az őszibarack állitólag nem igazán alkalmas. pálinkafőző szakértő barátom mondta. eperből viszont iiiiissssssstttttteeeeennnnniiiii
ld. az 1281-es hsz-em!
Alapigazság: Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 03. kedd 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
no, itt van már a kisérő?
TopVar-t valakinek?
mi is lehet az a fontos info?
cuncusnak, spapának, bigdzsónak, vadnak, rumcájsznak, vazénak a fotel mellé... tessék. egészségetekre.
lehet, gennyzsákszemnek nem marad.
cuncusnak, spapának, bigdzsónak, vadnak, rumcájsznak, vazénak a fotel mellé... tessék. egészségetekre.
lehet, gennyzsákszemnek nem marad.
ok semmi baj
hogy én mekkora egy hülye picsa vagyok!!!!!!!!!! kihagytam joe-t! ne haragudj joe!!!!!!! te is olyan fontos vagy ebben a nappaliban, mint a többiek!!!
hozok hozzá kísérőt :-D
Már a pálinkához :-D
Már a pálinkához :-D
de ezt ugye még kiegészíted egy fontos infoval?
Megkóstólnám :-D
pont szeretem!
egész nyáron szedegettem a szilvát a fal alól, bőséges volt a termés.
cserébe kaptam érte egy liter igazi finomságos pájinkát. tölthetek valakinek egy kis kóstolót?
cserébe kaptam érte egy liter igazi finomságos pájinkát. tölthetek valakinek egy kis kóstolót?
Hagyd Pille, engem valahogy mindíg ki akar hagyni :-P
jo, 70 fokos haziszottes, nyamm-nyamm
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 03. kedd 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
joe-t kihagytad asszem.
ja ehyébként a lekvárból islehet pálinkát főzni :-D
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 03. kedd 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 10:03
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 03. kedd 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem van igazi szabolcsi, üstben főzött szilvalekvárom...jó, nem pálesz, de isteni...kenyérre kenve, tejföllel a tetején
nyáron ittam igazi frissen fejt tehéntejet, melegen, habosan...huh...megyek a tejfelért, jóóóóóó?
hat lehet,szesszel feltoltve en is megkostolnam
nekem van igazi szabolcsi, üstben főzött szilvalekvárom...jó, nem pálesz, de isteni...kenyérre kenve, tejföllel a tetején
ha előtte kapok egy kis páleszt jöhet a likvár is! Kenheted!

Gennyzsakszem

nabukonodozor
Liz