éreztem, hogy vissza kell néznem a nappaliba
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Ebéd ajánlatom: Vad-csacsifarok, bechamel mártással:-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 28. csütörtök 14:07
Törölt felhasználó (368273)

Én vissza tudom utasítani, ha nem kedvemre való a falat, legfeljebb azt mondom, hogy most nem vagyok éhes:-)))/ami nálam nem igazán fordul elő/

Én vissza tudom utasítani, ha nem kedvemre való a falat, legfeljebb azt mondom, hogy most nem vagyok éhes:-)))/ami nálam nem igazán fordul elő/

Szep jo napot mindenkinek!
Szerintem is ez relatív:-) Nem biztos, hogy meg akarnál kóstólni:-)))
szia
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 28. csütörtök 13:52

most kicsit elmegyek, sajna nem úgy...jók legyetek! panaszt ne halljak! cuppantás mindenkinek...majd benézek még ma
Jelen esetben a puding próbája az evés!
most kicsit elmegyek, sajna nem úgy...jók legyetek! panaszt ne halljak! cuppantás mindenkinek...majd benézek még ma
Térden csúszva...könyörögnék.....aaaaaaahhhhh....
Izgató látvány..Nekem elhiheted...:-)
hááát... ha megmutatod, adok rá habot!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 28. csütörtök 13:35

tejszínhab a kolbászon? magatoknál vagytok ti? legyen a kolbász natúr, a habot hagyjuk a hamvas barackokra
tejszínhab a kolbászon? magatoknál vagytok ti? legyen a kolbász natúr, a habot hagyjuk a hamvas barackokra
Én meg vadul szeretkeznék vadacskával, aki Eprecskét és Szilvácskát idomítja vadul....:-)))))
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 28. csütörtök 13:31

Szia Eprecske!
Én inkább Epret ennék Szilváról, majd Szilvát Eperről!
Én inkább Epret ennék Szilváról, majd Szilvát Eperről!
Szia Eprecske!
Én inkább Epret ennék Szilváról, majd Szilvát Eperről! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 28. csütörtök 13:30
Én inkább Epret ennék Szilváról, majd Szilvát Eperről! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)

Kolbászhoz a tejföl dukál!!:-))
Kolbászhoz a tejföl dukál!!:-))
Hát...:-) Ha én ott állnék melletted, akkor gondoskodnod kellene másik kamerásról:-))))
Kamerázhatnál!
Szilvácska: Látod? Már két gyártmányt is megkóstol6sz!
Tejszínhabot én is tudok biztosítani...saját gyártásút!
mi van már? sehol senki?