Ehh, látszik, hogy nem tudod használni :P

sziasztok. senki nem volt semmilyen 15ei rendezvényen?
nekem kocsi beálló javításával telt a napom...
hálló kihalt a nappali?

Meg úgy általában az egész gg-n csak lézengenek az emberkék. De ez nem csoda. 4 napos ünnep első napja van.
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 03. 15. csütörtök 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Hoztam surdinak egy kis ajándékot, szilva szerint ezt keresi
Israel Kamakawiwo'ole - Somewhere Over The Rainbow
Elküldöm neki mailban is, ha esetleg beszélne vele valaki:)
Nagyjózsi is csak kitöltött, oszt kirohant ünnepelni! Én meg csak várok itt....

(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 03. 15. csütörtök 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)

már beszereztem, és felFTP-ztem, el is küldtem a linket surdinak... (ejj-ejj, nem is olvastad a commentemet)
csak levél nem jött vissza tőle.. (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 03. 15. csütörtök 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 15. csütörtök 21:48
csak levél nem jött vissza tőle.. (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 03. 15. csütörtök 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Hoztam surdinak egy kis ajándékot, szilva szerint ezt keresi
De legalább a csúnyádat letakartad. Helyes!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 15. csütörtök 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 15. csütörtök 21:55
Törölt felhasználó (7767)

Nagyjózsi is csak kitöltött, oszt kirohant ünnepelni! Én meg csak várok itt....

Ódzkodtam "belecsurogni" a garrone-ba...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 15. csütörtök 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 15. csütörtök 21:58

Törölt felhasználó (21812)

De legalább a csúnyádat letakartad. Helyes!
Ez cssak és kizárólag a véletlen műve lehetett :D
Tudsz valami jó inygyenes ftp servert? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 15. csütörtök 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 15. csütörtök 21:58
Tudsz valami jó inygyenes ftp servert? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 15. csütörtök 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

már beszereztem, és felFTP-ztem, el is küldtem a linket surdinak... (ejj-ejj, nem is olvastad a commentemet)
csak levél nem jött vissza tőle..
csak levél nem jött vissza tőle..
az atw-nél ne nézik a feltöltött fájlok méretét
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 03. 15. csütörtök 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 15. csütörtök 22:35

Ez cssak és kizárólag a véletlen műve lehetett :D
Tudsz valami jó inygyenes ftp servert?
Tudsz valami jó inygyenes ftp servert?
nekünk van egy szélesebb kivitelben, úgy néz ki mint egy azték fakard, csak az éles kőpengék hiányoznak a pereméből, a golfütő mellett tartjuk az előszobában.
Apám a golfütőre esküszik, én inkább erre. Ezzel pózolni is lehet.
Kicsit olyan mint a tamajkó fantasy-animékben az ilyen viselőjüknél hat számmla nagyobb pallosok :)
Amikor a sarkon valami kocsma.. bocsánat PUB! üzemelt és hancúroztak a fiatalok éjszaka az utcában, apám kezébekapta a golfütőt, és nagyon határozott arccal kiment az utcára.
A vadállat kutyánkra (tele van szeretettel, csak nem tudja hol a határ) pedig lovaglópálcát szereztek be apámék.
Apám a golfütőre esküszik, én inkább erre. Ezzel pózolni is lehet.
Kicsit olyan mint a tamajkó fantasy-animékben az ilyen viselőjüknél hat számmla nagyobb pallosok :)
Amikor a sarkon valami kocsma.. bocsánat PUB! üzemelt és hancúroztak a fiatalok éjszaka az utcában, apám kezébekapta a golfütőt, és nagyon határozott arccal kiment az utcára.

A vadállat kutyánkra (tele van szeretettel, csak nem tudja hol a határ) pedig lovaglópálcát szereztek be apámék.
ehh, megint elfelejtettem lefeküdni... :(
Mindegy, jó éjt/reggelt!
Mindegy, jó éjt/reggelt!
jó reggelt, nappalisok! még egy picit lustálkodom, aztán irány a madárcsicsergős, napsütéses kert... :)

no, csak nem dolgozni tetszik? ilyen gyönyörű napon?
én már túl vagyok a reggeliztetésen, moncy tuti most csinálja, charlotte egy bébi mellett nincs már ilyenkor ágyban....szóval vagy pillére gondoltál, vagy a fiúkra(erdokerulo, surdi, willy, joe, para...)
tényleg...kire is???
tényleg...kire is???

szép napot:))))