mackó a cethal gyomrában?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem vagyok a szomszédod, sőt elég messze lakom tőled...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 04. szerda 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 14:29

na azt tudod én hová valósi vagyok! a szomszédom vagy? örülnék, mert élőben is átélhetnénk egy-két dógot!
Kandó? Budapest Bécsi út, na szexeljetek ott!
jesszus! surda a cethalban lakik?
még Menyust se nem Jónást
1505.hsz....és olyan nincs, hogy valakinek ne legyen képe
mert össze-vissza dugsz, és ez a büntetésed:D:D:D:D:D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 04. szerda 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 14:28
Törölt felhasználó (21812)

Miért változott meg az avatarom????
jaholy! gyüjjünk össze. mer ki kéne tapétázni a nappalit! akkor genya állja a piát!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 14:30

cuncus üzenete reggelről még:
Tudom,hogy nem vag ide,de szerintem ki kellene festeni a nappalinkat,sotetitot cserelni,berendezest,bart ujratolteni stb.Velemenyetet,otleteket varok a szinnel-berendezessel kapcsolatban.Persze csak akkor ha ti is ugy gondoljatok,hogy kell ez az atalakitas
nekem kell egy hely a földön, a kandalló közelében, ahova leterítenék egy meleg, puha szőnyegféleséget, valami meleg színt -narancs, bordó, sötétpiros talán- két óriási párnával...ott szeretnék henyélni alkalmasint...alkalmasint másra alkalmaznám
...ez lenne az én igényem...a többieké?
Tudom,hogy nem vag ide,de szerintem ki kellene festeni a nappalinkat,sotetitot cserelni,berendezest,bart ujratolteni stb.Velemenyetet,otleteket varok a szinnel-berendezessel kapcsolatban.Persze csak akkor ha ti is ugy gondoljatok,hogy kell ez az atalakitas
nekem kell egy hely a földön, a kandalló közelében, ahova leterítenék egy meleg, puha szőnyegféleséget, valami meleg színt -narancs, bordó, sötétpiros talán- két óriási párnával...ott szeretnék henyélni alkalmasint...alkalmasint másra alkalmaznám

cuncus üzenete reggelről még:
...ez lenne az én igényem...a többieké?

na azt tudod én hová valósi vagyok! a szomszédom vagy? örülnék, mert élőben is átélhetnénk egy-két dógot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 04. szerda 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 14:27

Jesszus, most fog kiderülni, hogy valakinek a szomszédja vagyok!!!
:-))))
Én előre jelzem, hogy a 14 hónapossal nem tudok messzire utazni, ráadásul délután alszik, szóval igencsak korlátozottak a lehetőségeim :-((
Pedig szívesen találkoznék veletek. Kivéve, ha valamelyikőtök a szomszédom!!!
Én előre jelzem, hogy a 14 hónapossal nem tudok messzire utazni, ráadásul délután alszik, szóval igencsak korlátozottak a lehetőségeim :-((
Miért változott meg az avatarom????
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 04. szerda 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 14:27

a bikavér és a leánykák (de még milyenek) őshazája!
Pedig szívesen találkoznék veletek. Kivéve, ha valamelyikőtök a szomszédom!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 14:24
Pedig szívesen találkoznék veletek. Kivéve, ha valamelyikőtök a szomszédom!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)

én már mindenkit tudok, kivéve zsoltot, aki még képet sem hajlandó küldeni magáról....megjegyzem a többieké megvan...átküldöm privibe ruminak, ha nincs ellenvetés
én már mindenkit tudok, kivéve zsoltot, aki még képet sem hajlandó küldeni magáról....megjegyzem a többieké megvan...átküldöm privibe ruminak, ha nincs ellenvetés
ja buszsöfőrként a körforgalomba kanyarodva kűdi ide a hozzászólásait!
Jicsin aszem Csehországba van (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 04. szerda 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 14:16
Jicsin aszem Csehországba van (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 04. szerda 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Carthographus vagy? vagy csak buszsofőr?:-)
Én Pécsről vagyok!
Én Pécsről vagyok!
Carthographus vagy? vagy csak buszsofőr?:-)
Én Pécsről vagyok!
Én Pécsről vagyok!
csak keféljétek magatok halálra, de ha cuncus nem bírja szólj és segítek rajtad!
pont rá fogok érni!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 14:11

pille azt javasolta, hogy vegyek egy térképet jelöljem be a lakóhelyeket, és keressem meg a középpontot..ott legyen a buli...névsor: akiket felsoroltam a gennyának, a teljes listás:D
pille azt javasolta, hogy vegyek egy térképet jelöljem be a lakóhelyeket, és keressem meg a középpontot..ott legyen a buli...névsor: akiket felsoroltam a gennyának, a teljes listás:D