te nem telhetetlen vagy, hanem kukacos!!! már a lelkét kiteszi ez a fehércseléd, de te még mindig csak válogatsz
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 14:30

ja és tényleg telhetetlen vagyok!
de a Zlaty az határeset! mert szlovák és nem cseh sör! de nagyon eltaláltad, mert az 1ik kedvenc serem!!!
de a Zlaty az határeset! mert szlovák és nem cseh sör! de nagyon eltaláltad, mert az 1ik kedvenc serem!!!
Pasi vagyok de ha te azt mondod hogy nö vagy el hiszem.És ha én kuldök privi ben képet akkor hajolértettem te is küldesz.És igy mindketten meggyözödhetünk a másik nemi hova tartozásárol.
ja és tényleg telhetetlen vagyok!
de a Zlaty az határeset! mert szlovák és nem cseh sör! de nagyon eltaláltad, mert az 1ik kedvenc serem!!! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 14:23
de a Zlaty az határeset! mert szlovák és nem cseh sör! de nagyon eltaláltad, mert az 1ik kedvenc serem!!! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak hogy lásd kivel is van dolgod...
Ez Zlaty Bazant:

A kisüsti:

És a toros:
Ez Zlaty Bazant:

A kisüsti:

És a toros:

Papa ezek is vannak ,de a tied egy átlagos,de nagyon kedves kiszolgálás lenne.Remélem ezt te is így szeretnéd
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 14:07

nem az én ízlésvilágom!
ha cseh sör lenne, netán valami finom szőlőből készült nedű, vagy valaminyő kisüsti ...
na meg a torták helyett valami finom kis husi, netán valami disznótoros
de így köszönöm nem kérek semmit!
semmi nekem való finomág!
de ha igazán finomat akarsz nekem ajánlani akkor:
Charlotte-Pille-Moncy-Prune-Katicika-Moncy erotikus fotóját tedd fel ide!
így nőnapi ajándékként nekünk ffiaknak!

ha cseh sör lenne, netán valami finom szőlőből készült nedű, vagy valaminyő kisüsti ...

telhetetlen vagyok! hol a fotó Rólatok! az is a kérésem rése, izé része vót! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez Zlaty Bazant:

A kisüsti:

És a toros:
Ez Zlaty Bazant:

A kisüsti:

És a toros:

erről jut eszembe mostanába nem tesztek fel kérdéseket (csak a kvíz szobában)
én teszek fel egy nem túl nehezet: mi a szexvizsgálat, és hol alkalmazzák? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 14:23
én teszek fel egy nem túl nehezet: mi a szexvizsgálat, és hol alkalmazzák? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)

nem...már kinőttem a csaj kategóriát...nő vagyok
...szerinted a Mme mit jelenthet? hogy mister?...de egyébként is...honnan tudhatjuk, hogy ki nő és ki férfi? a regisztrálásnál nem végeznek tapintásos vizsgálatot, és a nevedet te választod...honnan tudhatom, hogy te például férfi vagy? lehet, hogy nem is balázs vagy, hanem piroska, vagy dorottya

Csak feminista lényt irtam,p.csát nem
. Az általad felsorolt csokik mind kapható nálam. Csak tévednél már be nálam.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 13:55

A csoki a boldogsághormont bolygatja...
Na most.. ha egy nő kellőképp kivan elégítve akkor inkább nem nyúl a csoki után sex után...
Na de már most: előtte sem kell a csoki ha már olyan a pasi h. csak ránéz a nőre és felborul a hormonháztartása...
Huha.. most kellene valami helyeslőt is írnom mert ma már megkaptam h. feminista pi..a vagyok
Imádom a csokit (legfőképp a Toblerone-t...)bár Milka, piros mogyorós, Twix, Mars... sport szelet, 3bit.. áh.. mindenféle csokit... és a fagyiiiiiiiit is..
Inkább cigi után nyúltam régebben.. most már csak ásvány víz után
Bacca meg.. öregszem...
Na most.. ha egy nő kellőképp kivan elégítve akkor inkább nem nyúl a csoki után sex után...
Na de már most: előtte sem kell a csoki ha már olyan a pasi h. csak ránéz a nőre és felborul a hormonháztartása...
Huha.. most kellene valami helyeslőt is írnom mert ma már megkaptam h. feminista pi..a vagyok

Imádom a csokit (legfőképp a Toblerone-t...)bár Milka, piros mogyorós, Twix, Mars... sport szelet, 3bit.. áh.. mindenféle csokit... és a fagyiiiiiiiit is..
Inkább cigi után nyúltam régebben.. most már csak ásvány víz után

Ez Zlaty Bazant:

A kisüsti:

És a toros:
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 14:07
Ez Zlaty Bazant:

A kisüsti:

És a toros:

nem az én ízlésvilágom!

nem...már kinőttem a csaj kategóriát...nő vagyok
...szerinted a Mme mit jelenthet? hogy mister?...de egyébként is...honnan tudhatjuk, hogy ki nő és ki férfi? a regisztrálásnál nem végeznek tapintásos vizsgálatot, és a nevedet te választod...honnan tudhatom, hogy te például férfi vagy? lehet, hogy nem is balázs vagy, hanem piroska, vagy dorottya

Ha csaj vagy semmi akadálya .
Tudtam hogy rád mindig számithatok (puszis szmájli)
szíves tájékoztatásul közlöm, hogy surdi paramétereit már ismerjük (láttuk), de a tiédet még nem...sajna ismeretleneknek nem tudunk erotikus fotókat mutogatni...de ha megdobnál priviben a képeddel...talán tudnék valamit tenni az ügy érdekében

Az elötem szolo vég mondandojához csatlakoznék.
vagy lejjebb egy kicsivel!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)

itt maradtam az ut szélen még a gtyám is elkopot nem akar valaki föl veni?????
nem az én ízlésvilágom!
így nőnapi ajándékként nekünk ffiaknak! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 14:01

így nőnapi ajándékként nekünk ffiaknak! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Na de hogy ennyi jókívánságot kaptunk és lássátok h. nem vagyok femini meg önző disznó sem... készítettem a fiúknak valamit:

és mellé a desszert:

és mellé a desszert:

Tudtam Én h. a Ti szivetekhez is a gyomrotokon át vezet az út

DE azért egy jo kis pi...vagy.
Na de hogy ennyi jókívánságot kaptunk és lássátok h. nem vagyok femini meg önző disznó sem... készítettem a fiúknak valamit:

és mellé a desszert:

és mellé a desszert: