charlotte: köcce
ez nagyon jóóóóóóóóó...és ez a vicc jutott eszembe róla:
Egy kisfiú a szobájában játszott az új elektromos vasútjával, amit karácsonyra kapott. Anyja a konyhában mosogatott.
Egyszer csak hallja, hogy a vonat megáll, a fia meg elkiáltja magát:
- Hé, faszfejek! Ha le akarnak szállni, most húzzák le a belüket!Azok a seggfejek meg akik fel akarnak szállni,mozogjanak, mert indulni akarunk.
Az anya döbbenten hagyta abba a mosogatást, berohan a nappaliba, és ráförmed a fiára:
- Ebben a házban nem beszélünk így fiatalember! Most pedig felmész a szobádba és elgondolkozol a viselkedéseden.
A kisfiú felment a szobába, majd két órával később visszatért, és újra játszani kezdett a vonattal. Anyja hallotta, hogy a vonat újra megállt, és a fiú így szólt:
- Azoknak akik most leszállnak, szeretettel megköszönjük, hogy velünk utaztak. Ne felejtsék el magukkal vinni a poggyászukat! Akik most szállnak fel, kérem tegyék csomagjaikat az ülés feletti tartóra. Hamarosan indulunk.
Az anya rettentoen büszke volt, a fiú pedig folytatta:
- Azok pedig, akik ki vannak akadva a két órás kibaszott késés miatt, keressék fel a büdös kurvát a konyhában.
Egy kisfiú a szobájában játszott az új elektromos vasútjával, amit karácsonyra kapott. Anyja a konyhában mosogatott.
Egyszer csak hallja, hogy a vonat megáll, a fia meg elkiáltja magát:
- Hé, faszfejek! Ha le akarnak szállni, most húzzák le a belüket!Azok a seggfejek meg akik fel akarnak szállni,mozogjanak, mert indulni akarunk.
Az anya döbbenten hagyta abba a mosogatást, berohan a nappaliba, és ráförmed a fiára:
- Ebben a házban nem beszélünk így fiatalember! Most pedig felmész a szobádba és elgondolkozol a viselkedéseden.
A kisfiú felment a szobába, majd két órával később visszatért, és újra játszani kezdett a vonattal. Anyja hallotta, hogy a vonat újra megállt, és a fiú így szólt:
- Azoknak akik most leszállnak, szeretettel megköszönjük, hogy velünk utaztak. Ne felejtsék el magukkal vinni a poggyászukat! Akik most szállnak fel, kérem tegyék csomagjaikat az ülés feletti tartóra. Hamarosan indulunk.
Az anya rettentoen büszke volt, a fiú pedig folytatta:
- Azok pedig, akik ki vannak akadva a két órás kibaszott késés miatt, keressék fel a büdös kurvát a konyhában.
És még kb. 10 megérdemelné, hogy kidobják. Ha nem térnek észhez, ők is repülnek. Szerencsére!
vazi bekeményitett. már két egyént is letiltott ma. morc napja lehet.
oh, most látom, sziasztok lányok!

oh, most látom, sziasztok lányok!
"látjátok feleim szümtükkel", hogy vazit nem hiába kényeztetjük! kitörölte költőóriásunk jó pár hsz-ét...gyere drága vazi és kérj bármit!..fotelod elég kényelmes? italod elég hűvös? lábtartód megfelelő magasságban van? imádjuk hallgatni szuszogásod, hortyogásod...ha nem vagy itt velünk "elfog a rettegés, minden kis zajra felijedek"...:):):):):ide most sziveket tennék, de nem tudok
Régi de nagyon jó! :-))))
Pillécske, írtam neked privit.
Pillécske, írtam neked privit.
Willynek üzenem, mire bejelentkeztem volna hozzá, off lett :-(((
Jó estét kedveseim!

Olyat is láttam, de az én "kisöregem" mindig a nadrágszíját használta erre a célra (még most is előttem van az a mozdulat, ahogyan megoldotta, majd egyetlen folyamatos, de határozott mozdulattal kihúzta a "harisnya" korcából, a sut egyik kampós szögére akasztotta a "pecket", bal kezével kifeszítette a szíjat, majd komótosan, senkitől sem zavartatva, matematikailag is leírható mozdulatokkal megfente a beretváját...
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem egy fa lapra van kifeszítve
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem bizony, mert az maga a "szalag"... :)))))
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
te, ez ilyen partizán pontgyűjtés, vagy miaszösz?
Borotva kést :-D
még sosem csináltam (irul-pirul).
mit fenegettek éppen?
mit fenegettek éppen?
igen, de nem feltétlenül szalagon van
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 19:09
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

akkor az a szalag amit a filmekben látunk.. az tényleg bőrből van?
Nagyapám mindig ilyen bőrszíjon fenyítette meg a beretváját...
2006. 10. 08. vasárnap 19:09

(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
minden bezetválkozás előtt ajánlott bőrön megfenni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 18:59

namindegy, egyelőre még van két csomag bontatlan "öngyilkos-pengém" ha azt elhasználtam, akkor talán rátérek :D
egyébként élezés meg ilyesmi?
egyébként élezés meg ilyesmi?
ejha... ez ekkora dolgonak tűnik? 1 perc az egyész míg ilyet összehoz az ember...