igen,Madame,akarok!
veled,lotyókával,Pillével,Moncyval...........
[#w orship]
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 13:48
veled,lotyókával,Pillével,Moncyval...........

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)

képre az egér...aztán jobb klikk...kép megjelenítése...és akkor olvasható...nem tudtam nagyobbra csinálni...és témához kapcsolódik, mert válasz volt egy előző hsz-re...de semmi különös...egy kis erotikus bábjáték
Nem semmik vagyunk(tok)
Határidőnaplós bejegyzés...
5: kelés
5.15-ig cigi, wc
5.45-ig écakai baglyok írásainak olvasása
7-ig visszabújás
7.30-ig chat
8: reggeli osztás a nappalisoknak, tízórai csomagolás, tusolás
8.30 munkahelyre látogatás
14-kor hazaérkezés, számítógép bekapcsolása
14.10-től ebéd, munkahelyi lazsálók, "vendégségbe" járók irományainak olvasása
Nem írom tovább
Határidőnaplós bejegyzés...
5: kelés
5.15-ig cigi, wc
5.45-ig écakai baglyok írásainak olvasása
7-ig visszabújás
7.30-ig chat
8: reggeli osztás a nappalisoknak, tízórai csomagolás, tusolás
8.30 munkahelyre látogatás
14-kor hazaérkezés, számítógép bekapcsolása
14.10-től ebéd, munkahelyi lazsálók, "vendégségbe" járók irományainak olvasása

Nem írom tovább
fiúk, kaktuszvirágot kerestem nektek a nőnapi köszöntők illendő megköszönéseképp, de e cimszó alatt emezt találtam. stilusosabb. :)
köszönjük a sok virágot! :)
köszönjük a sok virágot! :)

szépjóestét mindenkinek!

ajaj! beállsz vad mögé? ne csináld! tégy valamit ellene!

nem, nem. nem szoktam árkádok alatt mászkázni. majd holnap :) feltétlen ismerj meg!
Amugy Pille, nem jártál ma az Árkádba, mert volt egy lány aki hasonlított rád / máramennyit láttam belőled.../

Jah földrengés volt tőle...:)
huh! te is hallottad, mekkora kő esett le a szivemről? :):):)
???
passz.
ragaszt-ragaszt-ragasztő tövig a celluxos lyukban-ragasztó a cellux tetején-legvégül valami odaragad.
túl kicsi, én sem látom rendesen. de témához sem kapcsolódik.
passz-ragasz. miszöszt ragasztsz mmeprunehpVIPADMIN???
passz.
ragaszt-ragaszt-ragasztő tövig a celluxos lyukban-ragasztó a cellux tetején-legvégül valami odaragad.
túl kicsi, én sem látom rendesen. de témához sem kapcsolódik.
passz-ragasz. miszöszt ragasztsz mmeprunehpVIPADMIN???
cpt! ilyen szépséges sorokat én is kéééreeek!
nem tehetek róla... na, munkamániás nem vagyok, nem azért ülök a gégén hosszú-hosszú órákig. csak épp én sem nyertem a lottón... :(
majd legközelebb :)
nem tehetek róla... na, munkamániás nem vagyok, nem azért ülök a gégén hosszú-hosszú órákig. csak épp én sem nyertem a lottón... :(
majd legközelebb :)
ki, mit és hova , mikor ragaszt?

ne szenvedj, valami ragasztós izé... :)
Na akkor én sem viszlek motorral nehogy valami bajod essen, megmaradunk az autónál...

Hiába klikk nem jön a lik ööö....izé a kép!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 18:12

klikk rá és jelenítsétek meg a képet...úgy el lehet olvasni..nem akarom szétbontani

klikk rá és jelenítsétek meg a képet...úgy el lehet olvasni..nem akarom szétbontani
jééé... nincs is motorom. :) sőt! elárulok egy nagy titkot, de csitt: rettentően félek a motoron!
két éve egy házibuliba mentünk (kertiházibuli volt), s a srác "gyorsmotorral" jött értem. tudjátok, olyan nagyon gyorsféle, amin előre kell dőlni...
majdnem bepisiltem, arról meg ne is beszéljünk, hogy a sok balra-jobbra dőléstől teljesen beszédültem.
az unicum józanitott ki, mivel megkináltak, miután kinok közt lekászálódtam a motorról. brrr.
két éve egy házibuliba mentünk (kertiházibuli volt), s a srác "gyorsmotorral" jött értem. tudjátok, olyan nagyon gyorsféle, amin előre kell dőlni...
majdnem bepisiltem, arról meg ne is beszéljünk, hogy a sok balra-jobbra dőléstől teljesen beszédültem.
az unicum józanitott ki, mivel megkináltak, miután kinok közt lekászálódtam a motorról. brrr.
lányok! basszus! átaludtam home reggelijét!
megjöttem, itten vagyok, sziasztok.
para, boldogságos nevednapját kivánok. :)
és én is köszönöm a sok köszöntőt. :)
megjöttem, itten vagyok, sziasztok.
para, boldogságos nevednapját kivánok. :)
és én is köszönöm a sok köszöntőt. :)

klikk rá és jelenítsétek meg a képet...úgy el lehet olvasni..nem akarom szétbontani (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)

nem a dorottyával, hanem a tihamérral
egyébként: az egyik csaj tárgybábozást mutatott be, ami azt jelentette, hogy a kiskakas gyémánt félkrajcárját adta elő konyhai eszközökkel...a török császár sajtreszelő volt, a kiskakas egy villa, felszúrta rá a répa szelet félkrajcárt...a méhkas pedig egy tésztaszürő...
erről jut eszembe: ti milyen tárgyakat használnátok egy bábelőadáson, ha erotikussá kéne tenni egy mesét???

egyébként: az egyik csaj tárgybábozást mutatott be, ami azt jelentette, hogy a kiskakas gyémánt félkrajcárját adta elő konyhai eszközökkel...a török császár sajtreszelő volt, a kiskakas egy villa, felszúrta rá a répa szelet félkrajcárt...a méhkas pedig egy tésztaszürő...

erről jut eszembe: ti milyen tárgyakat használnátok egy bábelőadáson, ha erotikussá kéne tenni egy mesét???
Akkor most megyek és átírom a nickem Alig Valaki-re
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 14:59
Törölt felhasználó (21812)

Én szoktam kérdéseket feltenni, de alig valaki válaszol....