Már bejártam Tolnát- Baranyát de nem találtam meg ezt a nappalit a lányokkal!
Megadnád a pontos címet hol van az a hely ahol csini lányok "egy kibaszott nagy dugásra van szükségünk, szopással, nyalással." csak erre várnak?!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 11:45

Megadnád a pontos címet hol van az a hely ahol csini lányok "egy kibaszott nagy dugásra van szükségünk, szopással, nyalással." csak erre várnak?!

tántoríthatatlanul romantikus vagy zsolti! értsd már meg, mi a nappali női már annyira erkölcstelenné váltunk, hogy csak egy kibaszott nagy dugásra van szükségünk, szopással, nyalással...ez annyira ordenáré volt, hogy csak a magam nevében beszélek
...amíg a többiek meg nem erősítik őszinte szavaimat

itt a farkam nem disznóláb!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)

tántoríthatatlanul romantikus vagy zsolti! értsd már meg, mi a nappali női már annyira erkölcstelenné váltunk, hogy csak egy kibaszott nagy dugásra van szükségünk, szopással, nyalással...ez annyira ordenáré volt, hogy csak a magam nevében beszélek

aszt hittem egyedül kell innom!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 04. szerda 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Minden szavaddal egyet értek:-)

szerintem hasznaljuk ki,amig csend van es igyunk!!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 04. szerda 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
a mi hölgyeink most elég csacsik, mert nincsenek itt velünk!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 04. szerda 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 10:55

Igen, helyes a meglátás....
De itt sajnos egy csacsihölgy sem járt még....
De itt sajnos egy csacsihölgy sem járt még....
Igen, helyes a meglátás....
De itt sajnos egy csacsihölgy sem járt még.... (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 04. szerda 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 10:54
De itt sajnos egy csacsihölgy sem járt még.... (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 04. szerda 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Az már bizony nehéz ügy lehet, mert a vadlovat ha megpróbálják betörni akkor rúg egyet és elrohan, viszont a vadszamár megmakacsolja magát és a környékén mindent szétrúg, addig addig pörög amíg fáradtan össze nem rogy és ekkor megy oda hozzá egy kedves szamár lány aki ápolja őt a felépülésében!

Az már bizony nehéz ügy lehet, mert a vadlovat ha megpróbálják betörni akkor rúg egyet és elrohan, viszont a vadszamár megmakacsolja magát és a környékén mindent szétrúg, addig addig pörög amíg fáradtan össze nem rogy és ekkor megy oda hozzá egy kedves szamár lány aki ápolja őt a felépülésében!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 04. szerda 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)

és egy Vad szamarat?
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 04. szerda 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 10:49

Látom!
De egy vadlovat egy szelíd finom kis kanca tud csak betörni és megzabolázni aki , vizsont ha kell tüzes kancávvá válik!

De egy vadlovat egy szelíd finom kis kanca tud csak betörni és megzabolázni aki , vizsont ha kell tüzes kancávvá válik!

Látom!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 04. szerda 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 10:27

WildHorse vigyázz Rumcajsz be akar törni Téged! (ld. 1509. hsz)
Egy erős lovag nem hagyja , hogy elfogják lekaszabolnám az üldözöimet és ha nem menne egyedül akkor a lovag barátaim segítségét kérném akik ki állnának mellettem miként ezt már nagy csaták során is bizonyították!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 08:52

"...továbbá Gautier és Phillipe d'Aunay urak, mivelhogy vétkeztek a becsület ellen.....kerékbe töretnek, elevenen megnyúzatnak, kiheréltetnek, lefejeztetnek és felakasztatnaka pontoise-i vesztőhelyen...."
és meg is csinálták, úgyhogy így csajozz a középkorban horse!
és meg is csinálták, úgyhogy így csajozz a középkorban horse!

ki is az a Tom nemtom!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 09:03

ez igaz, de tom nagyon-nagyon-nagyon ritkán jön be, szinte sose:(:(:(
WildHorse vigyázz Rumcajsz be akar törni Téged! (ld. 1509. hsz)
azt hittem a prérin vadpaci.
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 04. szerda 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 08:40

