és természetesen,ez mindig az aktuálisra vonatkozik...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 19:44
MARK TWAIN:Ádám és Éva naplója
Miért szeretem hát? Úgy látom, csak azért, mert férfi. Azért szeretem, mert alapjában jó! De máskülönben is szeretném. Ha szidna és megverne, akkor is szeretném. Valószínűleg ez is női tulajdonság bennem. Erős és jóképű - no, ezért szeretem. De nem. Csodálom, és büszke vagyok rá, de enélkül is tudnám szeretni. Ha csúnya volna, akkor is szeretném. Dolgoznék érte, fáradoznék és imádkoznék érte, és az utolsó leheletéig az ágya mellett ülnék.
Igen, végeredményben megállapítom, hogy csak azért szeretem, mert az enyém, és mert férfi. Más okot nem látok rá.
És azért van az, amit már az előbb is említettem: a szeretetnek ez a fajtája nem érett megfontolás és tudás gyümölcse. Az ilyen szeretetről egyszerűen azt kell mondani: van, megvan, itt van, és senki sem tudja, honnan jött. Megmagyarázhatatlan. És így van jól.
Ez az én felfogásom. De én csak egy asszony vagyok, méghozzá az első asszony, aki ezeket a kérdéseket vizsgálni kezdte. Kiderülhet, hogy tapasztalatlanságomban és tudatlanságomban tévedtem.

MARK TWAIN:Ádám és Éva naplója
Miért szeretem hát? Úgy látom, csak azért, mert férfi. Azért szeretem, mert alapjában jó! De máskülönben is szeretném. Ha szidna és megverne, akkor is szeretném. Valószínűleg ez is női tulajdonság bennem. Erős és jóképű - no, ezért szeretem. De nem. Csodálom, és büszke vagyok rá, de enélkül is tudnám szeretni. Ha csúnya volna, akkor is szeretném. Dolgoznék érte, fáradoznék és imádkoznék érte, és az utolsó leheletéig az ágya mellett ülnék.
Igen, végeredményben megállapítom, hogy csak azért szeretem, mert az enyém, és mert férfi. Más okot nem látok rá.
És azért van az, amit már az előbb is említettem: a szeretetnek ez a fajtája nem érett megfontolás és tudás gyümölcse. Az ilyen szeretetről egyszerűen azt kell mondani: van, megvan, itt van, és senki sem tudja, honnan jött. Megmagyarázhatatlan. És így van jól.
Ez az én felfogásom. De én csak egy asszony vagyok, méghozzá az első asszony, aki ezeket a kérdéseket vizsgálni kezdte. Kiderülhet, hogy tapasztalatlanságomban és tudatlanságomban tévedtem.
Haaat ezert tenyleg imadkozni kell.....
Hatos a lottoban?
A köcsögöt lehet formalni..
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 19:37
Hatos a lottoban?
A köcsögöt lehet formalni..

Jó estéket!
Böngészek a neten nőnapi versek után.. Édsapám megint szavalni fog...
Erre mit találok nőnapi vers címszó alatt???
"Én istenem, jó istenem, lecsukódik már a szemem.
Imádkozok egy férfiért, aki nem egy büdös görény.
Aki kedves, erős legény, farka pedig nagy és kemény.
Legyen neki jó állása, a nevemre bankkártyája
Küldj egy férfit, aki szereti az eszem,
És választ ad arra, hogy nagy-e a seggem.
Aki bárhol felvisz a csúcsra, nappali, háló, kert vagy konyha.
Kérek egy férfit, aki végtelenül szeret, és nem dugja meg a barátnőimet.
Ahogy az ágyam mellett imádkozok, a köcsögöt nézem, aki nekem jutott.
... Ámen
Böngészek a neten nőnapi versek után.. Édsapám megint szavalni fog...
Erre mit találok nőnapi vers címszó alatt???
"Én istenem, jó istenem, lecsukódik már a szemem.
Imádkozok egy férfiért, aki nem egy büdös görény.
Aki kedves, erős legény, farka pedig nagy és kemény.
Legyen neki jó állása, a nevemre bankkártyája
Küldj egy férfit, aki szereti az eszem,
És választ ad arra, hogy nagy-e a seggem.
Aki bárhol felvisz a csúcsra, nappali, háló, kert vagy konyha.
Kérek egy férfit, aki végtelenül szeret, és nem dugja meg a barátnőimet.
Ahogy az ágyam mellett imádkozok, a köcsögöt nézem, aki nekem jutott.
... Ámen

Nemááá... a nyugdíjas klubban fog szavalni...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
és ott miért nem lehet ezt szavalni? csak azért mert idősebbek? nekik már nem jár egy jó férfi?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
tedd be ide is édes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 20:18

Törölt felhasználó (69371)

már teszem is! tudtam, hogy a betevést nem hagyod szó nélkül! :)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
"Patkánykísérletekkel bizonyították azonban azt, hogy a szóban forgó anyagok nagy mennyiségben a szervezetbe kerülve komoly károkat okozhatnak"
Már látom, ahogy minden patkányt megvibriznek
Már látom, ahogy minden patkányt megvibriznek

hohohooo... menek ATV-t nézni..

Na, hazaértünk a kirándulásból. Balaton felvidék, Keszthely, ilyesmik. Nagyon jó volt. És átmentünk Taliándörögdön is. Na ki lakik ott?

Miert akarod elvenni a kedvüket ?
Habar semmi esely...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 20:18
Habar semmi esely...

Törölt felhasználó (69371)

Egy szemely lakja be az egesz helyiseget ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 20:37

Törölt felhasználó (21812)

Na, hazaértünk a kirándulásból. Balaton felvidék, Keszthely, ilyesmik. Nagyon jó volt. És átmentünk Taliándörögdön is. Na ki lakik ott?

Helyes a válasz, nyalhatsz!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez ki a fene ?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Nemáááá, nem ismered a Szőkét?
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy tudatlansagommal mit csesztem el!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 20:47

Helyes a válasz, nyalhatsz!

SZŐKE ANDRÁS
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Honnan üsmernem,üsmerhethetnem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 20:50

Törölt felhasználó (24620)

Nemáááá, nem ismered a Szőkét?