majd segitünk
. a látványért mindent megteszünk. illetve, inkább kérdezd meg a hapsikat, legyen nekünk ez a próbavideo is meglepi.

Nincs webcamom, nem tudok táncolni a lemezjátszóm nem működik és éhes is vagyok ezért most megyek és eszek egy kis milánóit, persze előbb felöltözöm!

Ok megteszem! Csak nem tudok ide feltölteni.
horzi, zene, zene, zene... közben hallgasd a zenét és mozogj a ritmusra. (és kapcsold be a webcamot
)

Csak meg ne fázz tessék táncolni!
visszavagyok
jesus, tessék felvenni a munkahelyeden egy kamerával a próbát, aztán ide beszúrni, had lássunk egy kis izelitőt
mikorra szervezitek a műsort?
jesus, tessék felvenni a munkahelyeden egy kamerával a próbát, aztán ide beszúrni, had lássunk egy kis izelitőt
mikorra szervezitek a műsort?

Milyen boxertől pucéran ülök a gép előtt...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 14:25

mindenki maradjon a bundájában, a bundája alatt...és a boxerétől váljon meg inkább...elvégre vetkőzés lesz vagy mifene

Mire is vagy kiváncsi? A vetközésre vagy a szerszámozottságra?
mindenki maradjon a bundájában, a bundája alatt...és a boxerétől váljon meg inkább...elvégre vetkőzés lesz vagy mifene

akkor jovok a funyiroval es megoldjuk a problemad.Ha mar TE is segitokesz vagy..
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 14:11

Adok helyette a sajátomból...úgyis úgy néz ki, mintha egy mammut bundáját húztam volna magamra:-)
Adok helyette a sajátomból...úgyis úgy néz ki, mintha egy mammut bundáját húztam volna magamra:-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 14:06

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem! és akkor én mibe túrnék bele, és min pihentetném a fejemet? szállj le cuncus szőréről:D:D:D:D
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem! és akkor én mibe túrnék bele, és min pihentetném a fejemet? szállj le cuncus szőréről:D:D:D:D
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudtam en hogy rad szamithatok...:DDD
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudod mit?
Leborotválom neked;-) (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 13:41
Leborotválom neked;-) (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)

nem vallalom,mert a moherbundat a mellemrol eleg nehezen vennem le (sot mi tobb nem is akarok tolle megvalni)
Elkeztem a munkahelyemen zenére próbálni, egész kis csődület támadt körünkben. Bár még bugyipénz nincs kilátásban.
ugy mar benne lennek
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 13:49
Törölt felhasználó (21812)

a kalapod és a moherbundád maradhat :-))))
a kalapod és a moherbundád maradhat :-))))
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 13:41

nem vallalom,mert a moherbundat a mellemrol eleg nehezen vennem le (sot mi tobb nem is akarok tolle megvalni)
megy a gyürü vandorutra?vajon melyik es kié?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 13:38

Törölt felhasználó (21812)

Ha jó leszel, mi is csatlakozunk a tépegetéshez, igaz lányok?
Gyűjtögetem a papírpénzt, amit a gatyátokba fogok dugdosni. Most kivéltelesen én dugdosok :-))))
Gyűjtögetem a papírpénzt, amit a gatyátokba fogok dugdosni. Most kivéltelesen én dugdosok :-))))
Rendben Ti ill. Te tépd le a nacimat:-). Továbbá műsor közben kellene kenegetni a testem érzékeny pontjait babaolajjal