A téma fagyasztva! Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet) - előzmények 1.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 1108 1109 1110 1111 1112 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1944   2006. 10. 08. vasárnap 13:19
X Törölt felhasználó (21812)
Miattad tettem fel ezt a videót ide, mert rád emlékeztet. (huh, ezt ne vedd szerelmi vallomásnak!)
vigyor5
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 13:16
hát ez nagyon tuti volt!
néha pont ilyennek érzem magamat, csak aztán felmerül bennem a kérdés: engem ki fog megölelni?
de a szeretet olyan, mint egy kiapadhatatlan kút, mikor fogy belőle, akkor már utána is töltődik...szeretném a keblemre ölelni a világot...de most el kéne mosogatnom
#1943   2006. 10. 08. vasárnap 13:17
MmePrune MmePrune
hajósénak az eredetije bármikor elérhető számunkra (charlotte és jómagam), tehát momentán nem öntjük gipszbe:D:D:D:D:D:D
#1942   2006. 10. 08. vasárnap 13:16
MmePrune MmePrune
hát ez nagyon tuti volt!
néha pont ilyennek érzem magamat, csak aztán felmerül bennem a kérdés: engem ki fog megölelni?
de a szeretet olyan, mint egy kiapadhatatlan kút, mikor fogy belőle, akkor már utána is töltődik...szeretném a keblemre ölelni a világot...de most el kéne mosogatnom
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 10. 08. vasárnap 13:03
Nézzétek ezt meg!

Videó
#1941   2006. 10. 08. vasárnap 13:03
Nézzétek ezt meg!

Videó
#1940   2006. 10. 08. vasárnap 12:55
édespille édespille
jimi hendrix nem is rossz nyes hajósét megtaláltad már?
#1939   2006. 10. 08. vasárnap 12:35
édespille édespille
megérkeztem (üres kosárral). sir-sir. miután sehol sem találtam gombát - a szokott helyeken -, elindultam más ösvényen. és egy idő után nem tudtam, hol vagyok! merges2 akkor hirtelem eszembe jutottatok, kedves rumcájsz és kedves horzi. úfféltem! ha a jicini erdőben bolyongtam volna, biztos ott vagy, ha erősen gondolom.
és köcce a versikét, tünemény kacsint
#1938   2006. 10. 08. vasárnap 12:09
Az hagyján, hogy 69-ben volt, de ahhoz mit szólsz, hogy voltak ezek a csajszik (groupie-k), akik gipszbe öntötték a híres rockzenészek erektált péniszét (más néven merev faszát :-)))

Lásd képek:

GIPSZFASZOK

Még keresek a neten ilyeneket.

Lassan elkezdhetnénk a saját kollekciónkat gyűjteni ;-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 09:38
hékás! tudom, hogy az elgondolkodtató kérdések charlotte hatáskörébe tartoznak, de most én tennék fel egyet: vajon miért 69-ben volt a woodstock-i fesztivál? (peace/love/music)szóval miért pont 69-ben? finom de most komolyan! nem érdekes?
#1937   2006. 10. 08. vasárnap 10:24
édespille édespille
vazi, ne most aludj, mindjárt kikapcsolom ezt az izét, indulok az erdőbe, megyek gombát szedni. igy nem tudom igazgatni a takarót, mikor lecsúszik a válladról.
rumcájsz, horzi, ha véletlen két óra múlva nem vagyok itt a gépnél, akkor azonnal induljatok a keresésemre, akkor eltévedtem és félek egyedül az erdőben.
#1936   2006. 10. 08. vasárnap 10:20
vazelinator vazelinator VIP Admin
egy kicsi pszt....
most bevágom a pultnál az uniqumom...
becélzom a fotelom...
elhelyezkedek...
végig mérem a naplit...
csendbe ül mindenki....
tudom hogy boldogok lesznek amig alszok...
mert csak akkor nem morgok....
na jönn az álommanó érzem már.... vártam...
elő kapom a a bekészitet palacsinta sütőt és le csapom... ne mán itt rőpkőd mikor én aludni akkarok...
volt nála valami por... sodrok belőle egy atomos spanglit... rágyujtok... jovolt... jo ét... hork hork
#1935   2006. 10. 08. vasárnap 09:57
édespille édespille
jó reggel mindenkinek.
horzi, dehát ezüst erdő közepe csak egy van, megtalálhattál volna! na, ott van már a motor?

