ez nem is cuncus hsz-ére kellett válasznak, de kis buta vagyok
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 11. szerda 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 11. szerda 16:08

medvebőr: hely, ahol pille és para macskái szoktak henyélni, amíg cuncus és én csillagokat nézünk a domboldalon az illatos fűben feküdve...aztán hazajövünk és én cuncus karjai közé vackolom magam, miután fülébe suttogtam, hogy ő már az életem része...teccik érteni mi az a medvebőr?
medvebőr: hely, ahol pille és para macskái szoktak henyélni, amíg cuncus és én csillagokat nézünk a domboldalon az illatos fűben feküdve...aztán hazajövünk és én cuncus karjai közé vackolom magam, miután fülébe suttogtam, hogy ő már az életem része...teccik érteni mi az a medvebőr?
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 11. szerda 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
medvebőr :D
Mire en is elerzekenyulok es ilyen vallomasokat teszek Nektek, Ti a naprozsa iranyaba dugtok ossze vissza, es en meg egyedul kellesz megreszegedjek....Legalabb a dogoket vihettetek volna magatokkal.Abszinth sorrel a tutti recept
De annyira jol erzem magam Veletek....es az a medvebor...es az a rengeteg alkohol.MESES
Szegeny ferfiak...en is csak a munkaban tok forumozni.Papucs van :(.De nem baj jon meg kutyara der...es en is SZupermen leszek ha nagyleszek
hogyhogy otthon nem juthatsz hozzá?
idehaza én a fiammal osztozom, ő is itt ülne, én is itt ülnék... nehéz. még szerencse, hogy hétköznap elfoglalt az iskola miatt, a nappaliban időzhetek kedvemre.
idehaza én a fiammal osztozom, ő is itt ülne, én is itt ülnék... nehéz. még szerencse, hogy hétköznap elfoglalt az iskola miatt, a nappaliban időzhetek kedvemre.

cupp. cupp. cupp. cupp.

becherowkabecherowkabecherowkabecherowka
becherowkavbecherowkabecherowkabecherowka
becherowkabec herowkabecherowkabecherowka
becherowkavbecherowkabecherowkabecherowka
becherowkabec herowkabecherowkabecherowka

nem hülyít, a gyerekem is csak maaaa-t ordít neki

semmi hülyités, hát igy ismersz?
gyerekek, kb. 15 éve nem ittam császárkörtét és kevertet. ha polcon látom, már akkor forog a gyomrom. a becherowka idén lett kihúzva a listámról

EZ GYÖNYÖRŰ!!!! köszönöm, tényleg ilyenek érzem magamat....de ez tényleg olyan, mint egy pina....akkor egy nagy pinának érzem magamat
...para te tudod én mit gondolok rólad, akkor értesz, ugye? hogy mennyire köszönöm ezt a képet
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 11. szerda 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)

egyszer 19 évesen zamárdiban a kempingben este a tábortűznél meghúztam egy rumosüveget...aztán eldőltem...másnap reggelig se kép se hang, csak némi foszlányok...csak a kakaóstej segített az erős gyomorfájdalmamon

gyerek édesdeden tentézett, csak akkor riadt fel, amikor egyik lakótársunkat szólítottam kicsit hangosabban

Amennyiben úgy érezzük, hogy beletörődünk sorsunkba, akkor kell felállni, és lépni. elindulni, nem hagyni magunkat elsorvadni.
most itt ülök melletted virtuálisan, válladra hajtom fejem, rumi, töltöttél még egy pohárkával?
egyébként irtam neked a művészesben, még nem jártál azóta arra?
most itt ülök melletted virtuálisan, válladra hajtom fejem, rumi, töltöttél még egy pohárkával?
egyébként irtam neked a művészesben, még nem jártál azóta arra?
de nem lehetetlen dolgokra vagyom...ez a szomoru, nah mindegy elobb vagy utobb minden megoldodik....
köszi katinka, legközelebb küldök neked priviben url-t, nem próbálkozom itt többet.

édespille #3403