A téma fagyasztva! Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet) - előzmények 1.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 1147 1148 1149 1150 1151 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1164   2006. 10. 04. szerda 09:29
X Törölt felhasználó (21812)
Úgy nézem, hogy itt mindenki mindenkivel megteszi előbb-utóbb ;-)))
Hajrá!
#1163   2006. 10. 04. szerda 09:19
Valaki aki vad Valaki aki vad
Egy vörös lámpa a sarokba...hangulatfény:-)
#1162   2006. 10. 04. szerda 09:12
cuncus cuncus
Tudom,hogy nem vag ide,de szerintem ki kellene festeni a nappalinkat,sotetitot cserelni,berendezest,bart ujratolteni stb.Velemenyetet,otleteket varok a szinnel-berendezessel kapcsolatban.Persze csak akkor ha ti is ugy gondoljatok,hogy kell ez az atalakitas
#1161   2006. 10. 04. szerda 09:03
MmePrune MmePrune
ez igaz, de tom nagyon-nagyon-nagyon ritkán jön be, szinte sose:(:(:(
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 04. szerda 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 08:54
Szia Szivi!
Tom kimaradt!
#1160   2006. 10. 04. szerda 08:54
Valaki aki vad Valaki aki vad
Szia Szivi!
Tom kimaradt!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 08:44
szeretném módosítani az alábbi hsz-t:

szia gennya! nem is tudod milyen hálásak vagyunk a nappalidért..mondjuk kicsit már átalakítottuk, meg belaktuk, de a szőnyegre vigyázunk...és sör mindig van cuncus (leendő férjem) jóvoltából, aztán tartunk egy macit:surda (aki sörért indul, de más topicokban nőzik), rumcájsz rendszeresen kielégíti gasztrónomiai (és most már szexuális) igényeinket, charlotte az irodalmi vénánkba tölti az anyagot (és elgondolkodtató kérdéseket tesz fel), pille (akinek nem adják át a helyet a buszon) néha benéz kicsit, kávéját követelve, vad izé...(pirulás, pirulás, pirulás) eprecske (aki rumcájsszal dug baranyában) mostanában betegeskedik, katinka néha beszúr ezt-azt, és zsolt12 most eltünt és amikor kefélni kell mindig előkerül... és természetesen JOE, akit csak egyszerűen SZERETEK...jah a vazi itt hortyog mindig...ugye most nem hagytam ki senkit?
#1159   2006. 10. 04. szerda 08:52
MmePrune MmePrune
"...továbbá Gautier és Phillipe d'Aunay urak, mivelhogy vétkeztek a becsület ellen.....kerékbe töretnek, elevenen megnyúzatnak, kiheréltetnek, lefejeztetnek és felakasztatnaka pontoise-i vesztőhelyen...."
és meg is csinálták, úgyhogy így csajozz a középkorban horse! eplus2 eplus2 eplus2
#1158   2006. 10. 04. szerda 08:46
MmePrune MmePrune
nah, megint elbasztam! és persze itt van horse is, akinek mindjárt bemásolok ide valamit, amitől majd elmegy a kedve a középkori csajozástól nyes eplus2 vigyor2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 08:44

szia gennya! nem is tudod milyen hálásak vagyunk a nappalidért..mondjuk kicsit már átalakítottuk, meg belaktuk, de a szőnyegre vigyázunk...és sör mindig van cuncus (leendő férjem) jóvoltából, aztán tartunk egy macit:surda (aki sörért indul, de más topicokban nőzik), rumcájsz rendszeresen kielégíti gasztrónomiai (és most már szexuális) igényeinket, charlotte az irodalmi vénánkba tölti az anyagot (és elgondolkodtató kérdéseket tesz fel), pille (akinek nem adják át a helyet a buszon) néha benéz kicsit, kávéját követelve, vad izé...(pirulás, pirulás, pirulás) eprecske (aki rumcájsszal dug baranyában) mostanában betegeskedik, katinka néha beszúr ezt-azt, és zsolt12 most eltünt és amikor kefélni kell mindig előkerül... és természetesen JOE, akit csak egyszerűen SZERETEK...jah a vazi itt hortyog mindig...ugye most nem hagytam ki senkit?
#1157   2006. 10. 04. szerda 08:44
MmePrune MmePrune

#1156   2006. 10. 04. szerda 08:42
WildHorse WildHorse
Erdőmester nem szép dolog, hogy a fényképészt / engem / nem hívtál meg a hármassexhez.
Ki fogja így megörökíteni a nagy eseményt? confused wink
#1155   2006. 10. 04. szerda 08:40
WildHorse WildHorse
Nos Baby elmondom neked a frankót. circling
Én a lovagkorban élnék mint nagy rettegett lovag! vigyor1
Abban a korban ha valaki lopott levágták a kezét és ha nyilvánosan hazudott megkövezték.
Az ármánykodókat és gonosz boszorkányokat pedig a lovagok szabdalták szét! vigyor
Szóval végig vívnám az életem a gonoszokkal és rosszakkal persze mindig én győznék ha néha meg is sérülnék.
Sokat csajoznék éveken keresztül majd amikor megfáradt lovag lennék úgy 35-40 évesen akkor még utolsó nagy tettként meg menteném a királylányt /aki gyönyörű kedves és rendes lenne természetesen smile / a sárkánytól, majd boldogan élnék vele amíg meg nem halunk! eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 03. kedd 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 10. 03. kedd 23:03
Na, akkor itt a következő gondolkodtatós kérdésem. Remélem, hogy reggel, amikor bejöttök ide, észreveszitek és válaszoltok.