prune, te meg igyál egy kupica pálinkát, attól gyorsabban gyógyulsz, ne azt a vacak feketeribizlis izét, tele van mindenféle borzasztó dologgal.
#1934   2006. 10. 08. vasárnap 09:40
WildHorse WildHorse
Remélem ma motorozok egy jót egy 600RR nyergében csak érjen rá a haverom aki kölcsön adja! wink eljen
#1933   2006. 10. 08. vasárnap 09:39
WildHorse WildHorse
Biztos új volt még az autó és bejáratós! wink
bár a mai autóknál azt írják, hogy a bejáratás mint olyan megszünt vagyis nem kell 10 -20 ezer kilométert óvatosan menni vele.
Én életemben 3 új autóhoz volt szerencsém amiben az egyiknek 2000 km-t írtak bejáratásnak mostanionak meg 6000 km-t ami kicsit soknak tűnik confused shakehead
finoman járok vele de ha kell akkor tolom a multkor is belfutott az órám a 190-es tartományba eplus2
Ez a bennem tomboló "latin vér" nem hagy nyugodni és kívánom a sebességet! eplus2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 06:56
jóregg!
beteg vagyok..nem is tudtam aludni tovább, mert nem kapok levegőt...kávé helyett feketeribizlis forró italport iszom (értelemszerűen nem a port iszom)...asszem meg kell válnom a mezítlábas szandálos öltökködési kultúrámtól...tegnap reggel be kellett kapcsolnom a kocsiban a fűtést, mert fázott a lábam...(szóljon már valaki ennek a hülye tyúknak, hogy október van, ne járjon mezítláb)...el is felejtettem panaszkodni tegnap: magyarázza meg nekem valaki, hogy egy gyönyörű, ezüstmetál VW POLOval miért kell 70es táblánál, a nyílegyenes váci úton 50el menni! ha nekem ilyen batár autóm lenne...egyszerűen sznob vagyok, kell nekem egy puccos autó vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2
#1932   2006. 10. 08. vasárnap 09:38
MmePrune MmePrune
hékás! tudom, hogy az elgondolkodtató kérdések charlotte hatáskörébe tartoznak, de most én tennék fel egyet: vajon miért 69-ben volt a woodstock-i fesztivál? (peace/love/music)szóval miért pont 69-ben? finom de most komolyan! nem érdekes?
#1931   2006. 10. 08. vasárnap 08:57
MmePrune MmePrune
hát hiszen sose voltam az! gondolod megjöhet még az eszem?...de igazad van, ma már húztam zoknit:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 10. 08. vasárnap 08:49
Jobbulást, drága!

És egy kis korholás: noooooormális vagy? Mezítláb 13 fokban? Ejnye-bejnye!
ejnye1
#1930   2006. 10. 08. vasárnap 08:49
Jobbulást, drága!

