hát hiszen igazad van te motoros félisten:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D áldozzunk bacchus oltárán!...remélem surda hoz valami kóstolót a földjéről..
(Ez egy válasz qwykk üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 07:35

Ó köszönöm....bár ilyenkor őszidőben szüret havában szentségtörés sört inni a finom bor helyett......igaz én is szeretem a seritalt

Ó köszönöm....bár ilyenkor őszidőben szüret havában szentségtörés sört inni a finom bor helyett......igaz én is szeretem a seritalt
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 07:32

nocsak! te is benéztél a nappalinkba? képzeld itt a fiúk állandóan sört isznak, biztos jut neked is

nocsak! te is benéztél a nappalinkba? képzeld itt a fiúk állandóan sört isznak, biztos jut neked is
(Ez egy válasz qwykk üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Ne kapkodd el azt a ruha felvételt Te Nőőőőő!!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)

öltözködési
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 06:56

jóregg!
beteg vagyok..nem is tudtam aludni tovább, mert nem kapok levegőt...kávé helyett feketeribizlis forró italport iszom (értelemszerűen nem a port iszom)...asszem meg kell válnom a mezítlábas szandálos öltökködési kultúrámtól...tegnap reggel be kellett kapcsolnom a kocsiban a fűtést, mert fázott a lábam...(szóljon már valaki ennek a hülye tyúknak, hogy október van, ne járjon mezítláb)...el is felejtettem panaszkodni tegnap: magyarázza meg nekem valaki, hogy egy gyönyörű, ezüstmetál VW POLOval miért kell 70es táblánál, a nyílegyenes váci úton 50el menni! ha nekem ilyen batár autóm lenne...egyszerűen sznob vagyok, kell nekem egy puccos autó
beteg vagyok..nem is tudtam aludni tovább, mert nem kapok levegőt...kávé helyett feketeribizlis forró italport iszom (értelemszerűen nem a port iszom)...asszem meg kell válnom a mezítlábas szandálos öltökködési kultúrámtól...tegnap reggel be kellett kapcsolnom a kocsiban a fűtést, mert fázott a lábam...(szóljon már valaki ennek a hülye tyúknak, hogy október van, ne járjon mezítláb)...el is felejtettem panaszkodni tegnap: magyarázza meg nekem valaki, hogy egy gyönyörű, ezüstmetál VW POLOval miért kell 70es táblánál, a nyílegyenes váci úton 50el menni! ha nekem ilyen batár autóm lenne...egyszerűen sznob vagyok, kell nekem egy puccos autó

jóregg!

Imadom a szilvat
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 07. szombat 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 07. szombat 23:12

odabújok, ahova tartozom...aki mellé tartozom...a medvebőrömre...
Létem ha végleg lemerűlt
ki imád tücsök-hegedűt?
Lángot ki lehel deres ágra?
Ki feszül föl a szivárványra?
Lágy hantu mezővé a szikla-
csípőket ki öleli sírva?
Ki becéz falban megeredt
hajakat, verőereket?
S dúlt hiteknek kicsoda állít
káromkodásból katedrálist?
Létem ha végleg lemerűlt,
ki rettenti a keselyűt!
S ki viszi át fogában tartva
a Szerelmet a túlsó partra!
Létem ha végleg lemerűlt
ki imád tücsök-hegedűt?
csípőket ki öleli sírva?
Ki becéz falban megeredt
hajakat, verőereket?
ki rettenti a keselyűt!
Igazad van, ezt mások is sokan így tudják(márminthogy ez a legszebb versek egyike), ímé, egyikük:
"Én ezt a költeményt úgy mondanám, mint ki most szüli a gondolatokat és képeket. Tűnődve és súlyosan mondanám, hogy legyen ideje a befogadónak magát helyezni belé. S csak az vállalja a közlését, aki magát is küldetéses embernek gondolja, aki úgy véli "hívása" van arra, hogy másokhoz szóljon." (Debreczeni Tibor)
GYÖNYÖRŰ....HA LÁTJÁTOK. KATT! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 07. szombat 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 07. szombat 23:12
"Én ezt a költeményt úgy mondanám, mint ki most szüli a gondolatokat és képeket. Tűnődve és súlyosan mondanám, hogy legyen ideje a befogadónak magát helyezni belé. S csak az vállalja a közlését, aki magát is küldetéses embernek gondolja, aki úgy véli "hívása" van arra, hogy másokhoz szóljon." (Debreczeni Tibor)
GYÖNYÖRŰ....HA LÁTJÁTOK. KATT! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 07. szombat 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Létem ha végleg lemerűlt
ki imád tücsök-hegedűt?
csípőket ki öleli sírva?
Ki becéz falban megeredt
hajakat, verőereket?
ki rettenti a keselyűt!
Létem ha végleg lemerűlt
ki imád tücsök-hegedűt?
csípőket ki öleli sírva?
Ki becéz falban megeredt
hajakat, verőereket?
ki rettenti a keselyűt!
Létem ha végleg lemerűlt
ki imád tücsök-hegedűt?
csípőket ki öleli sírva?
Ki becéz falban megeredt
hajakat, verőereket?
ki rettenti a keselyűt!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 07. szombat 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 07. szombat 23:09
Létem ha végleg lemerűlt
ki imád tücsök-hegedűt?
csípőket ki öleli sírva?
Ki becéz falban megeredt
hajakat, verőereket?
ki rettenti a keselyűt!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 07. szombat 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)

