Ha jó leszel, mi is csatlakozunk a tépegetéshez, igaz lányok?
Gyűjtögetem a papírpénzt, amit a gatyátokba fogok dugdosni. Most kivéltelesen én dugdosok :-)))) (Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 13:29
Gyűjtögetem a papírpénzt, amit a gatyátokba fogok dugdosni. Most kivéltelesen én dugdosok :-)))) (Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Már elkezdtem felkészülni a műsorra. Tépegetem a nadrágom és a boxer alsóm.
Már elkezdtem felkészülni a műsorra. Tépegetem a nadrágom és a boxer alsóm.
A másodpeerccel déli 12 óra előtt:
1 csipp & dél:-P (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 13:22
1 csipp & dél:-P (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)

hát mi tagadás, ehhez baromira értek...kiprovokálni dolgokat
...ilyen egy pasikat! de már csípném a csíííípendélt

hát mi tagadás, ehhez baromira értek...kiprovokálni dolgokat
...ilyen egy pasikat! de már csípném a csíííípendélt
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 13:19

Törölt felhasználó (21812)

Én már jól vagyok, hála a sok kedves szónak, amit Szilvácska kiprovokált lassan ébredező férfitársainktól :-)))
De ma este csak baracklevet iszom...
Én már jól vagyok, hála a sok kedves szónak, amit Szilvácska kiprovokált lassan ébredező férfitársainktól :-)))
biztos vagyok benne, hogy társaságfüggő vagy - nappalifüggő
rumi, nagyon, de nagyon aranyos képet raktál be nekünk, köszönjük.
tényleg lányok, ti már jól vagytok?
para, drága, ne légy telhetetlen. majd karácsonykor újra lepünk
szaladok dolgozni. estig töltségtek fel a bárt! cupp.

rumi, nagyon, de nagyon aranyos képet raktál be nekünk, köszönjük.
tényleg lányok, ti már jól vagytok?
para, drága, ne légy telhetetlen. majd karácsonykor újra lepünk

szaladok dolgozni. estig töltségtek fel a bárt! cupp.
rumcájsz, köszi a kávét, jól esett
ja, és az nem az enyém, nem én hagytam szana.
horzi, nem gondolod, hogy nekiállok másnaposan a hideg reggelen tornászni! pfúj.
joe, a forralt bor nekem is jól esne. és a habbal ne törődj, majd ha magunkhoz tértünk, letörölgetjük.

horzi, nem gondolod, hogy nekiállok másnaposan a hideg reggelen tornászni! pfúj.
joe, a forralt bor nekem is jól esne. és a habbal ne törődj, majd ha magunkhoz tértünk, letörölgetjük.

cuppom mindenkinek. munkahelyen sutyiban ideültem, olvaslak titeket. további jó mulatást.
hallom, mindenki háborog a túlzott alkoholfogyasztásunk miatt. ÉS A TÁNCUNK NEM TETSZETT? NEKTEK JÁRTUK!!!
hallom, mindenki háborog a túlzott alkoholfogyasztásunk miatt. ÉS A TÁNCUNK NEM TETSZETT? NEKTEK JÁRTUK!!!
Valoban meglepetes,nem tudtam,hogy az angyalok ismerik a can-can-t....
millio puszi erte,mi lesz a következö meglepi?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 10:25
millio puszi erte,mi lesz a következö meglepi?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)

fiúúúúúúúúúúúúúúúk!!!
kedves hímek, kik lakjátok nappalinkat!
többekkel értekezve azt kellett tapasztalnom, hogy nem egészen jött át nektek a dolog a meglepinkről...2544 hsztől kéretik figyelmesen olvasni kb. a 2551ig!!!!
többekkel értekezve azt kellett tapasztalnom, hogy nem egészen jött át nektek a dolog a meglepinkről...2544 hsztől kéretik figyelmesen olvasni kb. a 2551ig!!!!
de igen!!!!Imadom Szilvacskat,Pillet, Eperkelyhecsket, Katinkat, Charlottot remelhetoleg nem hagytam ki senkit.Es termeszetesen a sor nem esne jol Vad, Papa, Rumi, Tom,Joe,Zsolt, Vazi tarsasaga nelkul
a nappalilakó hímek közé téged is besoroltunk, annak ellenére hogy nem feltétlenül aktív élvezője vagy orgiáinknak...szóval a meglepi neked is szólt...2544-2551.hsz....pár szót ha szólnál...
mi van már, ma senki nincs "imádomacsajokat" hangulatban?
mi van már, ma senki nincs "imádomacsajokat" hangulatban?
Hííííj...hitelemet vesztettem....
Azt mondtam nem fogok fórumozni:-(
Ezt hívják függőségnek!
Csak azt nem tudom, társaság, vagy szexfüggő vagyok-e!!!!
Azt mondtam nem fogok fórumozni:-(
Ezt hívják függőségnek!
Csak azt nem tudom, társaság, vagy szexfüggő vagyok-e!!!!
Bocs...
speciel Szivácska előző ("melyik filmből idéztem?") HSZ-ére lett volna válasz....Nem a poén, hanem a Ki mondta miatt volt aktuális...
speciel Szivácska előző ("melyik filmből idéztem?") HSZ-ére lett volna válasz....Nem a poén, hanem a Ki mondta miatt volt aktuális...
Gyerünk lányok felkelni, aki éjjel leány nappal is legyen az!
Ahogy látom csak málnaszörp maradt nekünk, szerintem rá kellene kenni a lányok testrészeire és egy nagy orgia alatt lenyalogatni róluk.
Bocs...bunkó voltam!
Valóban!
Nekem tetszik, köszönöm minden nevesíett hím nevében!
Pussy érte Nektek! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 10:25
Valóban!
Nekem tetszik, köszönöm minden nevesíett hím nevében!
Pussy érte Nektek! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)

fiúúúúúúúúúúúúúúúk!!!
Mi a helyzet gyerekek? Csend van nappalinkban!!!!Gyertek igyunk,dorbezoljunk,zajongjunk
fiúúúúúúúúúúúúúúúk!!!
Ez nem igaz! Miért nem enged így beköszönni: Szép jó napot mindenkinek!