Éló, először te emlegeted a dugást, most meg meglógnál?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 09:31
én még hálóingben vagyok, de most öltözöm és elmegyek vásárolni
jaaaj, mindíg ez a szétválasztás... én halmozni szeretem az élvezeteket :-DDDD
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
én még hálóingben vagyok, de most öltözöm és elmegyek vásárolni
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor elobb dugunk,utanna iszunk :DD
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Rendben, vetközöl, vagy téphetem? :-DDDDDD
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Hajráááá!
Ja és hideg vodkát tölts kísérőnek :-D
Ja és hideg vodkát tölts kísérőnek :-D
borongós időben nemm inni kell, hanem dugni
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 09:23
Olyan borongos ido van, muszaj igyak valamit.Valaki meg ker? Mit lehetne ilyenkor inni?
Absintot :-D tölts nekem is :-D
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 09:23
Olyan borongos ido van, muszaj igyak valamit.Valaki meg ker? Mit lehetne ilyenkor inni?
Yo reggelt...
Hihi, ez jó. Ilyen nekem is van:
Lola béka
(zárójelben apuka megjegyzései)
Lola a kisbéka hamar fölkel, beugrik a folyóba s megfürdik már kora reggel.
Meg is száradt (rossz az egy békának, ha megszárad.)
Mi lesz itt a mikulás magyarázásánál??? :-)))
Na, tényleg megyek, nem lehet innen elszakadni... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 09:17
Lola béka
(zárójelben apuka megjegyzései)
Lola a kisbéka hamar fölkel, beugrik a folyóba s megfürdik már kora reggel.
Meg is száradt (rossz az egy békának, ha megszárad.)
Mi lesz itt a mikulás magyarázásánál??? :-)))
Na, tényleg megyek, nem lehet innen elszakadni... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
ezt muszáj leírnom: tegnap este apuka mesét olvasott a kétévesnek...
az eredeti: béni a vakond büszkén ül sárga markológépén. hód henrik és családja kérte sürgős segítségét: házukat elöntötte a víz és henrik arra kéri, hogy stb....
apuka verziója: béni a vakond büszkén ül nyugatról behozott autójában. megáll és felveszi macit, hogy ne kelljen sétálnia, mert macinak nagy a hasa...
az eredeti: béni a vakond büszkén ül sárga markológépén. hód henrik és családja kérte sürgős segítségét: házukat elöntötte a víz és henrik arra kéri, hogy stb....
apuka verziója: béni a vakond büszkén ül nyugatról behozott autójában. megáll és felveszi macit, hogy ne kelljen sétálnia, mert macinak nagy a hasa...
ezt muszáj leírnom: tegnap este apuka mesét olvasott a kétévesnek...
:-))))))
Lányos anyaként védem a férfiak becsületét most: a kiscsajok is pont így parancsolgatnak, és anyarabszolga azonnal végrehajt.
Na, felhangzott a hinta-hinta-hinta-hinta monológ. Mennem kell.
Szép délelőttöt mindenkinek! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 08:52
Lányos anyaként védem a férfiak becsületét most: a kiscsajok is pont így parancsolgatnak, és anyarabszolga azonnal végrehajt.
Na, felhangzott a hinta-hinta-hinta-hinta monológ. Mennem kell.
Szép délelőttöt mindenkinek! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
újfent megbizonyosodtam az élet nagy igazságáról...miszerint a férfiak génjeiben van a nők ugráltatása:D:D... már két éves korban is nagyon aktívan működik...anaaaaa ide aaaaana oda anaaaaaaaaaaaaaaaa
mi számít ismeretségnek? ha egyformán rezdülünk, egyre gondolunk, egyre vágyunk? vagy, ha már találkoztunk személyesen? ha az első:akkor igen, ha a második: akkor nem
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
újfent megbizonyosodtam az élet nagy igazságáról...miszerint a férfiak génjeiben van a nők ugráltatása:D:D... már két éves korban is nagyon aktívan működik...anaaaaa ide aaaaana oda anaaaaaaaaaaaaaaaa
Frankó ötlet szeretem én is ha női kezek masszíroznak!
Ismeritek egymást élőben is?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
nem tom hogy a legferfibb-e, de ferfi, sot nevem miatt mg is jartam itt a nappaliba:seggbe akrtak kurni
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 08:30
Te ffi vagy nő vagy?
A neved és az írásaid között nehezen igazodom el...
én tanúsítom, hogy férfi...és azok közül is a legférfibb!!!
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 08:30
Te ffi vagy nő vagy?
Te ffi vagy nő vagy?
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 08:18
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos nem szept.20, de zizz vok en is, azert gondoltam csapjuk ossze a szulinapokat.De ha nem akarod,akkor en majd leiszom egyedul magam es nektek nem fogok adni, de ajandekot se hozzatok :DD

Gennyzsakszem

Max32
Lucie K