ide másolom a legszebb verset, amit valaha olvastam..pedig olyan hülye módon ismerkedtünk meg egymással...19 éves koromban egy félrészeg lány egy füstös rock-kocsmában ordította fülembe, miközben a zene szólt...megtanultam, és rá egy hétre visszamondtam neki...azóta szerelmesek vagyunk egymásba, a vers és én
...inkább külön írom , nem rontom el evvel a béna bevezető dumával a verset

ide másolom a legszebb verset, amit valaha olvastam..pedig olyan hülye módon ismerkedtünk meg egymással...19 éves koromban egy félrészeg lány egy füstös rock-kocsmában ordította fülembe, miközben a zene szólt...megtanultam, és rá egy hétre visszamondtam neki...azóta szerelmesek vagyunk egymásba, a vers és én
...inkább külön írom , nem rontom el evvel a béna bevezető dumával a verset

érted vagy meg is érted? írj nekem mailt a gondolataidról...de ne olyan pogácsásat...ne értékeld túl az eszemet

pedig végtelenül egyszerű...csak azonos hullámhossz kell hozzá...azonos vágyak...azonos gondolatok...
Sajnálom, a privi hozzám nem ér el, csak ha a katicika28@freemail.hu -ra írsz!Sok sikert, s ha kérhetlek, ismételd meg a prividet erre a mélcímre. Pusszantalak: Katinka
sajnos nem tehetem meg, hogy neked írjak szépeket....ugye megértesz?
Ha néha elgépelek valamit akkor is az a lényeg, hogy az emberek megértik.
A háromlábú verzió kecsegtető,de messze áll az igazságtól, mert amit te 3-ik lábnak mondtál az max egy harmadik új lehetne a méretek alapján!
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 07. szombat 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 07. szombat 22:17

A háromlábú verzió kecsegtető,de messze áll az igazságtól, mert amit te 3-ik lábnak mondtál az max egy harmadik új lehetne a méretek alapján!

"enegm nem max magadta" -> új mesterséges nyelv, amelyet "arra" is lehet használni! A kétlábra ágaskodás meg tévhit: három volt, ez az egyensúlyvesztés eleddig feltáratlan relytélye4 :))))
Megkértem én, szép kedvesem,
Jöjjön velem, sétáljon velem,
Vár ránk a part, hív a nagy folyó,
Csobban a víz, hív az Ohio.
Megmondtam én, enyém leszel,
És többé más senki nem ölel,
És amikor átöleltem
A késemet nekiszegeztem
Felkiáltott: Kérlek, ne ölj meg!
A halálba ne küldj engem el!
Éjfél után mentem haza,
Jaj mit tettem, ó, én ostoba!
Megöltem őt, akit szerettem,
Mert nem kellett, ó, a szerelmem.
Jöjjön velem, sétáljon velem,
És amikor átöleltem
A késemet nekiszegeztem
Felkiáltott: Kérlek, ne ölj meg!
A halálba ne küldj engem el!
Éjfél után mentem haza,
Jaj mit tettem, ó, én ostoba!
Megöltem őt, akit szerettem,
Mert nem kellett, ó, a szerelmem.
mondjuk a lobogó tűz miatt csak kicsit volt sötét, de már a hold és a csillagok voltak fent, nem a nap
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 07. szombat 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 07. szombat 22:27

egy baráti családnál+4 fő, akik nem család formátumban élnek...a szomszéd faluban...afféle szezonzáró kerti partyn...lobogott a tűz, ültünk a sötétben, és hangosan énekeltünk, de nem szóltak ránk...olyan építőtáboros-szerű volt, pedig én ott nem voltam sose
egy baráti családnál+4 fő, akik nem család formátumban élnek...a szomszéd faluban...afféle szezonzáró kerti partyn...lobogott a tűz, ültünk a sötétben, és hangosan énekeltünk, de nem szóltak ránk...olyan építőtáboros-szerű volt, pedig én ott nem voltam sose
itthon vagyok...a pöri sirály volt, és én vezettem, tehát nem ittam, csak egy korty (na jó 2)sárgabarackpáleszt, amiben nincs cukor, és nem is volt...de nagyon jót énekeltünk...
rám már nincs is időd, Don Juan??? :))))