasonlóan gondolkodnál! nem azzal van a gond, hogy az önkormányzat támogatja, hanem azzal, hogy milyen helyen! szerintem pont az újság egyszerűbb lenne nekik, mint a net! az ilyenek azok, akik jönnek a fórumokra és tájékozódás nélkül nyitogatnak topicot!