Ha van kedved, holnap délben megnézlek kiskötényben..és akkor hallhatnám az elélvezésedet élőben;-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 15:51
Törölt felhasználó (368273)

Gondolom....
Képzeld, küldtem neki egy elélvezős hangos mms-t és semmi reakció!!! Mekkora hatással lehetek rá, mi?
Képzeld, küldtem neki egy elélvezős hangos mms-t és semmi reakció!!! Mekkora hatással lehetek rá, mi?
Gondolom....
Képzeld, küldtem neki egy elélvezős hangos mms-t és semmi reakció!!! Mekkora hatással lehetek rá, mi? (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Képzeld, küldtem neki egy elélvezős hangos mms-t és semmi reakció!!! Mekkora hatással lehetek rá, mi? (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Jöttem belebámulni a képernyőbe:-) Látod már?:-) Közelebb?:-) Á, nem megy jobban, már teljesen hozzá tapadtam
Na ne mondd, hogy szégyenlős vagyok:-)))
Amúgy, mikor felajánlottam a háziasszony szerepét a nappalinkban, akkor utaltam rá, hogy igény szerint meztelenül, a kis köténykémben teszek-veszek és közben a lelki szemetesláda szerepét is magamra vállalom:-))

Amúgy, mikor felajánlottam a háziasszony szerepét a nappalinkban, akkor utaltam rá, hogy igény szerint meztelenül, a kis köténykémben teszek-veszek és közben a lelki szemetesláda szerepét is magamra vállalom:-))
Velem lehet dumcsizni, ha gondolod!
Utazom a GG pontokra, ezért magammal is szívesen elbeszélgetek:-) Ki tudja, lehet, hogy bevallok magamnak valamit:-) Jujj

darab?:-) Lol....ADAG akart lenni...na jobb, ha folytatom a takarítást..na nem, mintha az jobban menne.
azt hogy "levesem", ma már képtelen leszek helyesen leírni, úgy látom.
Attól tartok, most csak bablevessel tudok szolgálni. Még a pasimnak főztem, ehettem meg egyedül..Sőt: 4 napig ezen éltem, hogy elfogyjon, de azért még jut 1-2 darab!
Semmi romantika? Egyenesen durr a közepébe? Nohát....A gyümölcslevesen nem osztogatom csak úgy....Bár néha elcsurran....Az előbb ezt ajánlottam, hogy felszippanthatod és "kitakaríthatod":-)
Semmi romantika? Egyenesen durr a közepébe? Nohát....A gyümölcslevesen nem osztogatom csak úgy....Bár néha elcsurran....Az előbb ezt ajánlottam, hogy felszippanthatod és "kitakaríthatod":-)
Most inkább csak kukkolnék:-) Olyan jó őket nézni:D
Nymi...fini puncileves....
Még emléxem az ízére! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 15:27
Még emléxem az ízére! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Látom, teljesen elnyelt a puncim, ha megszólalni sem tudsz:-)))
Ja,persze, estig kitart a "levesen":-) Remélem, ízlik:-) Jó étvágyat!
Jellemző...Már itt is csak masztizni lehet, vagy leszbizni:-) Amikor jövök, 1 pasi sincs itt. Ja igaz, tegnap végeztem velük, el is felejtettem.

levesem....
Azt hiszem, engem is leköt valami, ha írni sem tudok.
Azt hiszem, engem is leköt valami, ha írni sem tudok.
Látom, teljesen elnyelt a puncim, ha megszólalni sem tudsz:-)))
na figyi! akkor most nézd meg a pároknál a 2710est, és véleményezd:D:D:D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 15:24
Törölt felhasználó (21812)

Hihi, miből maradtam ki, dráma, izgalom, leleplezés. Írjunk lassan egy könyvet a nappali életéről!!!
:-)))
Hé, honnan szerváltad ezeket a fotókat? Engem is ezen a kanapén kaptak le!!
Na most lebuktam:-) Csak elbújtam, jó mélyen.....
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Hihi, miből maradtam ki, dráma, izgalom, leleplezés. Írjunk lassan egy könyvet a nappali életéről!!!
Uhh, mitha magamat hallanám...Neked is ilyen kisebbségi érzéseid vannak,vagy mi fene?
OK...
Valaki segítene?
Felrakták a képeimet és nem tudom leszedetni!!
Ezek azok...
xxx.:-) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 15:22
Valaki segítene?
Felrakták a képeimet és nem tudom leszedetni!!
Ezek azok...
xxx.:-) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Te! Mé' nem rekámozzuk már magunkat, mi?:-)))
Te! Mé' nem rekámozzuk már magunkat, mi?:-)))
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is itt vagyok...gruppen?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 15:04

Na fasza...Most néztem egy meg egy romantikus filmet az RTL-en...Pont a lelkiállapotomhoz illett....A csaj végre megtalálta az Igazit, mint ahogy a pasi is...De ehhez kell egy kitartó pasi.
Folytatnom kéne a takarítást....De le kéne menni a boltba is zsepiért, mert elfogyott a 100-as az utóbbi 1 órában...
Folytatnom kéne a takarítást....De le kéne menni a boltba is zsepiért, mert elfogyott a 100-as az utóbbi 1 órában...