Aki késik az így jár!:)
Én is ahogy tudtam rohantam haza a nappaliba, hogy le ne késsem a fürdőzést...
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 11. szerda 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is ahogy tudtam rohantam haza a nappaliba, hogy le ne késsem a fürdőzést...

Ok, de mi lesz veled ha nem csak a hátad mossuk meg...

hééé engem megint mindenből kihagytok....
csak tudnam engem miert utaltal meg?
Sziasztok, fiúk. fürdőzzünk együtt! horzi, rumi, megmosnátok a hátam?
tényleg, vazit ébresszük fel?

tényleg, vazit ébresszük fel?
Megjöttem én is belugrok a kádba hozzátok és már hármasban nyomjuk az ipart!
Prune és cuncus el van foglalva egymással a medvebőrön.
Valaki és Surda depisen piásan lesnek minket.
Charlotte a kicsijét ápolja /jobbulást neki
/.
Katicika meg a hintaszékben billegve figyeli a két sexjelentet ami a fürdőben és a medvebőrön zajlik
és eközben simogatja magát.
A mcsek meg ránk néz fúj egyet és kiugrik az ablakon egy másik macsek keresésére indul...
Jól látom a helyzetet ti perverz, tébolyult nappalisok?!

Prune és cuncus el van foglalva egymással a medvebőrön.
Valaki és Surda depisen piásan lesnek minket.
Charlotte a kicsijét ápolja /jobbulást neki

Katicika meg a hintaszékben billegve figyeli a két sexjelentet ami a fürdőben és a medvebőrön zajlik
és eközben simogatja magát.
A mcsek meg ránk néz fúj egyet és kiugrik az ablakon egy másik macsek keresésére indul...
Jól látom a helyzetet ti perverz, tébolyult nappalisok?!

sziasztok fiúk, megjöttünk. mit ne mondjak, jó kis meglepit készitettetek prunének
asszem beülök egy picit pezsgőfürdőzni, rumi, tölthetnél egy pohárka abszintot, pezsegjen a vérem is

asszem beülök egy picit pezsgőfürdőzni, rumi, tölthetnél egy pohárka abszintot, pezsegjen a vérem is

nem tudom,de hagyjuk inkabb öket,ha együtt vannak

mar vonulunk is....
bocs.talalja
asszem ez mellentalaja Szilvacskat....
Surdi! Te küldtél nekem privátot tegnap?
Bocs, csak már annyi hamis levelet kaptam, hogy kétkedve fogadom mindet.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 11. szerda 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocs, csak már annyi hamis levelet kaptam, hogy kétkedve fogadom mindet.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 11. szerda 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
majd jövök,ha kijozanodtatok

ez hihetetlen! ha én cuncussal kefélni akarok mindenkit ide esz a penész...még a végén pszichológiai eset leszek evvel a rengeteg coitus interruptus-szal

ó, hát vad is erre jár?
féltékenynek tetszem lenni...jogosan..ejtve valák
Na csákány mindenkinek! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 11. szerda 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 11. szerda 16:21

Na csákány mindenkinek! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 11. szerda 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)

bármikor édes, veled bármikor és bármit...kezdem: érezd a nyelvemet a füled tövénél...érezd a forró leheletemet a tarkódon...érezd a csókomat a nyakadon...érezd az ujjaimat, ahogy beletúrnak a szőrös mellkasodba...érezd az égető vágyat, amivel átölellek...érezd, hogy nedves vagyok a gondolattól is....
nyilván nem a szőrös mellkasodba túrnak bele, hanem a szőrbe a mellkasodon...baszta, teljesen megszédítesz
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 11. szerda 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 11. szerda 16:21

bármikor édes, veled bármikor és bármit...kezdem: érezd a nyelvemet a füled tövénél...érezd a forró leheletemet a tarkódon...érezd a csókomat a nyakadon...érezd az ujjaimat, ahogy beletúrnak a szőrös mellkasodba...érezd az égető vágyat, amivel átölellek...érezd, hogy nedves vagyok a gondolattól is....
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 11. szerda 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 11. szerda 16:16

ezt nem en mondtam...akarom mondani Te nem lehetsz buta :D csak legfeljebb butus.Ahogy latom csak Vazi hortyoga fotelben, gyorsan egy menet?
Latom nem...akkor Vazi melle ulok az ures fotellbe es holnapig hotyogok en is.Vagy nem?
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 11. szerda 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 11. szerda 16:16

ezt nem en mondtam...akarom mondani Te nem lehetsz buta :D csak legfeljebb butus.Ahogy latom csak Vazi hortyoga fotelben, gyorsan egy menet?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 11. szerda 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)