ne, ne gyere, még valami történik veled az út alatt! horzi felajánlotta, hogy hoz palacsintát nekem is, de nem ért ide. lehet, hogy eltévedt. vagy épp egy sárkánnyal harcol. remélem, nem esik baja.
Köszönöm édes pillém :-D
tessék: blody mary. sok borssal és jéggel :)
halihó... munkaután fáradtan belerogyok egy fotelbe... valaki keverne nekem egy Blody Marie-t? jó sok borssal,és jéggel léci....
gyereke imadlak titeket,persze nem annyira mint Szilvat
még nem. egyszer csak hazatalál prune, majd akkor. :)
no, most szaladok fürdőzni (most nem a pezsgőbe).
no, most szaladok fürdőzni (most nem a pezsgőbe).
pussz :)
momentán csak egy voksra van időm: dr genyau
és charlotte-nak üzenem:
de majd kifejtem bővebben...csak most: kerti partyra hívott el egy pofa, aki mindig meghívat engem...
és charlotte-nak üzenem:

Igen, még-még ilyet!
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 10. 07. szombat 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 07. szombat 15:21

QRVA JÓÓÓÓÓ!
fantsztikus!
már majdnem, mint az igazi;) még-még-még ilyent a népnek! :)
fantsztikus!
már majdnem, mint az igazi;) még-még-még ilyent a népnek! :)
QRVA JÓÓÓÓÓ!
fantsztikus!
már majdnem, mint az igazi;) még-még-még ilyent a népnek! :) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 07. szombat 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
fantsztikus!
már majdnem, mint az igazi;) még-még-még ilyent a népnek! :) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 07. szombat 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
No, elmentünk kirándulni. Puszi

Annyit fürdőzöl, hogy lassan víziló lesz belőled :-)))))
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 07. szombat 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 07. szombat 14:31

Akor gépeljetek szorgosan én addig beugrok a kádba ha már úgyis üres.

ott egy kis favityilló. ropog a tűz a kandallóban. de majd nagyon vigyázz az ösvényen, a bokrok alatt rejtőznek a kis manók. és még sárkányokkal is talákozhatsz útközben.
hetedhét országon is túl, az óperenciás-tengeren is túl, az üveghegyen is túl... az ezüst erdő közepén

ok merrefele laksz?
horzi, hozhatnál errefelé is egy kis palacsintát. sok túróval. és baracklekvárosat is.

akkor szerintem nem kéne többet hozzászólnunk a péniszátlagos témához. mert ugyebár mi is növeljük a hozzászólások számát.
Amugy meg megyek palacsintát sütni, mert az asszony azt szeretne enni és mire hazajön addig el is készülök vele!

Akor gépeljetek szorgosan én addig beugrok a kádba ha már úgyis üres.

Jaj, nagy izgalmamban nem néztem csak az utolsó két számjegyet. Szóval még 130 hsz. kell.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 07. szombat 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 07. szombat 14:18
Törölt felhasználó (21812)

Már a NEGYEDIK helyen a topic. Még 30 hsz. és lehagyja a Pénisz: mennyi az átlagot is!!!
Fontosabbak leszünk, mint a kuki mérete!
Fontosabbak leszünk, mint a kuki mérete!