főleg, hogy egy kis vacak krémtúró 124 Ft...tudod mennyi kéne belőle egy kádnyihoz?...még jó, hogy ekkora vagyok...sokkal többet kiszorítok, ha belemártózom...tehát kevesebb is elég, hogy ellepjen

hello lányok,fiúk

Hat nem a tanyarol vannak,az biztos !
Es ramenösek...talan a nappalibol ? Csak Willy tudna megmondani !
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 13:46
Es ramenösek...talan a nappalibol ? Csak Willy tudna megmondani !

jééééééééééééé...a gázálarcos willy...de ki lehet a két nő???

nyugi már home...senki nem fikázott senkit...véleményt írtunk...nem vitás: nagyon nagyon ügyesek...csak gratulálni tudok

Hehe, jól tolják... de magasabb csajt nem tudtak volna adni neki?
Brr, azért ilyenkor szokott eszembejutni legutóbbi barátnőm, mindig kishíján elélvezett, mikor táncot látott, és olyan csöpögős beleéléssel mesélt róla...
én meg vagy hányni, vagy sírni akartam... inkább az utóbbi, bár a gyomorgörcs is tört rendesen...
Brr, azért ilyenkor szokott eszembejutni legutóbbi barátnőm, mindig kishíján elélvezett, mikor táncot látott, és olyan csöpögős beleéléssel mesélt róla...
én meg vagy hányni, vagy sírni akartam... inkább az utóbbi, bár a gyomorgörcs is tört rendesen...
valahol leragadt a flower-power idöben,ma már teljesen anakronisztikus a viselkedése(infantilis,,hogy finoman fogalmazzak),teljesen mesterkélt,számomra a giccs és izléstelenség élö példája.
na,ezt jól megaszontam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (24620)

hát?
Mesélj, alultájékozott vagyok
de ácsi, ezek hol ducik?
a fiúk később érnek, mint a lányok.
nina hagen még él?

egyesek soha.

sajnos!
azért ez nem feltétlenül igaz.
de inkább a Home által említett korkülönbség az ami látszik.
de inkább a Home által említett korkülönbség az ami látszik.
szerintem manson nagyobb "probléma" :D
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
mindig lesznek beteges emberek,akik vevök az ilyen "kelésekre"
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 14:04

szerintem manson nagyobb "probléma" :D
különben willy,már egyszer kértem a segitségedet,de b***tál rá...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
mikor???
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 14:09

különben willy,már egyszer kértem a segitségedet,de b***tál rá...
Nina Hagen-t 1976-ban "kirugta" Keletnemetorszag,megvontak töle az allampolgarsagot.
Kivandorolt,1979.aug. 9-en a Nyugatnemet TV valamelyik müsoran (man nem tom melyikben),mint ünnepelt Punk Kiralynö nagy "botranyt" okozott,elöször! a prüd tarsadalomban,nyilvanosan beszelt,meg bemutatta,hol is kell,meg hogy! egy nö " surolgassa" magat önkielegites celjabol.
A mai napig megmaradt "paradicsommadarnak" ,egy kicsit bolondos...na de kinek a kedveert valtozzon meg es miert?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Kivandorolt,1979.aug. 9-en a Nyugatnemet TV valamelyik müsoran (man nem tom melyikben),mint ünnepelt Punk Kiralynö nagy "botranyt" okozott,elöször! a prüd tarsadalomban,nyilvanosan beszelt,meg bemutatta,hol is kell,meg hogy! egy nö " surolgassa" magat önkielegites celjabol.
A mai napig megmaradt "paradicsommadarnak" ,egy kicsit bolondos...na de kinek a kedveert valtozzon meg es miert?

hát?
talán egy héttel ezelött.
ha a mozillát használom,nem tudom kinyitni a youtube videokat,mert a quicktime player nem müködik,es a mozilláról a chare sem tudok belépni,mert a java-t nem tudom hasznalni.
mindkét program a gépemen van,a legujabb verzió,és mégsem müködik.mi a teendö? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 14:15
ha a mozillát használom,nem tudom kinyitni a youtube videokat,mert a quicktime player nem müködik,es a mozilláról a chare sem tudok belépni,mert a java-t nem tudom hasznalni.
mindkét program a gépemen van,a legujabb verzió,és mégsem müködik.mi a teendö? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)

mikor???
pfff, nem láttam azt a kommented, nem járok mindig ide...
Pff, a régi mozillát én már nagyon rég használtam, egy jó darabja csak Firefoxozom, de a youtube-nak ez égvilágon semmi köze a quicktimehoz, ugyanis flash-alapú (ha jobbklikkel rákattintasz egy videóra, magad is láthatod)...
Hát nem tudom, telepíts egy-s-mást...
Ha az sem ment meg, akkor biztos már csupa retek a rendszered, legegyszerűbb ilyenkor az egész gépet újranyalni.
Naszóval:
Java plugin, böngészőkhhöz
Flash Plugin
Quicktime (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 11. vasárnap 14:21
Pff, a régi mozillát én már nagyon rég használtam, egy jó darabja csak Firefoxozom, de a youtube-nak ez égvilágon semmi köze a quicktimehoz, ugyanis flash-alapú (ha jobbklikkel rákattintasz egy videóra, magad is láthatod)...
Hát nem tudom, telepíts egy-s-mást...
Ha az sem ment meg, akkor biztos már csupa retek a rendszered, legegyszerűbb ilyenkor az egész gépet újranyalni.
Naszóval:
Java plugin, böngészőkhhöz
Flash Plugin
Quicktime (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 03. 11. vasárnap 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)

talán egy héttel ezelött.
mindkét program a gépemen van,a legujabb verzió,és mégsem müködik.mi a teendö?
mindkét program a gépemen van,a legujabb verzió,és mégsem müködik.mi a teendö?
ehh, tököm tele már az itthon i kapcsolattal...
szóval:
Flash amásik elvileg shocwave (mondjuk az sem árt)
szóval:
Flash amásik elvileg shocwave (mondjuk az sem árt)