Egy uv zöld vibrátorral!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 17:27

nem a dorottyával, hanem a tihamérral
egyébként: az egyik csaj tárgybábozást mutatott be, ami azt jelentette, hogy a kiskakas gyémánt félkrajcárját adta elő konyhai eszközökkel...a török császár sajtreszelő volt, a kiskakas egy villa, felszúrta rá a répa szelet félkrajcárt...a méhkas pedig egy tésztaszürő...
erről jut eszembe: ti milyen tárgyakat használnátok egy bábelőadáson, ha erotikussá kéne tenni egy mesét???

egyébként: az egyik csaj tárgybábozást mutatott be, ami azt jelentette, hogy a kiskakas gyémánt félkrajcárját adta elő konyhai eszközökkel...a török császár sajtreszelő volt, a kiskakas egy villa, felszúrta rá a répa szelet félkrajcárt...a méhkas pedig egy tésztaszürő...

erről jut eszembe: ti milyen tárgyakat használnátok egy bábelőadáson, ha erotikussá kéne tenni egy mesét???
Gégézik? Ha GG-zne itt lenne, nemde?
Na jó, tudom tudom gégész doktorbácsinak asszisztál.
De tegnap úgy elraboltad bevásárolni, hogy el se tudtam tőle köszönni :) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Na jó, tudom tudom gégész doktorbácsinak asszisztál.
De tegnap úgy elraboltad bevásárolni, hogy el se tudtam tőle köszönni :) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
pille hétfőn és csütörtökön gégézik este 6ig
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 17:29

Te Pille, hiába vár itt az ember rád?
Tegnap tejet vásároltál raklappal, ma meg be se nézel.
Szép, mondhatom!
Na megyek.
Kellemes hétvégét mindenkinek.
Szép, mondhatom!
Na megyek.
Te Pille, hiába vár itt az ember rád?
Szép, mondhatom!
Na megyek.
Szép, mondhatom!
Na megyek.
nem a dorottyával, hanem a tihamérral
erről jut eszembe: ti milyen tárgyakat használnátok egy bábelőadáson, ha erotikussá kéne tenni egy mesét??? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 15:12

erről jut eszembe: ti milyen tárgyakat használnátok egy bábelőadáson, ha erotikussá kéne tenni egy mesét??? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Ja és elfelejtettem gratulálni a kreativitásodhoz
Te, a Demeter tényleg vérfertőző viszonyt folytat a Dorottyával?

Te, a Demeter tényleg vérfertőző viszonyt folytat a Dorottyával?
Na még egy kis szösszenet hátha eléri a többiek által is várt eredményt:
Az érzéki szép szavaktól
Charlotte-ról a lepel lehull
előtűnik csodás teste
várunk már rá epekedve
hogy meglássuk és csodáljuk
s bókjainkkal megháláljuk
amit megtesz itt ő értünk
s a sok pasi kielégül
vagy majdnem
Az érzéki szép szavaktól
Charlotte-ról a lepel lehull
előtűnik csodás teste
várunk már rá epekedve
hogy meglássuk és csodáljuk
s bókjainkkal megháláljuk
amit megtesz itt ő értünk
s a sok pasi kielégül
vagy majdnem

Kedves Charlotte, nem tudom elég érzéki e a kívánságom, de a nappali összes kedves hölgyének kívánom ezt:
Most a nőnap alkalmából, a hölgyeknek azt kívánom, testük forró lázban égve, elégüljön ki ma éjjel, s szájukat ne hagyja el más, orgazmustól vad sikoltás.
Megszenvedtem vele, remélem meglesz a jutalmam :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 09:20
Most a nőnap alkalmából, a hölgyeknek azt kívánom, testük forró lázban égve, elégüljön ki ma éjjel, s szájukat ne hagyja el más, orgazmustól vad sikoltás.
Megszenvedtem vele, remélem meglesz a jutalmam :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Na fiúk!
Aki a legérzékibb egymondatos nőnapi kívánságot leírja, annak elküldök magamról egy érzéki képet.
Aki a legérzékibb egymondatos nőnapi kívánságot leírja, annak elküldök magamról egy érzéki képet.
Szia bogárka megkaptad a privit?Légyszi válaszolj?

Ez bizony lemaradt!

Ez az enyém, elfogadom! :)
Köszönöm.
Köszönöm.

Vaz még én is itt ülök mindig
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 15:21

Én is lépek. A gépet kikapcsolom, mert túl nagy a kísértés :-)
Én is lépek. A gépet kikapcsolom, mert túl nagy a kísértés :-)
Én is megyek el, 22 körül jövök. hali

Küzdök bizony mindhalálig
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 15:08

Hát, ha túl magasnak bizonyul az akadály, ott az ugróbotod, majd azzal leküzdöd

MmePrune[VIP][ADMIN] Ment a kép várom atiédet.

Akasztják a hóhért, vagy beakasztanak a hóhérnak?
;)
;)
Sziasztok!
Mire benépesül a nappali mennem kell!
Mire benépesül a nappali mennem kell!

Ja és elfelejtettem gratulálni a kreativitásodhoz
Te, a Demeter tényleg vérfertőző viszonyt folytat a Dorottyával? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 15:02

Te, a Demeter tényleg vérfertőző viszonyt folytat a Dorottyával? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)

egyik félévben ezt csináltam meg vizsgán bábjátékból:) gesztenyemarionett...erdőrészlet...volt forgó nappal/éjjel-em...letépőzározható háztetőm a kalyibára

Már akartam írní,ez nem jó ötlet

Igazad van, tényleg 2*!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 14:57

Moncyt annyira akarod, hogy kétszer írtad a nevét