Aham....és Ti közben egynmást simogatjátok:-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 13:02

hát basszus nem mondom, te aztán tudsz élni...a farkad bennem van, a nyelved meg eprecskében

hát basszus nem mondom, te aztán tudsz élni...a farkad bennem van, a nyelved meg eprecskében
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)

aaahhh... bent vagyok...jó?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 12:57

azért voltam bunkó, mert én mint lokálpatrióta nem köszöntöttem időben shivát és kutyát...dughatunk, ha nincs itt senki
nyami....megkóstolhatlak????
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 12:57
Törölt felhasználó (368273)

Hurrá, elmúlt a mensesem! Most megint árad belőle az izgató pinanedv....az előbb beleszagoltam...jobb híján...mondjuk, másnak kellene...hülye pasik...nem is értem....
Na most így menjek takarítani...De muszáj...
Szex legyen veletek, bye--bye:-9
Nincs itt semmi féle probléma ami miatt elnézést kéne kérned, ahogy az "előbb" irtam én sem most kezdtem irogatni ide csak munka miatt kicsit hanyagoltam valószinüleg fogom is még (ma szabadnapos vagyok), ezért láthattál engem kevesebbet hozzá szólni, régebben aktivabb volt a fórumban való részvételem (igyekszem pótólni). Köszike a szivélyes vendégeslátást
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 12:49

elnézést, az előbb kissé bunkó voltam...isten hozott téged is a nappalinkban....egy kicsit lököttek vagyunk...egy kicsit szexőrültek...egy kicsit szétszórtak, de szívesen látunk minden jó embert, aki felveszi a ritmust...
azért voltam bunkó, mert én mint lokálpatrióta nem köszöntöttem időben shivát és kutyát...dughatunk, ha nincs itt senki
Hurrá, elmúlt a mensesem! Most megint árad belőle az izgató pinanedv....az előbb beleszagoltam...jobb híján...mondjuk, másnak kellene...hülye pasik...nem is értem....
Bunkóóó?
Áááá...dehogy!!!!
Dugunk? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 12:49
Áááá...dehogy!!!!
Dugunk? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)

elnézést, az előbb kissé bunkó voltam...isten hozott téged is a nappalinkban....egy kicsit lököttek vagyunk...egy kicsit szexőrültek...egy kicsit szétszórtak, de szívesen látunk minden jó embert, aki felveszi a ritmust...
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 11:46

Szerintem értelmes mondatokkal és normális hozzáállással bárki bárkivel tud komunikálni anélkül, hogy ki néznék maguk közül.
Mostanság engem se sokat lehetett látni itt(sok a gálya), és elég furán jönne ki az hogy nem szolók bele a beszélgetésekbe mert nem voltam pár hétig és nem merem elmondani a véleményemet( csak kicsit vissza kell olvasni nehogy valami iszonyat baromságot irjak le)
Mostanság engem se sokat lehetett látni itt(sok a gálya), és elég furán jönne ki az hogy nem szolók bele a beszélgetésekbe mert nem voltam pár hétig és nem merem elmondani a véleményemet( csak kicsit vissza kell olvasni nehogy valami iszonyat baromságot irjak le)

(Ez egy válasz shiva38 üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 11:57

Értelmesnek és normálisnak is tartom magam :PPP
..........ezzel a részével nincs gondom:))
De majd csak belejövök.........előbb vagy utóbb:))))
..........ezzel a részével nincs gondom:))
De majd csak belejövök.........előbb vagy utóbb:))))
Ok, a felszolgálókkal semmi bajom!:-)
Cuncus, kérnék szépen egy jó habos cappuccinot!:-)
Cuncus, kérnék szépen egy jó habos cappuccinot!:-)
Cunci: Lökd ide a sört!!!! De gyorsan...szomjúzik a torkom! És sokat, hadd legyen bő vizeletem!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 12:39

Amugy en neveztem ki sajat magam kocsmarosnak, mert jobban hangzik mint az alkesz.Valoban nem az vagyok,sot mar nem is leszek...veletek
ezt azonnal vond vissza!!!!!!! cuncus a legjobb ember, akit ismerek...és ha ő megy, akkor én is...lécci eprecske! ő nem igazi kocsmáros, csak ő volt itt a piafelelős, de senki nem értékelte a munkáját a mai napon, és ettől bánatos....kérlek, vond vissza
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 12:37

Úristen...Na még ez....A kocsmárosokat is útálom egy darabig....2 hete hagyott el egy.
Nem lehetne mentősök, rendőrök, tűzoltók és kocsmárosok nélkül üzemeltetni a nappalit?.-(Csak a fájó emlékek miatt egy darabig! please...
Nem lehetne mentősök, rendőrök, tűzoltók és kocsmárosok nélkül üzemeltetni a nappalit?.-(Csak a fájó emlékek miatt egy darabig! please...
Amugy en neveztem ki sajat magam kocsmarosnak, mert jobban hangzik mint az alkesz.Valoban nem az vagyok,sot mar nem is leszek...veletek
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 12:37

Úristen...Na még ez....A kocsmárosokat is útálom egy darabig....2 hete hagyott el egy.
Nem lehetne mentősök, rendőrök, tűzoltók és kocsmárosok nélkül üzemeltetni a nappalit?.-(Csak a fájó emlékek miatt egy darabig! please... (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem lehetne mentősök, rendőrök, tűzoltók és kocsmárosok nélkül üzemeltetni a nappalit?.-(Csak a fájó emlékek miatt egy darabig! please... (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Ok:-) Pusz!:-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 12:23

ez így tökéletes, de nincs konyha, ez nappali...de lekerítettünk neked egy nagy sarkot...és én sem iszom nagyon alkoholt..tehát kéretik szépen megtanulni a virgin mojito receptjét...és köszönjük szépen szolgálataidat
1789. hsz. megoldottuk, miattad, mert szeretünk:D:D:D:D:D:D
1789. hsz. megoldottuk, miattad, mert szeretünk:D:D:D:D:D:D
Keressetek magatoknak mas kocsmarost :( Bye
ez így tökéletes, de nincs konyha, ez nappali...de lekerítettünk neked egy nagy sarkot...és én sem iszom nagyon alkoholt..tehát kéretik szépen megtanulni a virgin mojito receptjét...és köszönjük szépen szolgálataidat
1789. hsz. megoldottuk, miattad, mert szeretünk:D:D:D:D:D:D (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 12:21
1789. hsz. megoldottuk, miattad, mert szeretünk:D:D:D:D:D:D (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)

azt mondtad tegnap, h. itt nincs is konyha:-)))))
azt mondtad tegnap, h. itt nincs is konyha:-)))))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 12:10

vettem a corában májusban egy kis cserepes mentát, elültettem a kertben, 1 m az átmérője a bokornak...viszem, és a többit is...a konyhánkban találkozunk:):):)
vettem a corában májusban egy kis cserepes mentát, elültettem a kertben, 1 m az átmérője a bokornak...viszem, és a többit is...a konyhánkban találkozunk:):):)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 12:06

Ebből 1 van itthon: ásványvíz:-)