Szóval: épp a Veszedelmes viszonyok c. filmet nézem és azon gondolkodtam, hogy szeretnék ebben a korban élni. Ilyen ruhákban járni, stb.
Kép a filmből
Kép a filmből 2
Kép a filmből 3
(persze ármánykodni nem szeretnék, ahogy ebben a filmben teszik. Amúgy pedig imádom ezt a filmet. Aki látta, biztos egyetért velem).

Szóval a kérdésem:

TI MELYIK KORBAN SZERETNÉTEK ÉLNI ÉS MIÉRT?
#1154   2006. 10. 04. szerda 08:11
Igen, én is az általad leírtak miatt akarnék ott élni. Normális ritmusú volt még az élet, nem kellett pörögni, rohanni, hajat tépni a határidők miatt, stb.
És még az AIDS előtti szexuális szabadság is jó lehetett.
És engem vonz még a századforduló is.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 06:24
jóregg!
imádom a filmet, bár régen láttam már...és én a glenn close lennék, igaz, hogy boldogtalan, meg ármánykodik, de nekem bejönne ez a szerep...na jó csak kicsit...(életben nem ilyen vagyok!!)
én szeretném ötvözni a korokat...nagy várkastély úrnője lennék, átvéve keveset a mai technikai vívmányokból..de inkább csak a tisztálkodásra gondoltam...igaz, hogy ha vannak szolgálólányok, akkor hozzák ők a vizet, de az tetszene, hogy a hatalmas dézsa fölött megnyitom a csapot
és azért, mert szépek voltak a ruhák, kihangsúlyozták a nőiességet, pezsgő volt a társasági élet, és az emberek még ismerték egymást, beszélgettek egymással...
eszembe jutott a Büszkeség és balítélet..abban a korban is élnék, de lehet, hogy csak Mr. Darcy tekintete vonz...
és élnék kicsit woodstock '69-ben is vigyor2 vigyor2
#1153   2006. 10. 04. szerda 08:06
Na, megint lekéstem egy kefélést...
:-)
#1152   2006. 10. 04. szerda 07:25
cuncus cuncus
szoval semmi sirkereses, nem vagy se oreg se csyunya, TEDD szet a labad :D
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 06:48
több, mint 10 perce felajánlottam szexuális szolgálataimat...és nem mutatkozott igény...vagy öreg vagyok és csúnya...vagy csúnya vagyok és öreg...megyek megkeresem a síromat
#1151   2006. 10. 04. szerda 07:25
cuncus cuncus
persze hogy johet egy jo szexparti,csak az ember meg munkaba is el kell erjen
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 06:48
több, mint 10 perce felajánlottam szexuális szolgálataimat...és nem mutatkozott igény...vagy öreg vagyok és csúnya...vagy csúnya vagyok és öreg...megyek megkeresem a síromat
#1150   2006. 10. 04. szerda 06:48
MmePrune MmePrune
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 06:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 06:34
édes cuncus!
úgy tűnik egyedül vagyunk..vazi se aludt ma itt...egy szülinapi extra kefélés?
#1149   2006. 10. 04. szerda 06:42
MmePrune MmePrune
te jó ég! kígyót melengettünk eddig a keblünkön? rumcájsz tegnap este végigdugta az összes topicot:D:D:D:D:D:D
#1148   2006. 10. 04. szerda 06:34
MmePrune MmePrune
édes cuncus!
úgy tűnik egyedül vagyunk..vazi se aludt ma itt...egy szülinapi extra kefélés?
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 04. szerda 06:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 06:18
Isten eltessen titeket, de en is hozzatok tartozok, szulinapos vok, tehat en is osszekulcsolt kezzel varom a sort
#1147   2006. 10. 04. szerda 06:24
MmePrune MmePrune
jóregg!
imádom a filmet, bár régen láttam már...és én a glenn close lennék, igaz, hogy boldogtalan, meg ármánykodik, de nekem bejönne ez a szerep...na jó csak kicsit...(életben nem ilyen vagyok!!)
én szeretném ötvözni a korokat...nagy várkastély úrnője lennék, átvéve keveset a mai technikai vívmányokból..de inkább csak a tisztálkodásra gondoltam...igaz, hogy ha vannak szolgálólányok, akkor hozzák ők a vizet, de az tetszene, hogy a hatalmas dézsa fölött megnyitom a csapot
és azért, mert szépek voltak a ruhák, kihangsúlyozták a nőiességet, pezsgő volt a társasági élet, és az emberek még ismerték egymást, beszélgettek egymással...
eszembe jutott a Büszkeség és balítélet..abban a korban is élnék, de lehet, hogy csak Mr. Darcy tekintete vonz...
és élnék kicsit woodstock '69-ben is vigyor2 vigyor2
#1146   2006. 10. 04. szerda 06:18
cuncus cuncus
Isten eltessen titeket, de en is hozzatok tartozok, szulinapos vok, tehat en is osszekulcsolt kezzel varom a sort
#1145   2006. 10. 03. kedd 23:03
Na, akkor itt a következő gondolkodtatós kérdésem. Remélem, hogy reggel, amikor bejöttök ide, észreveszitek és válaszoltok.

Szóval: épp a Veszedelmes viszonyok c. filmet nézem és azon gondolkodtam, hogy szeretnék ebben a korban élni. Ilyen ruhákban járni, stb.
Kép a filmből
Kép a filmből 2
Kép a filmből 3
(persze ármánykodni nem szeretnék, ahogy ebben a filmben teszik. Amúgy pedig imádom ezt a filmet. Aki látta, biztos egyetért velem).

Szóval a kérdésem:

TI MELYIK KORBAN SZERETNÉTEK ÉLNI ÉS MIÉRT?

... 1147 1148 1149 1150 1151 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Gennyzsakszem Gennyzsakszem
Nyitás ideje: 2004. 09. 20. hétfő
Üzenetek: 24124db
Utolsó üzenet: 2007. 03. 30. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!