nem is kell...elég, ha kielégíted őket

én a pontgyűjtögetőket nem fogom soha megérteni...
nem is kell...elég, ha kiel...jaaah...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 20:54

Törölt felhasználó (24620)

én a pontgyűjtögetőket nem fogom soha megérteni...
elég ha kipontozod őket :D
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 10. szombat 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
nnah, énekeljek tomjones-tól not unusualt is? :D
áhh, francba, nincs több zene-bona, szülők hazajöttek, jobb ha nem hallják :D
Pedig ebbe a Not unusual-ba tökre belejöttem :D (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 21:01
Pedig ebbe a Not unusual-ba tökre belejöttem :D (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

nnah, énekeljek tomjones-tól not unusualt is? :D
most mi van? mindenki belehallgatott, és valami súlyos, idegi alapú rohamot kapott a gép előtt?
Vagy mi ez a pangás?
Vagy mi ez a pangás?
Bealudtam a gyerek altatásakor. Tiszta kóma vagyok. Megyek is aludni.
Holnap valszeg nem leszek.
Szép vasárnapot!
Holnap valszeg nem leszek.
Szép vasárnapot!
csuhajj!
asszem, valami ilyesmi lehet az én képességem is (nem tudom, több mint egy éve próbáltam táncolni, de már akkor nagyon szar volt), csak én tudnám magamról, hogy totál hülyén nézek ki, és szépen lassan elszenesednék...
asszem, valami ilyesmi lehet az én képességem is (nem tudom, több mint egy éve próbáltam táncolni, de már akkor nagyon szar volt), csak én tudnám magamról, hogy totál hülyén nézek ki, és szépen lassan elszenesednék...
én vagyok az első? ilyen sem volt még :):):)
ne is mondd! már próbáltam letenni, de... ha belegondolok, mit éreztem... fizikailag fájt. téjjeg. úgyhogy még mindig szivok.

1955 Március 11. (52 éve történt)
Berlinben megszületett (Kater) Nina Hagen német punkénekesnő.
Pályafutását táncdalénekesként kezdte az 1970-es évek közepén az NDK-ban. 1976-ban Londonba utazott, ahol megismerkedett a punk mozgalommal, amelynek hatására punkénekes lett, és 1977-ben Berlinben megalapította a Nina Hagen Bandet. 1980-ban Japánban turnézott az amszterdami Spliff együttessel. Az USA-ban telepedett le, New York-i és Los Angeles-i klubokban énekelt, lemezt készített Giorgio Moroderrel "Fearless" címmel. 1985-ben világ körüli turnéján fellépett a Rock in Rio fesztiválon is, majd visszatért Nyugat-Berlinbe.
1810 Március 11. (197 éve történt)
Napóleon feleségül vette Mária Lujza porosz királynét, Ferenc császár leányát, de személyesen nem jelent meg a Bécsben tartott házassági szertartáson.
(Miután elvált Joséphine de Beauhanais-tól, feleségül vette Mária Lujza porosz királynét. A polgári és egyházi esküvőre Párizsban került sor.)
ez meg milyen esküvő? majd innentől én is azt terjesztem, hogy elvettek feleségül...csak személyesen nem jelentem meg a szertartáson
Berlinben megszületett (Kater) Nina Hagen német punkénekesnő.
Pályafutását táncdalénekesként kezdte az 1970-es évek közepén az NDK-ban. 1976-ban Londonba utazott, ahol megismerkedett a punk mozgalommal, amelynek hatására punkénekes lett, és 1977-ben Berlinben megalapította a Nina Hagen Bandet. 1980-ban Japánban turnézott az amszterdami Spliff együttessel. Az USA-ban telepedett le, New York-i és Los Angeles-i klubokban énekelt, lemezt készített Giorgio Moroderrel "Fearless" címmel. 1985-ben világ körüli turnéján fellépett a Rock in Rio fesztiválon is, majd visszatért Nyugat-Berlinbe.
1810 Március 11. (197 éve történt)
Napóleon feleségül vette Mária Lujza porosz királynét, Ferenc császár leányát, de személyesen nem jelent meg a Bécsben tartott házassági szertartáson.
(Miután elvált Joséphine de Beauhanais-tól, feleségül vette Mária Lujza porosz királynét. A polgári és egyházi esküvőre Párizsban került sor.)
ez meg milyen esküvő? majd innentől én is azt terjesztem, hogy elvettek feleségül...csak személyesen nem jelentem meg a szertartáson

az ilyet vissza kellene ***,hátha utána *születne...
(héééé...csak módjával a kritikát! mod:mmeprune) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)

(héééé...csak módjával a kritikát! mod:mmeprune) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Fess fiatalember
a kislány viszont elég rendesen van tartva...

a kislány viszont elég rendesen van tartva...
már ilyen szépen pörgeti a csajokat? még pár év, s apja nyomdokaiba lép. :):):)