külső hatásra rendeztem a gondolataimat!!!! kocsiba ülök, 10 perc és ott vagyok, addig adj a hajósnak valami afrodiziákumot....
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 06. péntek 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 08:08
Törölt felhasználó (21812)

Képzeld a Hajóssal álmodtam. Olyan szép volt, el sem hiszed: volt erotika, vad szex és romantika.
;-)
;-)
Amúgy ha a Zsolt és a Vadlovacska továbbra sem küld neked képet magáról, jogos lesz a durci...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 06. péntek 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 07:49

nagyon szép jó reggelt mindenkinek! tegnap elég izé voltam, ha jól sejtem sikerült több embert megbántanom, zsolti szerint utálom őt, meg horzi is megbántottnak érzi magát...és tán még cuncussal sem voltam olyan, amilyennek az elvárható...rumcájszot is kardélre hánytam...nincs mentségem...csak ezúton szeretném tudatni mindenkivel, hogy én nagyon nagy emberbarát vagyok, és senkit nem szoktam bántani, és mindenkit szeretek...pille lécccci mondd meg nekik!...egyszer egy nőci azt mondta egy másik nőcinek, hogy ő tudja, hogy utálom őt, de nagyon intelligensen csinálom...na szóval, bocs mindenki!
"Csak édes CUNCUSOMMAL osztanám meg ágyam,
Legyen mindig bátor, s ő lesz minden vágyam.
A szerszámja erős deflorálni szüzet,
Széltében-hosszában elolt minden tüzet.
A feje olyan nagy, mint egy parázstartó,
Nincs a teremtésben, mi hozzá hasonló.
Erős is, kemény is, feje éppen kerek,
Mindig kész csatára, harcban le nem vered.
Éjjel nincs nyugvása vehemens tüzétől,
Ágyékom átázik kérlelő könnyétől.
Segítséget nem vár, sem baráti kezet,
Megállja a helyét, ha nehéz az ütközet.
Támadásba lendül, ékként furakodik,
Ebben a tusában nem lesz, ki elbukik.
Dagaszt, mint ügyes pék, szüntelen erővel,
Jobbról is, balról is ügyes a verővel.
Mint bősz bika öklel, határozott-bátran,
Busa fejjel zörget vulvám kapujában.
Hátam, hasam, csípőm kézzel kenegeti,
Heves csókjaival ajkam csipegeti.
Szoros ölelésben magam hányom-vetem,
Karjai közt testem, mint egy kihűlt tetem.
Eláraszt tetőtől talpig puha csókkal,
Beborítja testem tüzes takaróval.
Mikor látja hevem, siet, szinte rohan,
Combjaim kitárja, megcsókolja hasam.
Kezembe helyezi, illesszem a zárba,
Kulcsa amint fordul, közeleg nyitánya.
Köpüli, kavarja, őröl, mint malommal,
Én meg segédkezem buzgó szorgalommal.
Aztán így szól:
"Fogadd magom barázdádba!"
"Isten hozta - mondom - szememnek sugára."
"Te, férfiak gyöngye, aki töltöd vágyam,
Lelkemnek virága, ne hagyd még el ágyam!
Allahra könyörgök, ne vedd el őt tőlem,
Oszlasd el bánatom felhőit felőlem!"
Legyen mindig bátor, s ő lesz minden vágyam.
A szerszámja erős deflorálni szüzet,
Széltében-hosszában elolt minden tüzet.
A feje olyan nagy, mint egy parázstartó,
Nincs a teremtésben, mi hozzá hasonló.
Erős is, kemény is, feje éppen kerek,
Mindig kész csatára, harcban le nem vered.
Éjjel nincs nyugvása vehemens tüzétől,
Ágyékom átázik kérlelő könnyétől.
Segítséget nem vár, sem baráti kezet,
Megállja a helyét, ha nehéz az ütközet.
Támadásba lendül, ékként furakodik,
Ebben a tusában nem lesz, ki elbukik.
Dagaszt, mint ügyes pék, szüntelen erővel,
Jobbról is, balról is ügyes a verővel.
Mint bősz bika öklel, határozott-bátran,
Busa fejjel zörget vulvám kapujában.
Hátam, hasam, csípőm kézzel kenegeti,
Heves csókjaival ajkam csipegeti.
Szoros ölelésben magam hányom-vetem,
Karjai közt testem, mint egy kihűlt tetem.
Eláraszt tetőtől talpig puha csókkal,
Beborítja testem tüzes takaróval.
Mikor látja hevem, siet, szinte rohan,
Combjaim kitárja, megcsókolja hasam.
Kezembe helyezi, illesszem a zárba,
Kulcsa amint fordul, közeleg nyitánya.
Köpüli, kavarja, őröl, mint malommal,
Én meg segédkezem buzgó szorgalommal.
Aztán így szól:
"Fogadd magom barázdádba!"
"Isten hozta - mondom - szememnek sugára."
"Te, férfiak gyöngye, aki töltöd vágyam,
Lelkemnek virága, ne hagyd még el ágyam!
Allahra könyörgök, ne vedd el őt tőlem,
Oszlasd el bánatom felhőit felőlem!"
Segédeim: ez a vibrátor és ez a lovaglópálca. Jaj, segédeszköznek olvastam :-)))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 06. péntek 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
na most aztán betelt a pohár!!!!nevezze meg a segédeit!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 06. péntek 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 08:08

