A téma fagyasztva! Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet) - előzmények 1.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 1109 1110 1111 1112 1113 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1924   2006. 10. 08. vasárnap 07:41
MmePrune MmePrune
hát hiszen igazad van te motoros félisten:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D áldozzunk bacchus oltárán!...remélem surda hoz valami kóstolót a földjéről..
(Ez egy válasz qwykk üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 07:35
Ó köszönöm....bár ilyenkor őszidőben szüret havában szentségtörés sört inni a finom bor helyett......igaz én is szeretem a seritalt smile
#1923   2006. 10. 08. vasárnap 07:35
qwykk qwykk
Ó köszönöm....bár ilyenkor őszidőben szüret havában szentségtörés sört inni a finom bor helyett......igaz én is szeretem a seritalt smile
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 07:32
nocsak! te is benéztél a nappalinkba? képzeld itt a fiúk állandóan sört isznak, biztos jut neked is wave vigyor2
#1922   2006. 10. 08. vasárnap 07:32
MmePrune MmePrune
nocsak! te is benéztél a nappalinkba? képzeld itt a fiúk állandóan sört isznak, biztos jut neked is wave vigyor2
(Ez egy válasz qwykk üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 07:02
Ne kapkodd el azt a ruha felvételt Te Nőőőőő!!!! wink
#1921   2006. 10. 08. vasárnap 07:02
qwykk qwykk
Ne kapkodd el azt a ruha felvételt Te Nőőőőő!!!! wink
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 06:57
öltözködési
#1920   2006. 10. 08. vasárnap 06:57
MmePrune MmePrune
öltözködési
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 06:56
jóregg!
beteg vagyok..nem is tudtam aludni tovább, mert nem kapok levegőt...kávé helyett feketeribizlis forró italport iszom (értelemszerűen nem a port iszom)...asszem meg kell válnom a mezítlábas szandálos öltökködési kultúrámtól...tegnap reggel be kellett kapcsolnom a kocsiban a fűtést, mert fázott a lábam...(szóljon már valaki ennek a hülye tyúknak, hogy október van, ne járjon mezítláb)...el is felejtettem panaszkodni tegnap: magyarázza meg nekem valaki, hogy egy gyönyörű, ezüstmetál VW POLOval miért kell 70es táblánál, a nyílegyenes váci úton 50el menni! ha nekem ilyen batár autóm lenne...egyszerűen sznob vagyok, kell nekem egy puccos autó vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2
#1919   2006. 10. 08. vasárnap 06:56
MmePrune MmePrune
jóregg!
beteg vagyok..nem is tudtam aludni tovább, mert nem kapok levegőt...kávé helyett feketeribizlis forró italport iszom (értelemszerűen nem a port iszom)...asszem meg kell válnom a mezítlábas szandálos öltökködési kultúrámtól...tegnap reggel be kellett kapcsolnom a kocsiban a fűtést, mert fázott a lábam...(szóljon már valaki ennek a hülye tyúknak, hogy október van, ne járjon mezítláb)...el is felejtettem panaszkodni tegnap: magyarázza meg nekem valaki, hogy egy gyönyörű, ezüstmetál VW POLOval miért kell 70es táblánál, a nyílegyenes váci úton 50el menni! ha nekem ilyen batár autóm lenne...egyszerűen sznob vagyok, kell nekem egy puccos autó vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2
#1918   2006. 10. 08. vasárnap 01:31
cuncus cuncus
Imadom a szilvat
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 07. szombat 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 07. szombat 23:12
odabújok, ahova tartozom...aki mellé tartozom...a medvebőrömre...

Létem ha végleg lemerűlt
ki imád tücsök-hegedűt?
Lángot ki lehel deres ágra?
Ki feszül föl a szivárványra?
Lágy hantu mezővé a szikla-
csípőket ki öleli sírva?
Ki becéz falban megeredt
hajakat, verőereket?
S dúlt hiteknek kicsoda állít
káromkodásból katedrálist?
Létem ha végleg lemerűlt,
ki rettenti a keselyűt!
S ki viszi át fogában tartva
a Szerelmet a túlsó partra!
#1917   2006. 10. 07. szombat 23:24
Katinka Katinka
Igazad van, ezt mások is sokan így tudják(márminthogy ez a legszebb versek egyike), ímé, egyikük:
"Én ezt a költeményt úgy mondanám, mint ki most szüli a gondolatokat és képeket. Tűnődve és súlyosan mondanám, hogy legyen ideje a befogadónak magát helyezni belé. S csak az vállalja a közlését, aki magát is küldetéses embernek gondolja, aki úgy véli "hívása" van arra, hogy másokhoz szóljon." (Debreczeni Tibor)

GYÖNYÖRŰ....HA LÁTJÁTOK. KATT!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 07. szombat 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 07. szombat 23:12

Létem ha végleg lemerűlt
ki imád tücsök-hegedűt?
csípőket ki öleli sírva?
Ki becéz falban megeredt
hajakat, verőereket?
ki rettenti a keselyűt!
#1916   2006. 10. 07. szombat 23:12
MmePrune MmePrune

