Videókamera állványra fel. Dokumentálás letudva :-))
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Ok, de akkor ki készíti a többi fotót? :-D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 28. csütörtök 11:40
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Persze BigJoe is jöhet, miután elkészítette a fotókat rólunk :-)
jéé ez úgy néz ki, mint dobogó kő...
Persze BigJoe is jöhet, miután elkészítette a fotókat rólunk :-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 28. csütörtök 11:39
És meglátjuk egy közeli bokorban Szilvácskát hancúrozni Cuncussal és Vadacskával. Aztán te is odarohansz. Na, mégis cserben hagytál...
De én is megyek majd "kicsi-a-rakás"-t játszani ;-))

És meglátjuk egy közeli bokorban Szilvácskát hancúrozni Cuncussal és Vadacskával. Aztán te is odarohansz. Na, mégis cserben hagytál...

De csak azokat nem tehetem ki...
csak vigyázz, ha a bükkbe készülsz nehogy cserben hagyjanak :-DDDD
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 28. csütörtök 10:59

Sziasztok!
Szóval kirándulós nap van. Én a Bükkbe mennék szívesen (hóm szvít hóm).
Sziasztok!
Vissza gyüttem egy rövid időre :-D
képek : bigjoe23.myphotoalbum.com
képek : bigjoe23.myphotoalbum.com
Szia Szilvácskám!
Én rádszakadnék, vagy Te rám?
Én rádszakadnék, vagy Te rám?
az a joe-nak szólt, és a te általad beszúrt képre gondoltam....joe baromi szépeket tud fotózni...
baszott jól elvagyok itt magammal
gyermekeim az úrban! ma vencel nap van...kinek mi jut eszébe erről?
szia édes vad-am! ma kirándulós napot tartanánk, vagyis csak felmérünk, ki hova menne...én próbálkoztam a rám-szakadékkal, de oly ostobácska vagyok, hogy nem tudtam a megfelelő képet beszúrni....levonva a konzekvenciát: maradok a szexnél...
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
joe! te ilyet is tudsz fotózni?
ez a kép gyönyörű, de igazán mondom!!!!
jól van, régen voltam már dijják, nem az a megye, csak nagyon közel van hozzá
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 28. csütörtök 09:35

te nem is tudod joe, hogy beletrafáltál...ha nem is debrecen, de az a megye :D:D:D:D:D:D
te nem is tudod joe, hogy beletrafáltál...ha nem is debrecen, de az a megye :D:D:D:D:D:D
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Hallottátok? a Rumcájsz Misi paksot kapott :-D
ok Misi