Miattad tettem fel ezt a videót ide, mert rád emlékeztet. (huh, ezt ne vedd szerelmi vallomásnak!)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 13:16

hát ez nagyon tuti volt!
néha pont ilyennek érzem magamat, csak aztán felmerül bennem a kérdés: engem ki fog megölelni?
de a szeretet olyan, mint egy kiapadhatatlan kút, mikor fogy belőle, akkor már utána is töltődik...szeretném a keblemre ölelni a világot...de most el kéne mosogatnom
néha pont ilyennek érzem magamat, csak aztán felmerül bennem a kérdés: engem ki fog megölelni?
de a szeretet olyan, mint egy kiapadhatatlan kút, mikor fogy belőle, akkor már utána is töltődik...szeretném a keblemre ölelni a világot...de most el kéne mosogatnom
hajósénak az eredetije bármikor elérhető számunkra (charlotte és jómagam), tehát momentán nem öntjük gipszbe:D:D:D:D:D:D
hát ez nagyon tuti volt!
de a szeretet olyan, mint egy kiapadhatatlan kút, mikor fogy belőle, akkor már utána is töltődik...szeretném a keblemre ölelni a világot...de most el kéne mosogatnom (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
de a szeretet olyan, mint egy kiapadhatatlan kút, mikor fogy belőle, akkor már utána is töltődik...szeretném a keblemre ölelni a világot...de most el kéne mosogatnom (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
jimi hendrix nem is rossz
hajósét megtaláltad már?

megérkeztem (üres kosárral). sir-sir. miután sehol sem találtam gombát - a szokott helyeken -, elindultam más ösvényen. és egy idő után nem tudtam, hol vagyok!
akkor hirtelem eszembe jutottatok, kedves rumcájsz és kedves horzi. úfféltem! ha a jicini erdőben bolyongtam volna, biztos ott vagy, ha erősen gondolom.
és köcce a versikét, tünemény

és köcce a versikét, tünemény

Az hagyján, hogy 69-ben volt, de ahhoz mit szólsz, hogy voltak ezek a csajszik (groupie-k), akik gipszbe öntötték a híres rockzenészek erektált péniszét (más néven merev faszát :-)))
Lásd képek:
GIPSZFASZOK
Még keresek a neten ilyeneket.
Lassan elkezdhetnénk a saját kollekciónkat gyűjteni ;-) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 09:38
Lásd képek:
GIPSZFASZOK
Még keresek a neten ilyeneket.
Lassan elkezdhetnénk a saját kollekciónkat gyűjteni ;-) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)

hékás! tudom, hogy az elgondolkodtató kérdések charlotte hatáskörébe tartoznak, de most én tennék fel egyet: vajon miért 69-ben volt a woodstock-i fesztivál? (peace/love/music)szóval miért pont 69-ben?
de most komolyan! nem érdekes?