Létem ha végleg lemerűlt
ki imád tücsök-hegedűt?
csípőket ki öleli sírva?
Ki becéz falban megeredt
hajakat, verőereket?
ki rettenti a keselyűt!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 07. szombat 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 07. szombat 23:09
ide másolom a legszebb verset, amit valaha olvastam..pedig olyan hülye módon ismerkedtünk meg egymással...19 éves koromban egy félrészeg lány egy füstös rock-kocsmában ordította fülembe, miközben a zene szólt...megtanultam, és rá egy hétre visszamondtam neki...azóta szerelmesek vagyunk egymásba, a vers és én vigyor2 vigyor2 vigyor2 ...inkább külön írom , nem rontom el evvel a béna bevezető dumával a verset
#1915   2006. 10. 07. szombat 23:09
MmePrune MmePrune
ide másolom a legszebb verset, amit valaha olvastam..pedig olyan hülye módon ismerkedtünk meg egymással...19 éves koromban egy félrészeg lány egy füstös rock-kocsmában ordította fülembe, miközben a zene szólt...megtanultam, és rá egy hétre visszamondtam neki...azóta szerelmesek vagyunk egymásba, a vers és én vigyor2 vigyor2 vigyor2 ...inkább külön írom , nem rontom el evvel a béna bevezető dumával a verset
#1914   2006. 10. 07. szombat 22:57
MmePrune MmePrune
érted vagy meg is érted? írj nekem mailt a gondolataidról...de ne olyan pogácsásat...ne értékeld túl az eszemet vigyor2 vigyor2 vigyor2
#1913   2006. 10. 07. szombat 22:50
MmePrune MmePrune
pedig végtelenül egyszerű...csak azonos hullámhossz kell hozzá...azonos vágyak...azonos gondolatok...
#1912   2006. 10. 07. szombat 22:42
Katinka Katinka
Sajnálom, a privi hozzám nem ér el, csak ha a katicika28@freemail.hu -ra írsz!Sok sikert, s ha kérhetlek, ismételd meg a prividet erre a mélcímre. Pusszantalak: Katinka
#1911   2006. 10. 07. szombat 22:42
MmePrune MmePrune
sajnos nem tehetem meg, hogy neked írjak szépeket....ugye megértesz?
#1910   2006. 10. 07. szombat 22:40
WildHorse WildHorse
Ha néha elgépelek valamit akkor is az a lényeg, hogy az emberek megértik.
smile
A háromlábú verzió kecsegtető,de messze áll az igazságtól, mert amit te 3-ik lábnak mondtál az max egy harmadik új lehetne a méretek alapján! wink hehe
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 07. szombat 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 07. szombat 22:17
"enegm nem max magadta" -> új mesterséges nyelv, amelyet "arra" is lehet használni! A kétlábra ágaskodás meg tévhit: három volt, ez az egyensúlyvesztés eleddig feltáratlan relytélye4 :))))
#1909   2006. 10. 07. szombat 22:29
MmePrune MmePrune
Megkértem én, szép kedvesem,
Jöjjön velem, sétáljon velem,
Vár ránk a part, hív a nagy folyó,
Csobban a víz, hív az Ohio.

Megmondtam én, enyém leszel,
És többé más senki nem ölel,

És amikor átöleltem
A késemet nekiszegeztem
Felkiáltott: Kérlek, ne ölj meg!
A halálba ne küldj engem el!

Éjfél után mentem haza,
Jaj mit tettem, ó, én ostoba!
Megöltem őt, akit szerettem,
Mert nem kellett, ó, a szerelmem.

#1908   2006. 10. 07. szombat 22:28
MmePrune MmePrune
mondjuk a lobogó tűz miatt csak kicsit volt sötét, de már a hold és a csillagok voltak fent, nem a nap
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 07. szombat 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 07. szombat 22:27
egy baráti családnál+4 fő, akik nem család formátumban élnek...a szomszéd faluban...afféle szezonzáró kerti partyn...lobogott a tűz, ültünk a sötétben, és hangosan énekeltünk, de nem szóltak ránk...olyan építőtáboros-szerű volt, pedig én ott nem voltam sose
#1907   2006. 10. 07. szombat 22:27
MmePrune MmePrune
egy baráti családnál+4 fő, akik nem család formátumban élnek...a szomszéd faluban...afféle szezonzáró kerti partyn...lobogott a tűz, ültünk a sötétben, és hangosan énekeltünk, de nem szóltak ránk...olyan építőtáboros-szerű volt, pedig én ott nem voltam sose
#1906   2006. 10. 07. szombat 22:19
MmePrune MmePrune
itthon vagyok...a pöri sirály volt, és én vezettem, tehát nem ittam, csak egy korty (na jó 2)sárgabarackpáleszt, amiben nincs cukor, és nem is volt...de nagyon jót énekeltünk...
#1905   2006. 10. 07. szombat 22:19
Katinka Katinka
rám már nincs is időd, Don Juan??? :))))

... 1109 1110 1111 1112 1113 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Gennyzsakszem Gennyzsakszem
Nyitás ideje: 2004. 09. 20. hétfő
Üzenetek: 24124db
Utolsó üzenet: 2007. 03. 30. péntek

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!