azt hittem, motorozni voltál. feküdj hasra, jól megnyomkodom a hátad :) huppsz, kicsit túl sok olajat kentem.
Ok. akkor egy finom masszázst kérek,mert kifáradtam az autómosástól és polírozástól..

Immádom a huncutságot!:)
Hammm...:))) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 22:39
Hammm...:))) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

De nagy mázlista vagy! Három pityókás csajszi igen huncut tud ám lenni ;-)))
ha nem haragszol - hukk, most ne pezsgőfürdőzz, még véletlen belezúgunk mindhárman a kádba

De nagy mázlista vagy! Három pityókás csajszi igen huncut tud ám lenni ;-)))
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 22:38

Oké! Jányok én ki vagyok engesztelve a tánccal és ezzel a király kis Neoton feldolgozással!
/jó volt Prune grtula! /
Most pedig mivel én vagyok csak az egyedüli férfi itt engem fogtpk kényeztetni én meg titeket !

/jó volt Prune grtula! /

Most pedig mivel én vagyok csak az egyedüli férfi itt engem fogtpk kényeztetni én meg titeket !

a fene! mit keresel te itt ilyenkor? még nincs teljesen kész a meglepi!
Oké! Jányok én ki vagyok engesztelve a tánccal és ezzel a király kis Neoton feldolgozással!
/jó volt Prune grtula! /

/jó volt Prune grtula! /

Reméjjük nemharaxotok, fiúkák, de megittuk azösszes piját és közben átöltöztünk kanozós, izé kánkánozós ruhába, hogy ezzel a tánccal engesztejjünk kii mindenkit.
Úcceretünk tikteket...hukk...
most pedig szóljon hukk...itten...hukk...hahaha..a legésedebb...legédesebb...hukk napilapoknak...nem..nappalilakkoknak...izé...charlotte segíts már....nappalilakóknak..hukk...egy dal...pille add már ide a dzsint...hukk...zenét!....
Hey, VAZI, jöjjön énvelem,
szőjön álmokat, nem nagy áldozat!
A Moulin Rouge-ban áll a bál,
óó, a magam fajta más táncra vár!
Hey, WILLY, ha már erre jár,
tudom, mit nyer, ha ilyen lányt talál,
hiszen nélkülem üres a plaszpigál!
Talán az ördög bújt belém, szegény,
sejti már, hogy ő sem agg legény.
Annyi férfi között keresgéltem,
de az egyetlen az nem elég!
Szerelem nélkül nem megy ez, tehát,
mindig mást és mást keresek, érti már?
Nélkülem üres a plaszpigál!
Szól a zene, és én egy forró vérű párizsi lány vagyok.
Hey, JOE, jöjjön én velem,
Csinálunk egy jeles éjszakát,
mondja SURDA, mire vár?
Ha kell CUNCUSNAK egy vallomás,
nem csókol jobban senki más!
Nélkülem hideg a plaszpigál!
Ha kell HORZINAK egy vallomás,
nem csókol jobban senki más!
Nélkülem hideg a plaszpigál
(hey, RUMI, uh lálá)!
Nélkülem üres a plaszpigál
(olyan üres ez a plaszpigál)!
Hey, TOM, ha már erre jár,
tudom, mit nyer, ha ilyen lányt talál,
hiszen nélkülem üres a plaszpigál!
Hey PARA!
Nélkülem üres a plaszpigál
(olyan üres ez a plaszpigál).
Forró vérű lány vagyok.
Nélkülem üres a plaszpigál,
(olyan üres ez a plaszpigál).
Nélkülem üres a plaszpigál!
Jöjjön álmodni!
Hey, VAD, jöjjön én velem,
Csinálunk egy jeles éjszakát,
mondja ZSOLT12, mire vár?

Megdumáltuk.
ez haláli! de előbb igyuk meg az összes piát!

Igyuk meg az összes piát!!! Jól meglepődnének :-))))
Na jó, ez gonoszság lenne. Aaaaaakkor öltözzünk fel francia kurvának, vegyünk fel parókát, tegyük fel a Moulin Rouge zenéjét és kánkánozzunk nekik, amikor belépnek ;-))
Na jó, ez gonoszság lenne. Aaaaaakkor öltözzünk fel francia kurvának, vegyünk fel parókát, tegyük fel a Moulin Rouge zenéjét és kánkánozzunk nekik, amikor belépnek ;-))
valamivel meg kéne őket lepni
ötlet?

Vagy a bányában dolgoznak :-)))
azt hittem, fejből irtad le, mert még a megfogalmazás is hasonló stilus, mint a tied.
te, lehet, azért nincsenek itt a fiúk, mert engem keresnek az erdőben
te, lehet, azért nincsenek itt a fiúk, mert engem keresnek az erdőben

mi van? a fiúk elmentek halálra kaszabolni magukat?
de beszúrtam, csak most odakoncentrálatm, és rendeztem a sorokat

ez nagyon jóóóóóóóóó...és ez a vicc jutott eszembe róla:
Egy kisfiú a szobájában játszott az új elektromos vasútjával, amit karácsonyra kapott. Anyja a konyhában mosogatott.
Egyszer csak hallja, hogy a vonat megáll, a fia meg elkiáltja magát:
- Hé, faszfejek! Ha le akarnak szállni, most húzzák le a belüket!Azok a seggfejek meg akik fel akarnak szállni,mozogjanak, mert indulni akarunk.
Az anya döbbenten hagyta abba a mosogatást, berohan a nappaliba, és ráförmed a fiára:
- Ebben a házban nem beszélünk így fiatalember! Most pedig felmész a szobádba és elgondolkozol a viselkedéseden.
A kisfiú felment a szobába, majd két órával később visszatért, és újra játszani kezdett a vonattal. Anyja hallotta, hogy a vonat újra megállt, és a fiú így szólt:
- Azoknak akik most leszállnak, szeretettel megköszönjük, hogy velünk utaztak. Ne felejtsék el magukkal vinni a poggyászukat! Akik most szállnak fel, kérem tegyék csomagjaikat az ülés feletti tartóra. Hamarosan indulunk.
Az anya rettentoen büszke volt, a fiú pedig folytatta:
- Azok pedig, akik ki vannak akadva a két órás kibaszott késés miatt, keressék fel a büdös kurvát a konyhában.
Egy kisfiú a szobájában játszott az új elektromos vasútjával, amit karácsonyra kapott. Anyja a konyhában mosogatott.
Egyszer csak hallja, hogy a vonat megáll, a fia meg elkiáltja magát:
- Hé, faszfejek! Ha le akarnak szállni, most húzzák le a belüket!Azok a seggfejek meg akik fel akarnak szállni,mozogjanak, mert indulni akarunk.
Az anya döbbenten hagyta abba a mosogatást, berohan a nappaliba, és ráförmed a fiára:
- Ebben a házban nem beszélünk így fiatalember! Most pedig felmész a szobádba és elgondolkozol a viselkedéseden.
A kisfiú felment a szobába, majd két órával később visszatért, és újra játszani kezdett a vonattal. Anyja hallotta, hogy a vonat újra megállt, és a fiú így szólt:
- Azoknak akik most leszállnak, szeretettel megköszönjük, hogy velünk utaztak. Ne felejtsék el magukkal vinni a poggyászukat! Akik most szállnak fel, kérem tegyék csomagjaikat az ülés feletti tartóra. Hamarosan indulunk.
Az anya rettentoen büszke volt, a fiú pedig folytatta:
- Azok pedig, akik ki vannak akadva a két órás kibaszott késés miatt, keressék fel a büdös kurvát a konyhában.