Nézzenek oda! Rámkeni az egészet. Na megállj csak, most ebéd, altatás, aztán kigondolok neked olyan kérdéseket, hogy egy hétig nem lesz időd még fogat mosni sem a sok töprengéstől
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 06. péntek 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 10:16

neeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!!!!!!!!!!!! charlotte az oka, nem tesz fel elgondolkodtató kérdéseket, és van időm a topicok között barangolni...és baromira fáraszt a sok 5 órán keresztül dugós, 28 cmes farkú fantom...engem általában mindenhol kedvelnek a természetem miatt...na most asszem megtaláltam azt az egy helyet, ahol utálni fognak:D:D:D
'Reggelt...mindegy kinek...
de lásd, én nem felejtek:
{Van egy nap}
Májusban, amikor a nők egy része
A tükörbe meredve azt veszi észre
Hogy a feneke valahogy a múlt nyár óta
Megnőtt, vagy csak az az idióta
Mosodás mosta a szoknyáját túlontúl
Forró vízben és ezért ezentúl
Vigyázni kell, hogy kinek adja
Be mosni a ruháit.
De persze a nagyja
A problémának ettől nem tűnik el
Hiszen a fenék-kérdésbe� dönteni kell,
Hogy fájó szívvel a molett butikból
Új ruhát kell venni vagy megint holnaptól
A sütit és a tésztát is el kell hagyni
És a kakaós tejnek is sajnos annyi
És a nőnkek, akik a butikot választják
Rendezzük a Nagy Fenekű Nők Napját.
- Legyen ez igazi ünnep - mondja Jules
Aki májusban már a tengerparton ül
És hogy legyőzze feltörő zsír-iszonyát
Felhúzza egy sellő régi uszonyát
Amit a homokban talált eldobva egyszer
Szegény sellő, nyilván valami vegyszer-
nek a hatására, ami a tengerbe ömlött
Kínjában földi nő formát öltött
S egy társkeresőnél dolgozik most
Delfinek helyett a hatos villamost
Lovagolja migidi-meg minden reggel
A zötyköléstől kissé petyhüdt seggel
Minden májusban a tükör elé áll
Kicsit később már a mosodába' kiabál
És ha valaki, hát ő elmondhatja
Hogy neki szól a Nagy Fenekű Nők Napja.
imádom a hajóst és a rulezt is...és tényleg itt ülök most...és tényleg várok egy villanylevelet...és vannak, akik álmukba foglalnak (de kik ők)...és vannak fű-fa ígéretek....de ezt most miért is kaptam?
Én a többiben is szeretlek:-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 06. péntek 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
az összes többi topic ezen kívül
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 06. péntek 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Ugye meghívtok!
És hol az a hely?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 06. péntek 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 10:16

neeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!!!!!!!!!!!! charlotte az oka, nem tesz fel elgondolkodtató kérdéseket, és van időm a topicok között barangolni...és baromira fáraszt a sok 5 órán keresztül dugós, 28 cmes farkú fantom...engem általában mindenhol kedvelnek a természetem miatt...na most asszem megtaláltam azt az egy helyet, ahol utálni fognak:D:D:D
Már bigámista is vagy?
Eddig cunci volt a férjed, most rumci?
És én kimaradok? Sejtettem....aki lemarad, kimarad! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 06. péntek 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 10:09
Eddig cunci volt a férjed, most rumci?
És én kimaradok? Sejtettem....aki lemarad, kimarad! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 06. péntek 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)

para: azt sajna nem ismerem..de te ismersz engem, mondd már meg, miért lettem ilyen cinikus!
rumcájsz:
és ha most azt mondod, hogy szereted ezt a filmet, én hozzád megyek feleségül
vad: néha már kétségeim vannak értelmi képességeimről
rumcájsz:

(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 06. péntek 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet rossz hatassal vagyok Rad.....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 06. péntek 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 10:09

para: azt sajna nem ismerem..de te ismersz engem, mondd már meg, miért lettem ilyen cinikus!
rumcájsz:
rumcájsz:

rumcájsz:
vad: néha már kétségeim vannak értelmi képességeimről (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 06. péntek 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
rumcájsz:

vad: néha már kétségeim vannak értelmi képességeimről (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 06. péntek 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem a Carella forumra gondoltam,hanem egy bizonyos filmre...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 06. péntek 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 09:58

2001-ben nyílt meg a Carella fórum, ami az internet történetében az először nyújtott lehetőséget a fizetős lányokat látogató uraknak, hogy teljesen anonim módon, tehát mailcím megadása, vagy regisztráció nélkül tegyék közzé a hálószobatitkaikat. Ez akkor mindössze néhány hónapig élt, mivel néhányan a névtelenséget kihasználva pitiáner bosszúhadjáratot folytattak, amiértis egymást érték a lejárató kampányok. Az egyik ilyen - a fórum bezárása előtt - az utókor számára is megörökítődött és itt olvasható. Ennek a lényege, hogy egy a szexiparban és kapcsolódó weblapok szerkesztésében érintett úriembert egy korábbi kedvence a bunkó viselkedése miatt kitiltotta a kuplerájából, mire az "úriember" a hölgy nevében kezdett idétlenkedni és éjszakánként teleszemetelte az egész Carellát.
nem szemetelsz...mert az ugye deviáns magatartási forma!!! és Te egy értelmes Nő vagy...vagy nem?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 06. péntek 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
szerinted én szimplán csak szemetelek, mert valaki lebunkózott?
2001-ben nyílt meg a Carella fórum, ami az internet történetében az először nyújtott lehetőséget a fizetős lányokat látogató uraknak, hogy teljesen anonim módon, tehát mailcím megadása, vagy regisztráció nélkül tegyék közzé a hálószobatitkaikat. Ez akkor mindössze néhány hónapig élt, mivel néhányan a névtelenséget kihasználva pitiáner bosszúhadjáratot folytattak, amiértis egymást érték a lejárató kampányok. Az egyik ilyen - a fórum bezárása előtt - az utókor számára is megörökítődött és itt olvasható. Ennek a lényege, hogy egy a szexiparban és kapcsolódó weblapok szerkesztésében érintett úriembert egy korábbi kedvence a bunkó viselkedése miatt kitiltotta a kuplerájából, mire az "úriember" a hölgy nevében kezdett idétlenkedni és éjszakánként teleszemetelte az egész Carellát.
Nem egy bizonyos Carella nyomozo sohaja?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 21:08

nos...mint azt többen észrevették, túl vagyunk a 2000. hsz-en...nem kívánnék köszönetet mondani senkinek, mert amekkora hülye picsa vagyok, megint kihagyok valakit
...emelem poharam (benne eprecske által sékelt virgin mojito)a nappalinkra...baszott egy körzet ez...aki tudja melyik filmből idéztem, annak elküldöm az aktomat

hééé! nappalilakók! nincs köztetek egy anális vagy egy analitikus vagy egy analizátor? ma kezdek megint gennyláda lenni..és nem értem miért...hilfe!!!!
jó reggelt neked is! nem utállak, nyugi...
egy kis belső hatásért hajlandó vagy behódolni a külső hatásnak. helyes!
siess mert osztrigát zabálunk, kaviárral és van fahéj és jázminolajat párologtatok. jesszus! siess, nem bírok vele egyedül!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 06. péntek 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 08:39
siess mert osztrigát zabálunk, kaviárral és van fahéj és jázminolajat párologtatok. jesszus! siess, nem bírok vele egyedül!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 06. péntek 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)

külső hatásra rendeztem a gondolataimat!!!! kocsiba ülök, 10 perc és ott vagyok, addig adj a hajósnak valami afrodiziákumot....