Képzeld a Hajóssal álmodtam. Olyan szép volt, el sem hiszed: volt erotika, vad szex és romantika.
;-)
;-)
Jó reggelt mindenkinek!
;-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 06. péntek 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 07:49
;-)

nagyon szép jó reggelt mindenkinek! tegnap elég izé voltam, ha jól sejtem sikerült több embert megbántanom, zsolti szerint utálom őt, meg horzi is megbántottnak érzi magát...és tán még cuncussal sem voltam olyan, amilyennek az elvárható...rumcájszot is kardélre hánytam...nincs mentségem...csak ezúton szeretném tudatni mindenkivel, hogy én nagyon nagy emberbarát vagyok, és senkit nem szoktam bántani, és mindenkit szeretek...pille lécccci mondd meg nekik!...egyszer egy nőci azt mondta egy másik nőcinek, hogy ő tudja, hogy utálom őt, de nagyon intelligensen csinálom...na szóval, bocs mindenki!
Hoho, remelem azert potoljatok a kavet, en is utalok am ugy hazerni a melobol, hogy ures a cseszem es a kavesdoboz is :( Amugy milyen a buli csendes dumcsizos, vagy ugrabugra tancos? A csendesbe besurranok en is, leulok a kedvenc fotelembe, es elmezva elszivok egy cigit :) Nah, majd jovok, legyetek jok, a viragokat locsoljatok, tengerentuli hivasra sajat mobilt hasznaljatok ;)
cép álmokat kivánok mindannyiotoknak.
hozzátok vissza horzit lécci a nappaliba...
és reggel kávét is kérek szépen. jó forrót. aztán, ha hazaértem, megmelegitem, s megiszom.
pussz-pussz-pussz
hozzátok vissza horzit lécci a nappaliba...
és reggel kávét is kérek szépen. jó forrót. aztán, ha hazaértem, megmelegitem, s megiszom.
pussz-pussz-pussz
Szeretném tudatni mindenkivel, hogy "szingliera@freemail.hu" címmel senkinek sem küldtem levelet, sem képet. Soha senkinek nem küldök képet, miért tenném, amikor úgyis fennt vannak GG-n?
Az emblémát amúgy sikeresen leradírozta az illető.
Többet nem óhajtok erről beszélni. Csak szeretem tisztázni a dolgokat.
Jó éjt mindenkinek!
Amúgy igazán irigylem azt az embert, akinek annyi ideje van, de legfőképp az a legjobb szórakozása, hogy az én magánéletem részletezze a barátaimnak emilben. De jó, hogy most fény derült erre.
Jó éjt mindenkinek!
Az emblémát amúgy sikeresen leradírozta az illető.
Többet nem óhajtok erről beszélni. Csak szeretem tisztázni a dolgokat.
Jó éjt mindenkinek!
Amúgy igazán irigylem azt az embert, akinek annyi ideje van, de legfőképp az a legjobb szórakozása, hogy az én magánéletem részletezze a barátaimnak emilben. De jó, hogy most fény derült erre.
Jó éjt mindenkinek!
Bóbita, bóbita álmos,
elpihen őszi levélen,
két csiga őrzi az álmát,
szunnyad az ág sűrűjében.
Jó éjt, kedves!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 22:16
elpihen őszi levélen,
két csiga őrzi az álmát,
szunnyad az ág sűrűjében.
Jó éjt, kedves!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)

asszem igazad van...de én azért nem hiszek abban, hogy ez a csaj az volt...jaj már tök zizi vagyok...elmegyek aludni...ami a függőséget illeti, majd váltjuk egymást...ha a tiéd éhezne, akkor én adok neki, s ha az enyém, akkor majd te...olvass fel légyszi valami altatósat
asszem igazad van...de én azért nem hiszek abban, hogy ez a csaj az volt...jaj már tök zizi vagyok...elmegyek aludni...ami a függőséget illeti, majd váltjuk egymást...ha a tiéd éhezne, akkor én adok neki, s ha az enyém, akkor majd te...olvass fel légyszi valami altatósat
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 22:09

