és én mit szóljak?
én egy krumpliba szerettem bele a Spurban...
én egy krumpliba szerettem bele a Spurban...

persze, hogy téged küldtelek, akkor pont nem akartam erotikus gondolatokat
átmentem a szomszédba leszüretelni a szőlőmet. mézédes. naon fini. ha jó lenne a biciklim, átkarikáznék.

átmentem a szomszédba leszüretelni a szőlőmet. mézédes. naon fini. ha jó lenne a biciklim, átkarikáznék.
És még a sütőtök, banán, barack csak ezután jön...
te válogatsz? a múltkor is engem küldtél oda, hogy amíg te mittudoménmit szedsz össze, hozzak egy kigyóubit!
Mint az Adrian Mole-ban, amikor szőnyeget takarítottak és valami ilyesmi volt a szöveg:
"Délben Pandora izgatottan felkiáltott, hogy valami mintát vél felfedezni a szőnyegen, de kiderült, hogy csak egy széttaposott krémes".
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 14:14
"Délben Pandora izgatottan felkiáltott, hogy valami mintát vél felfedezni a szőnyegen, de kiderült, hogy csak egy széttaposott krémes".

Törölt felhasználó (24620)

ugyan miért? Én mindig azt mondom, hogy nagyanyámnál szívesen takarítok.
Anyámnál otthon nincs mit lényegében, csak a semi-steril környezetben mozgatotd ide-oda porszívó fejét, vagy súrolod a csillogó csempét.. nincs abban semmi...
Áma mikor itt felporszívózok, és látom hogyan változik a szőnyeg tónusa a porszívófej utánm, amikor érzem, hogy a felmosófej nyomában már nem ad olyan hangokat a papucsom talpa, hogy *capp-capp-capp* és amikor lelátok a WC aljára...
EGY ÉÉÉÉLMÉNY!
Most pl a budit készülök kimosn ^_^
Anyámnál otthon nincs mit lényegében, csak a semi-steril környezetben mozgatotd ide-oda porszívó fejét, vagy súrolod a csillogó csempét.. nincs abban semmi...
Áma mikor itt felporszívózok, és látom hogyan változik a szőnyeg tónusa a porszívófej utánm, amikor érzem, hogy a felmosófej nyomában már nem ad olyan hangokat a papucsom talpa, hogy *capp-capp-capp* és amikor lelátok a WC aljára...
EGY ÉÉÉÉLMÉNY!
lelátni a wc aljára? hogy jön ide a wc?
az uborkával való foglalatosság más gondolatokat ébreszt az ember lányában. erotikusakat. még akkor is pironkodom, mikor a corában válogatni kell egy halom uborka közül

az uborkával való foglalatosság más gondolatokat ébreszt az ember lányában. erotikusakat. még akkor is pironkodom, mikor a corában válogatni kell egy halom uborka közül

ugyan miért? Én mindig azt mondom, hogy nagyanyámnál szívesen takarítok.
EGY ÉÉÉÉLMÉNY!
EGY ÉÉÉÉLMÉNY!
charlott, miken jár az eszed, miközben mosogatsz? én uborkát nem szeretek megmosni, törölgetni, hámozni

Nincsenek érzelmek? Hát az önfeledt öröm, amikor sikerül lesikálni valami oltári nagy koszt? A harag, amikor kicsúszik valami a kezedből? A vágy, amikor egy fakanál nyelét súrolod le-fel? A szomorúság, amikor túl hamar véget ér???
prune, inkább mosogass. ott nincsenek érzelmek. cupp.
hát, ezt nem néztem végig. tegnap elég depressziós hangulatom volt, ettől szintén az lesz.
skorporion pontot gyűjt, hogy vipes lehessen
skorporion pontot gyűjt, hogy vipes lehessen

ha könnyes lett a szemem, nevettem és lúdbőrös lettem az is pofonnal jár? asszem el kell mennem pszichológushoz analizáltatni magamat
egyébként az első videónál a the verve egyik számának klippje ugrott be a bitter sweet simphony...bár az nem ezt sugallja, csak eszembe jutott róla (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 13:43