Nos Baby elmondom neked a frankót.
Én a lovagkorban élnék mint nagy rettegett lovag!
Abban a korban ha valaki lopott levágták a kezét és ha nyilvánosan hazudott megkövezték.
Az ármánykodókat és gonosz boszorkányokat pedig a lovagok szabdalták szét!
Szóval végig vívnám az életem a gonoszokkal és rosszakkal persze mindig én győznék ha néha meg is sérülnék.
Sokat csajoznék éveken keresztül majd amikor megfáradt lovag lennék úgy 35-40 évesen akkor még utolsó nagy tettként meg menteném a királylányt /aki gyönyörű kedves és rendes lenne természetesen
/ a sárkánytól, majd boldogan élnék vele amíg meg nem halunk!

Én a lovagkorban élnék mint nagy rettegett lovag!

Abban a korban ha valaki lopott levágták a kezét és ha nyilvánosan hazudott megkövezték.
Az ármánykodókat és gonosz boszorkányokat pedig a lovagok szabdalták szét!

Szóval végig vívnám az életem a gonoszokkal és rosszakkal persze mindig én győznék ha néha meg is sérülnék.
Sokat csajoznék éveken keresztül majd amikor megfáradt lovag lennék úgy 35-40 évesen akkor még utolsó nagy tettként meg menteném a királylányt /aki gyönyörű kedves és rendes lenne természetesen

És tartanál annyi szeretőt, mint Mária Terézia, vagy Nagy Katalin?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 06:24

jóregg!
imádom a filmet, bár régen láttam már...és én a glenn close lennék, igaz, hogy boldogtalan, meg ármánykodik, de nekem bejönne ez a szerep...na jó csak kicsit...(életben nem ilyen vagyok!!)
én szeretném ötvözni a korokat...nagy várkastély úrnője lennék, átvéve keveset a mai technikai vívmányokból..de inkább csak a tisztálkodásra gondoltam...igaz, hogy ha vannak szolgálólányok, akkor hozzák ők a vizet, de az tetszene, hogy a hatalmas dézsa fölött megnyitom a csapot
és azért, mert szépek voltak a ruhák, kihangsúlyozták a nőiességet, pezsgő volt a társasági élet, és az emberek még ismerték egymást, beszélgettek egymással...
eszembe jutott a Büszkeség és balítélet..abban a korban is élnék, de lehet, hogy csak Mr. Darcy tekintete vonz...
és élnék kicsit woodstock '69-ben is
imádom a filmet, bár régen láttam már...és én a glenn close lennék, igaz, hogy boldogtalan, meg ármánykodik, de nekem bejönne ez a szerep...na jó csak kicsit...(életben nem ilyen vagyok!!)
én szeretném ötvözni a korokat...nagy várkastély úrnője lennék, átvéve keveset a mai technikai vívmányokból..de inkább csak a tisztálkodásra gondoltam...igaz, hogy ha vannak szolgálólányok, akkor hozzák ők a vizet, de az tetszene, hogy a hatalmas dézsa fölött megnyitom a csapot
és azért, mert szépek voltak a ruhák, kihangsúlyozták a nőiességet, pezsgő volt a társasági élet, és az emberek még ismerték egymást, beszélgettek egymással...
eszembe jutott a Büszkeség és balítélet..abban a korban is élnék, de lehet, hogy csak Mr. Darcy tekintete vonz...
és élnék kicsit woodstock '69-ben is

Szép jó napot mindenkinek! Hoztam egy mátrix sört! Öntsetek reggeli páleszt! Kizárólag SZILVÁT fogyasztok!
akkor életönk végéik szüzek maradunk? tegyünk ellene!
Én is kérek egy függöágyat Charlotte égya mellé, hogy ha elszenderedik, akkor legyen aki vigyáz az álmára és közben simogatja a haját és cirógatja az arcát...

Kérek egy függőágyat puha takaróval a két nagy oszlop közé.
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 04. szerda 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 09:12

Tudom,hogy nem vag ide,de szerintem ki kellene festeni a nappalinkat,sotetitot cserelni,berendezest,bart ujratolteni stb.Velemenyetet,otleteket varok a szinnel-berendezessel kapcsolatban.Persze csak akkor ha ti is ugy gondoljatok,hogy kell ez az atalakitas