persze ha ram gondoltal :DDD
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 13:08

valaki mondja meg a férjemnek, hogy szeretnék neki szerelmet vallani msn-en
erkezem dragam!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 13:08

mivel?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 04. szerda 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)

a lányok man juicét kérnek
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 04. szerda 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
mit iszunk gyerekek??
bizony ordenáré! még egy ilyen és a szádra verek!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 11:45

tántoríthatatlanul romantikus vagy zsolti! értsd már meg, mi a nappali női már annyira erkölcstelenné váltunk, hogy csak egy kibaszott nagy dugásra van szükségünk, szopással, nyalással...ez annyira ordenáré volt, hogy csak a magam nevében beszélek
...amíg a többiek meg nem erősítik őszinte szavaimat

már benne vagy a nappaliban pacikám-pocikám..persze ez csak egy virtuális nappali, de jó itt nagyon...isten hozott
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 04. szerda 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 12:12

Már bejártam Tolnát- Baranyát de nem találtam meg ezt a nappalit a lányokkal!
Megadnád a pontos címet hol van az a hely ahol csini lányok "egy kibaszott nagy dugásra van szükségünk, szopással, nyalással." csak erre várnak?!

Megadnád a pontos címet hol van az a hely ahol csini lányok "egy kibaszott nagy dugásra van szükségünk, szopással, nyalással." csak erre várnak?!

rendben! én maradok az utolsónál! kéred? bár mi még fotót sem cseréltünk! mindegy olyan lesz, mint ha mindkettőnk szemét bekötnénk és úgy csinálnánk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 04. szerda 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 12:58
Törölt felhasználó (21812)

Köszönöm rumci és surdi, hogy ilyen gyorsan teljesítitek kívánságomat.
És hogy mivel is történjen eme fenyítés? Nézzük, mi van idedobálva a sarokba.
Egy korbács - neeeem, ez túl durva,
egy fakanál - most kiabáltak be a konyhából, hogy ez kell nekik,
egy tepsi - nem vagyunk Vitéz Lászlók,
egy lovaglópálca - na, ez okés!
Akinek nem jut pálca, használja a tenyerét, farkát.
egy kis kedvcsináló irodalom?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 04. szerda 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 12:58

jaj, már így is hülyén érzem magamat, most meg aztán már el is olvadtam a sok bóktól, huh....és fogalmam sincs hogy hagyhattam ki a fenekelést...vagy túl sok a szex, vagy túl kevés-és ettől vesztem el az eszemet:D:D:D:D:D
de köszönöm, ez jól esett (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 04. szerda 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 12:55
de köszönöm, ez jól esett (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 04. szerda 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Én meg szeretném módosítani, kiegészíteni a te hozzászólásodat.
Írjuk be azért azt, hogy:
...és itt van a forróvérű Mme "Szilvácska" Prune, aki vad szenvedélyt, gátlástalan keféléseket, örök igazságokat és mély gondolatokat hoz ebbe a nappaliba.
...és itt van a forróvérű Mme "Szilvácska" Prune, aki vad szenvedélyt, gátlástalan keféléseket, örök igazságokat és mély gondolatokat hoz ebbe a nappaliba.
Én meg szeretném módosítani, kiegészíteni a te hozzászólásodat.
...és itt van a forróvérű Mme "Szilvácska" Prune, aki vad szenvedélyt, gátlástalan keféléseket, örök igazságokat és mély gondolatokat hoz ebbe a nappaliba. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 08:44
...és itt van a forróvérű Mme "Szilvácska" Prune, aki vad szenvedélyt, gátlástalan keféléseket, örök igazságokat és mély gondolatokat hoz ebbe a nappaliba. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)

szeretném módosítani az alábbi hsz-t:
szia gennya! nem is tudod milyen hálásak vagyunk a nappalidért..mondjuk kicsit már átalakítottuk, meg belaktuk, de a szőnyegre vigyázunk...és sör mindig van cuncus (leendő férjem) jóvoltából, aztán tartunk egy macit:surda (aki sörért indul, de más topicokban nőzik), rumcájsz rendszeresen kielégíti gasztrónomiai (és most már szexuális) igényeinket, charlotte az irodalmi vénánkba tölti az anyagot (és elgondolkodtató kérdéseket tesz fel), pille (akinek nem adják át a helyet a buszon) néha benéz kicsit, kávéját követelve, vad izé...(pirulás, pirulás, pirulás) eprecske (aki rumcájsszal dug baranyában) mostanában betegeskedik, katinka néha beszúr ezt-azt, és zsolt12 most eltünt és amikor kefélni kell mindig előkerül... és természetesen JOE, akit csak egyszerűen SZERETEK...jah a vazi itt hortyog mindig...ugye most nem hagytam ki senkit?
szia gennya! nem is tudod milyen hálásak vagyunk a nappalidért..mondjuk kicsit már átalakítottuk, meg belaktuk, de a szőnyegre vigyázunk...és sör mindig van cuncus (leendő férjem) jóvoltából, aztán tartunk egy macit:surda (aki sörért indul, de más topicokban nőzik), rumcájsz rendszeresen kielégíti gasztrónomiai (és most már szexuális) igényeinket, charlotte az irodalmi vénánkba tölti az anyagot (és elgondolkodtató kérdéseket tesz fel), pille (akinek nem adják át a helyet a buszon) néha benéz kicsit, kávéját követelve, vad izé...(pirulás, pirulás, pirulás) eprecske (aki rumcájsszal dug baranyában) mostanában betegeskedik, katinka néha beszúr ezt-azt, és zsolt12 most eltünt és amikor kefélni kell mindig előkerül... és természetesen JOE, akit csak egyszerűen SZERETEK...jah a vazi itt hortyog mindig...ugye most nem hagytam ki senkit?
mivelhogy akarja :DD
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 04. szerda 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
mivel verjem a feneked?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 04. szerda 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 12:51

Egyetértek, és annyival egészíteném ki, hogy elfenekelés is kell!!! ;-))
Egyetértek, és annyival egészíteném ki, hogy elfenekelés is kell!!! ;-))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 11:45

tántoríthatatlanul romantikus vagy zsolti! értsd már meg, mi a nappali női már annyira erkölcstelenné váltunk, hogy csak egy kibaszott nagy dugásra van szükségünk, szopással, nyalással...ez annyira ordenáré volt, hogy csak a magam nevében beszélek
...amíg a többiek meg nem erősítik őszinte szavaimat

nem hagyhatom, h az első 5ből kikerüljünk!
a mondásban: Bőnyét-Baranyát
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 04. szerda 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Jaj te "csacsi" hát a mondás így szól!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 04. szerda 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Miért pont Tolnát-Baranyát?
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 04. szerda 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 12:12

Már bejártam Tolnát- Baranyát de nem találtam meg ezt a nappalit a lányokkal!