És egy kis korholás: noooooormális vagy? Mezítláb 13 fokban? Ejnye-bejnye!
ejnye1
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 06:56
jóregg!
beteg vagyok..nem is tudtam aludni tovább, mert nem kapok levegőt...kávé helyett feketeribizlis forró italport iszom (értelemszerűen nem a port iszom)...asszem meg kell válnom a mezítlábas szandálos öltökködési kultúrámtól...tegnap reggel be kellett kapcsolnom a kocsiban a fűtést, mert fázott a lábam...(szóljon már valaki ennek a hülye tyúknak, hogy október van, ne járjon mezítláb)...el is felejtettem panaszkodni tegnap: magyarázza meg nekem valaki, hogy egy gyönyörű, ezüstmetál VW POLOval miért kell 70es táblánál, a nyílegyenes váci úton 50el menni! ha nekem ilyen batár autóm lenne...egyszerűen sznob vagyok, kell nekem egy puccos autó vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2
#1929   2006. 10. 08. vasárnap 08:33
MmePrune MmePrune
jót szóltál barátom! már kinőttünk abból a korból, amikor a homokozóban minden idegen utcagyerek a barátunk lett..és persze, az ilyen virtuális barátságokat nem árt testi érintkezéssel is megpecsételni, mert hiszen ez egy szexoldal, vagy mifene!...de komolyra fordítva a szót: ebben a nappaliban vannak olyanok, akikkel már privát is tartjuk a kapcsolatot, és hogy nem mélyíthetjük el, csak a távolság az oka...de itt a topicban néha beszélünk hasznos dolgokról, amikből más is meríthet, nem beszélve az irodalmi élvezetekről...
(Ez egy válasz qwykk üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 08:14
Jó is az, ha összejön egy kis csapat akik bírják egymást és nem a másik fikázása a cél mint a topicok kb 80%-ban....csak nem árt némi fenntartással kezelni a virtuáli barátságot.....csak egy kis egészséges óvatosságal
Az is igaz, hogy van sok olyan ember aki "itt" is olyan habitusú és természetű mint az életben....csak belőlük/lünk van kevesebb
Na de aki "ilyen helyekre jár az ne válogasson hehe hehe
#1928   2006. 10. 08. vasárnap 08:14
qwykk qwykk
Jó is az, ha összejön egy kis csapat akik bírják egymást és nem a másik fikázása a cél mint a topicok kb 80%-ban....csak nem árt némi fenntartással kezelni a virtuáli barátságot.....csak egy kis egészséges óvatosságal
Az is igaz, hogy van sok olyan ember aki "itt" is olyan habitusú és természetű mint az életben....csak belőlük/lünk van kevesebb
Na de aki "ilyen helyekre jár az ne válogasson hehe hehe
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 08:07
nem annyira tréfa, mint amennyire emlékek idézése:D igaz sokat nem csevegtünk, de azért emlékszem a motorozás iránti imádatodra, a sörröl nem is beszélve vigyor2
jaj, asszem félreértettél...ugyan nem tagadom az első brig bratyóba bele-belenézegettem, de távol áll tőlem minden ilyen agytevékenységet korlátozó műsor....csak ez a nappali olyan lett, hogy az ország különböző pontjaiból bekerültek ide emberek, akik már nem tudnak egymás nélkül élni vigyor5 vigyor5 vigyor5
#1927   2006. 10. 08. vasárnap 08:07
MmePrune MmePrune
nem annyira tréfa, mint amennyire emlékek idézése:D igaz sokat nem csevegtünk, de azért emlékszem a motorozás iránti imádatodra, a sörröl nem is beszélve vigyor2
jaj, asszem félreértettél...ugyan nem tagadom az első brig bratyóba bele-belenézegettem, de távol áll tőlem minden ilyen agytevékenységet korlátozó műsor....csak ez a nappali olyan lett, hogy az ország különböző pontjaiból bekerültek ide emberek, akik már nem tudnak egymás nélkül élni vigyor5 vigyor5 vigyor5
(Ez egy válasz qwykk üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 07:49
Abból én nagy tisztelettel kiszállnék......és jut eszembe....az a félisten kicsit mellbevágott.....de marha jól esett, még ha csak egy kis vasárnap hajnali tréfa is volt crazya
#1926   2006. 10. 08. vasárnap 07:49
qwykk qwykk
Abból én nagy tisztelettel kiszállnék......és jut eszembe....az a félisten kicsit mellbevágott.....de marha jól esett, még ha csak egy kis vasárnap hajnali tréfa is volt crazya
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 07:44
amikor beköltözött dr genyau (ez lett a végleges neve?)akkor jutott eszembe, hogy kezdünk valóság show-vá válni nyes eplus2 hehe ....
virtuális való villa..vagy big bratyó...tök vicces
#1925   2006. 10. 08. vasárnap 07:44
MmePrune MmePrune
amikor beköltözött dr genyau (ez lett a végleges neve?)akkor jutott eszembe, hogy kezdünk valóság show-vá válni nyes eplus2 hehe ....
virtuális való villa..vagy big bratyó...tök vicces

... 1108 1109 1110 1111 1112 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Gennyzsakszem Gennyzsakszem
Nyitás ideje: 2004. 09. 20. hétfő
Üzenetek: 24124db
Utolsó üzenet: 2007. 03. 30. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!