Na fasza...Most néztem egy meg egy romantikus filmet az RTL-en...Pont a lelkiállapotomhoz illett....A csaj végre megtalálta az Igazit, mint ahogy a pasi is...De ehhez kell egy kitartó pasi.
Folytatnom kéne a takarítást....De le kéne menni a boltba is zsepiért, mert elfogyott a 100-as az utóbbi 1 órában...
Folytatnom kéne a takarítást....De le kéne menni a boltba is zsepiért, mert elfogyott a 100-as az utóbbi 1 órában...
Asszem elmegyek...dódozni....
csácsumi
Ha megtelik a nappali, Szilvácska dobjon meg egy emilkével!
Csákány!
csácsumi
Ha megtelik a nappali, Szilvácska dobjon meg egy emilkével!
Csákány!
sajnos én nem...nincs kiben elmenni...
6-ak vagyunk a ranglistán!
Várj Édes...én még nem!!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
kicsit később reagálnék a 2000. hszre, most elmentem
affene!!!
Rumci: de engedtem volna neki, hogy szopás közben lefotózzam!:-) (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Rumci: de engedtem volna neki, hogy szopás közben lefotózzam!:-) (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2002:-)
dehogynem
dehogynem
akkor most tittiné a 2710es a párok között?
OK, már betöltöttem a szert!!!
hoppááá...valóban...jól áll kezében a bré....
csak tudnám mit szégynlősködik...miért engedte hogy szopás közben fotózzák????
csak tudnám mit szégynlősködik...miért engedte hogy szopás közben fotózzák????
asszem már csak én vagyok itt rajtatok kívül...csendben lelépek és becsukom az ajtót...majd kiakastom a táblát
Out of order
Out of order
mert a kan kíváncsi állat...és a szomszéd nője mindig zöldebb...gondoljuk..oszt mégse ...
zsolt, kedves. várj már, ahhoz kissé prűd vagyok, hogy itt a nappaliban moss, vizsgálj, fúrj, tömj. pirul-pirul
akkor mifenéért kaptatok úgy rá? elég béna volt a nyavajgás, tisztán lejött, hogy tálcán van kinálva: "nézzetek, csodáljatok, nézzetek!"
az én szerencseszámom a 12. no, és a 9.
na, most induljak el a fogászatra, vagy megvizsgálod te a fogaim?
na, most induljak el a fogászatra, vagy megvizsgálod te a fogaim?
Bor..az is jó:-)
A Merlot a kedvencem..
Amúgy tittine-nek dejóka néven 10 sora van...szerintem csak reklám volt!!!!
A Merlot a kedvencem..
Amúgy tittine-nek dejóka néven 10 sora van...szerintem csak reklám volt!!!!
meghiszem azt. s nem masszirozott viszont?

milyen hajszinem? az már a múlté. most borvörös vagyok.

nem is volt veszekedés. vagy volt?
masszázs jó volt reggel?
masszázs jó volt reggel?