vazi, ne most aludj, mindjárt kikapcsolom ezt az izét, indulok az erdőbe, megyek gombát szedni. igy nem tudom igazgatni a takarót, mikor lecsúszik a válladról.
rumcájsz, horzi, ha véletlen két óra múlva nem vagyok itt a gépnél, akkor azonnal induljatok a keresésemre, akkor eltévedtem és félek egyedül az erdőben.
rumcájsz, horzi, ha véletlen két óra múlva nem vagyok itt a gépnél, akkor azonnal induljatok a keresésemre, akkor eltévedtem és félek egyedül az erdőben.
egy kicsi pszt....
most bevágom a pultnál az uniqumom...
becélzom a fotelom...
elhelyezkedek...
végig mérem a naplit...
csendbe ül mindenki....
tudom hogy boldogok lesznek amig alszok...
mert csak akkor nem morgok....
na jönn az álommanó érzem már.... vártam...
elő kapom a a bekészitet palacsinta sütőt és le csapom... ne mán itt rőpkőd mikor én aludni akkarok...
volt nála valami por... sodrok belőle egy atomos spanglit... rágyujtok... jovolt... jo ét... hork hork
most bevágom a pultnál az uniqumom...
becélzom a fotelom...
elhelyezkedek...
végig mérem a naplit...
csendbe ül mindenki....
tudom hogy boldogok lesznek amig alszok...
mert csak akkor nem morgok....
na jönn az álommanó érzem már.... vártam...
elő kapom a a bekészitet palacsinta sütőt és le csapom... ne mán itt rőpkőd mikor én aludni akkarok...
volt nála valami por... sodrok belőle egy atomos spanglit... rágyujtok... jovolt... jo ét... hork hork
jó reggel mindenkinek.
horzi, dehát ezüst erdő közepe csak egy van, megtalálhattál volna! na, ott van már a motor?
prune, te meg igyál egy kupica pálinkát, attól gyorsabban gyógyulsz, ne azt a vacak feketeribizlis izét, tele van mindenféle borzasztó dologgal.
horzi, dehát ezüst erdő közepe csak egy van, megtalálhattál volna! na, ott van már a motor?
prune, te meg igyál egy kupica pálinkát, attól gyorsabban gyógyulsz, ne azt a vacak feketeribizlis izét, tele van mindenféle borzasztó dologgal.
Remélem ma motorozok egy jót egy 600RR nyergében csak érjen rá a haverom aki kölcsön adja!

Biztos új volt még az autó és bejáratós!
bár a mai autóknál azt írják, hogy a bejáratás mint olyan megszünt vagyis nem kell 10 -20 ezer kilométert óvatosan menni vele.
Én életemben 3 új autóhoz volt szerencsém amiben az egyiknek 2000 km-t írtak bejáratásnak mostanionak meg 6000 km-t ami kicsit soknak tűnik
finoman járok vele de ha kell akkor tolom a multkor is belfutott az órám a 190-es tartományba
Ez a bennem tomboló "latin vér" nem hagy nyugodni és kívánom a sebességet!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 06:56

bár a mai autóknál azt írják, hogy a bejáratás mint olyan megszünt vagyis nem kell 10 -20 ezer kilométert óvatosan menni vele.
Én életemben 3 új autóhoz volt szerencsém amiben az egyiknek 2000 km-t írtak bejáratásnak mostanionak meg 6000 km-t ami kicsit soknak tűnik

finoman járok vele de ha kell akkor tolom a multkor is belfutott az órám a 190-es tartományba

Ez a bennem tomboló "latin vér" nem hagy nyugodni és kívánom a sebességet!

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)

jóregg!
beteg vagyok..nem is tudtam aludni tovább, mert nem kapok levegőt...kávé helyett feketeribizlis forró italport iszom (értelemszerűen nem a port iszom)...asszem meg kell válnom a mezítlábas szandálos öltökködési kultúrámtól...tegnap reggel be kellett kapcsolnom a kocsiban a fűtést, mert fázott a lábam...(szóljon már valaki ennek a hülye tyúknak, hogy október van, ne járjon mezítláb)...el is felejtettem panaszkodni tegnap: magyarázza meg nekem valaki, hogy egy gyönyörű, ezüstmetál VW POLOval miért kell 70es táblánál, a nyílegyenes váci úton 50el menni! ha nekem ilyen batár autóm lenne...egyszerűen sznob vagyok, kell nekem egy puccos autó
beteg vagyok..nem is tudtam aludni tovább, mert nem kapok levegőt...kávé helyett feketeribizlis forró italport iszom (értelemszerűen nem a port iszom)...asszem meg kell válnom a mezítlábas szandálos öltökködési kultúrámtól...tegnap reggel be kellett kapcsolnom a kocsiban a fűtést, mert fázott a lábam...(szóljon már valaki ennek a hülye tyúknak, hogy október van, ne járjon mezítláb)...el is felejtettem panaszkodni tegnap: magyarázza meg nekem valaki, hogy egy gyönyörű, ezüstmetál VW POLOval miért kell 70es táblánál, a nyílegyenes váci úton 50el menni! ha nekem ilyen batár autóm lenne...egyszerűen sznob vagyok, kell nekem egy puccos autó

hékás! tudom, hogy az elgondolkodtató kérdések charlotte hatáskörébe tartoznak, de most én tennék fel egyet: vajon miért 69-ben volt a woodstock-i fesztivál? (peace/love/music)szóval miért pont 69-ben?
de most komolyan! nem érdekes?

hát hiszen sose voltam az! gondolod megjöhet még az eszem?...de igazad van, ma már húztam zoknit:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 08:49
Törölt felhasználó (21812)

Jobbulást, drága!
És egy kis korholás: noooooormális vagy? Mezítláb 13 fokban? Ejnye-bejnye!