Olyanról nem hallottál még, hogy valaki a végletekig naiv?
Én még hiszek ebben. (a mikulásban már nem, ne is próbálj csúfolódni)
Én még hiszek ebben. (a mikulásban már nem, ne is próbálj csúfolódni)
Olyanról nem hallottál még, hogy valaki a végletekig naiv?
Én még hiszek ebben. (a mikulásban már nem, ne is próbálj csúfolódni) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 22:08
Én még hiszek ebben. (a mikulásban már nem, ne is próbálj csúfolódni) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)

figyi, ha neked van egy ilyen problémád, akkor megkeresed a legaktívabb topicot, és világgá kürtölöd a bánatod, és még nagy kegyesen meg is adod a sorozat számát? ez úgy volt kamu, mint az, hogy én férfi vagyok...én nem tudom sajnálni, tehát ma már szenvtelen is voltam:D:D:D:D
figyi, ha neked van egy ilyen problémád, akkor megkeresed a legaktívabb topicot, és világgá kürtölöd a bánatod, és még nagy kegyesen meg is adod a sorozat számát? ez úgy volt kamu, mint az, hogy én férfi vagyok...én nem tudom sajnálni, tehát ma már szenvtelen is voltam:D:D:D:D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 22:03

Akkor azért sajnálom egy kicsit a nőcit. De miért nem vették le a sorozatot, ha az is kérte, aki feltöltötte? Átfutási idő?
Nagyon durva amúgy, hogy milyen függőséget okoz a fórumozás. Várom már azt a pillanatot, amikor mosdatlanul, csapzott hajjal, karikás szemmel ülök itt és a hátam mögött sír a gyerek, mert 2 napja nem adtam neki enni...
Nagyon durva amúgy, hogy milyen függőséget okoz a fórumozás. Várom már azt a pillanatot, amikor mosdatlanul, csapzott hajjal, karikás szemmel ülök itt és a hátam mögött sír a gyerek, mert 2 napja nem adtam neki enni...
Akkor azért sajnálom egy kicsit a nőcit. De miért nem vették le a sorozatot, ha az is kérte, aki feltöltötte? Átfutási idő?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 21:59
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)

az még a tévedéses korszakomból volt...ma nagyon összetett személyiség voltam...voltam kedves, szerelmes, naív, ostoba, féltékeny, bunkó, aranyos...ahhh...imádok itt lenni köztetek
az még a tévedéses korszakomból volt...ma nagyon összetett személyiség voltam...voltam kedves, szerelmes, naív, ostoba, féltékeny, bunkó, aranyos...ahhh...imádok itt lenni köztetek
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 21:56

És akkor az az infó igaz, hogy több sorozata is fent van már neki? Vagy az is még a tévedéses időszakból van?
És akkor az az infó igaz, hogy több sorozata is fent van már neki? Vagy az is még a tévedéses időszakból van?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 21:53
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)

mert én először a lányoknál néztem...csak a spermahajderek később írták, hogy nem ott kell nézni...akkor már két sorozatnak csináltam reklámot...nem kéne már valakinek fizetnie is érte?
hát nagyon nagy lovagnak bizonyultak...a fene se érti a pasikat:D:D:D:D:D:D:D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 21:54

Ja bocs, most már értem. És a fiúk honnan tudták, hogy melyik az igazi? Priviben mindenki a csajjal kommunikált?
Ja bocs, most már értem. És a fiúk honnan tudták, hogy melyik az igazi? Priviben mindenki a csajjal kommunikált?
2006. 10. 05. csütörtök 21:53

mert én először a lányoknál néztem...csak a spermahajderek később írták, hogy nem ott kell nézni...akkor már két sorozatnak csináltam reklámot...nem kéne már valakinek fizetnie is érte?