Megvolt az első hármasszexem, és nem is emlékszem rá. :-(((
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 03. kedd 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Nabasszus, úgy dugtam, hogy ott sem voltam. Holnap úgy csináljuk, hogy jelen is legyek, jó?
;-)
;-)
én is elmentem aludni, az utolsó kapcsolja le a villanyt, és a vazit takarja be, csak fordított sorrendben
jesszusom! micsoda egy erkölcsi fertő

mi van? most 3an dugunk? charlotte, rumi meg én?
Ez a topic az utóbbi időben mindig benne van az első ötben. Soha nem kellett még lejjebb görgetnem :-)))

nohát...már itt vagyok...az ügyeletes vazi betakaró csaj...de hol a vazi?...neeeeem, rumcájsz, drága barátom! mi most is nyitva tartunk:D:D:D:D:D
Felébredt a kisded. Én is mentem. Sziasztok!
Mára én is kiköltözöm!
Pussy a Hölgyeknek
Csákó az Úraknak!
Pussy a Hölgyeknek
Csákó az Úraknak!
köcce. majd hagyunk nektek is a tortából.
most én is megyek. sziasztok.
most én is megyek. sziasztok.
Like a virgin
Touched for the very first time (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 03. kedd 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 15:49
Touched for the very first time (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 03. kedd 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Iiigeeen...pont így szeretem......
És még azt mondod szűz vagy:-P
És még azt mondod szűz vagy:-P
Köszi :,-)
Iiigeeen...pont így szeretem......
És még azt mondod szűz vagy:-P (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 03. kedd 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 15:23
És még azt mondod szűz vagy:-P (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 03. kedd 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Meg ;-)
Nos, jól csinálom?
Krém helyett babaolajat hoztam...
Nos, jól csinálom?
Krém helyett babaolajat hoztam...
Igen, én is nagyon zizz (ejtsd: szűz) vagyok

ez marha jó! akkor te is olyan zizz lehetsz, mint én.
hát erre inni kell! cuncus, hozol nekünk valamit? koccinthatnál is velünk, együttszülinaposokkal.
Én is szeptember 20-án születtem :-)))
Nono, mi ez az egyes szám első személy??? Én is kérek mindkettőből!!!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 03. kedd 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 15:29
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 03. kedd 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)

ha mar kolonia,akkor engedjetek meg nekem sodorjak magamnak egy spanlit es szivjam el nyugodtan, termeszetesen csak akkor ha mast nem zavar.es lenyomtatnam 1 lájtos Hoegaardennel
jé, most nézem, gennyzsákszem a szülinapomon nyitotta meg nappaliját

ha mar kolonia,akkor engedjetek meg nekem sodorjak magamnak egy spanlit es szivjam el nyugodtan, termeszetesen csak akkor ha mast nem zavar.es lenyomtatnam 1 lájtos Hoegaardennel
Szia Édes!
Igen, én már jobban vagyok. Gyerkőc még krehál és még mindig térdik lóg a t..kony az orrából :-(( De ettől függetlenül vigyorogva rohangál. És húzza maga után az említett anyagot :-)))
Igen, én már jobban vagyok. Gyerkőc még krehál és még mindig térdik lóg a t..kony az orrából :-(( De ettől függetlenül vigyorogva rohangál. És húzza maga után az említett anyagot :-)))