Jobbulást, drága!
2006. 10. 08. vasárnap 06:56

jóregg!

jót szóltál barátom! már kinőttünk abból a korból, amikor a homokozóban minden idegen utcagyerek a barátunk lett..és persze, az ilyen virtuális barátságokat nem árt testi érintkezéssel is megpecsételni, mert hiszen ez egy szexoldal, vagy mifene!...de komolyra fordítva a szót: ebben a nappaliban vannak olyanok, akikkel már privát is tartjuk a kapcsolatot, és hogy nem mélyíthetjük el, csak a távolság az oka...de itt a topicban néha beszélünk hasznos dolgokról, amikből más is meríthet, nem beszélve az irodalmi élvezetekről...
(Ez egy válasz qwykk üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 08:14

Jó is az, ha összejön egy kis csapat akik bírják egymást és nem a másik fikázása a cél mint a topicok kb 80%-ban....csak nem árt némi fenntartással kezelni a virtuáli barátságot.....csak egy kis egészséges óvatosságal
Az is igaz, hogy van sok olyan ember aki "itt" is olyan habitusú és természetű mint az életben....csak belőlük/lünk van kevesebb
Na de aki "ilyen helyekre jár az ne válogasson
Az is igaz, hogy van sok olyan ember aki "itt" is olyan habitusú és természetű mint az életben....csak belőlük/lünk van kevesebb

Jó is az, ha összejön egy kis csapat akik bírják egymást és nem a másik fikázása a cél mint a topicok kb 80%-ban....csak nem árt némi fenntartással kezelni a virtuáli barátságot.....csak egy kis egészséges óvatosságal
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 08:07

nem annyira tréfa, mint amennyire emlékek idézése:D igaz sokat nem csevegtünk, de azért emlékszem a motorozás iránti imádatodra, a sörröl nem is beszélve
jaj, asszem félreértettél...ugyan nem tagadom az első brig bratyóba bele-belenézegettem, de távol áll tőlem minden ilyen agytevékenységet korlátozó műsor....csak ez a nappali olyan lett, hogy az ország különböző pontjaiból bekerültek ide emberek, akik már nem tudnak egymás nélkül élni

jaj, asszem félreértettél...ugyan nem tagadom az első brig bratyóba bele-belenézegettem, de távol áll tőlem minden ilyen agytevékenységet korlátozó műsor....csak ez a nappali olyan lett, hogy az ország különböző pontjaiból bekerültek ide emberek, akik már nem tudnak egymás nélkül élni

nem annyira tréfa, mint amennyire emlékek idézése:D igaz sokat nem csevegtünk, de azért emlékszem a motorozás iránti imádatodra, a sörröl nem is beszélve
(Ez egy válasz qwykk üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 07:49

Abból én nagy tisztelettel kiszállnék......és jut eszembe....az a félisten kicsit mellbevágott.....de marha jól esett, még ha csak egy kis vasárnap hajnali tréfa is volt

Abból én nagy tisztelettel kiszállnék......és jut eszembe....az a félisten kicsit mellbevágott.....de marha jól esett, még ha csak egy kis vasárnap hajnali tréfa is volt
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 07:44

amikor beköltözött dr genyau (ez lett a végleges neve?)akkor jutott eszembe, hogy kezdünk valóság show-vá válni
....
virtuális való villa..vagy big bratyó...tök vicces

amikor beköltözött dr genyau (ez lett a végleges neve?)akkor jutott eszembe, hogy kezdünk valóság show-vá válni
....