egyébként az első videónál a the verve egyik számának klippje ugrott be a bitter sweet simphony...bár az nem ezt sugallja, csak eszembe jutott róla (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Ezért most kapsz néhány ingyen ölelést, de ha elbőgöd magad, felpofozlak!!!
:-)))
ÖLELÉS (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 13:39
:-)))
ÖLELÉS (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)

tudtam, hogy egy arra érdemleges személyre pazarlom mérhetetlenül drága szeretetemet!!!
tudtam, hogy egy arra érdemleges személyre pazarlom mérhetetlenül drága szeretetemet!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 13:33

Oszkár
Oszkár
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 13:29

hát most már elég! kihasználjátok (te és pille), hogy érzelmi labilitásom eléggé ingatag? vagy egyszerűen csak hülye vagyok, hogy nők miatt ríjok?
na, jó, csak elérzékenyültem...pillével msn-en rendszeresen ugyanazt írjuk, ha nem is ugyanazokkal a szavakkal, csak ő gyorsabban gépel, és előbb nyom entert...ettől persze egy idő után azt kell feltételeznünk, hogy kurvára jó barátnők vagyunk...pl: tegnap este egy perc eltéréssel dobtunk fel ide azonos tartalmú hsz-t, pedig nem is beszéltünk előtte...és most meg te is jössz evvel a "kiismertelekes" videóval...nem bírom már..."máma nagyon hullámoznak az érzelmek"..na ki tudja, hogy ezt melyik filmből idéztem?

hát most már elég! kihasználjátok (te és pille), hogy érzelmi labilitásom eléggé ingatag? vagy egyszerűen csak hülye vagyok, hogy nők miatt ríjok?
na, jó, csak elérzékenyültem...pillével msn-en rendszeresen ugyanazt írjuk, ha nem is ugyanazokkal a szavakkal, csak ő gyorsabban gépel, és előbb nyom entert...ettől persze egy idő után azt kell feltételeznünk, hogy kurvára jó barátnők vagyunk...pl: tegnap este egy perc eltéréssel dobtunk fel ide azonos tartalmú hsz-t, pedig nem is beszéltünk előtte...és most meg te is jössz evvel a "kiismertelekes" videóval...nem bírom már..."máma nagyon hullámoznak az érzelmek"..na ki tudja, hogy ezt melyik filmből idéztem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 13:19

Miattad tettem fel ezt a videót ide, mert rád emlékeztet. (huh, ezt ne vedd szerelmi vallomásnak!)

Itt két mindenre elszánt csajszi rajong érte.
Na, itt van a gipszöntő csaj honlapja:
HONLAP KATT
Basszus, milyen hosszú a lista, hogy kiket öntött gipszbe (lásd: List of castees and failures).
Mekkora ötlet már, hogy egy spermaspriccel jön fel a következő ablak ;-))) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 12:09
HONLAP KATT
Basszus, milyen hosszú a lista, hogy kiket öntött gipszbe (lásd: List of castees and failures).
Mekkora ötlet már, hogy egy spermaspriccel jön fel a következő ablak ;-))) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Az hagyján, hogy 69-ben volt, de ahhoz mit szólsz, hogy voltak ezek a csajszik (groupie-k), akik gipszbe öntötték a híres rockzenészek erektált péniszét (más néven merev faszát :-)))
Lásd képek:
GIPSZFASZOK
Még keresek a neten ilyeneket.
Lassan elkezdhetnénk a saját kollekciónkat gyűjteni ;-)
Lásd képek:
GIPSZFASZOK
Még keresek a neten ilyeneket.
Lassan elkezdhetnénk a saját kollekciónkat gyűjteni ;-)
Én azért gipszbe önteném, arra az időre, amikor koncertezik, nehogymá' arra az időre nélküle legyek :-))))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 13:17

hajósénak az eredetije bármikor elérhető számunkra (charlotte és jómagam), tehát momentán nem öntjük gipszbe:D:D:D:D:D:D
Hendrixnek legendás farka volt, Hajósnak bizonyára kétszer akkora, igaz Szilva?