Imádom a világ összes nőjét de, az első TE vagy CHARLOTTE!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 09:20
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Na fiúk!
Aki a legérzékibb egymondatos nőnapi kívánságot leírja, annak elküldök magamról egy érzéki képet.
Aki a legérzékibb egymondatos nőnapi kívánságot leírja, annak elküldök magamról egy érzéki képet.
AMEN!
majd később én is jövök!!! (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 09:32
majd később én is jövök!!! (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)

nekem is mennem kell, meló van, remélem később tudok még jönni.
Sziasztok
Sziasztok
nekem is mennem kell, meló van, remélem később tudok még jönni.
Sziasztok
Sziasztok
közben ugorj be vendégségbe!

Most megyek sétálni. Pussszantás
a számomra legérzékibb nőnapi kívánság egyszavas:
CHARLOTTE (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
CHARLOTTE (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Na fiúk!
Most megyek sétálni. Pussszantás
Mennem kell,de visszatérek

velem a C verziót csináld!
a nyalánkságot a péniszemre kenem és miközben orálisan kényeztetsz én bókolok Neked!
a nyalánkságot a péniszemre kenem és miközben orálisan kényeztetsz én bókolok Neked!
Na fiúk!
velem a C verziót csináld!
A 'B'verzió, na ez az igazi.

De a csokitól újra a fallosz félé veszik az irányt a nők gondolatai.
(tudományos felmérés)

pedig az én egyszálamat át akartam Nőnapra Neked nyújtani!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 08:14

Oké, tudom, de nem akartam a szép szavak között olyat írni, hogy a fiúk ágaskodó fallosszal vesznek minket körbe minden nap

egyébként én szedtem Nektek hóvirágot, de a köcsög természetvédők elkobozták (bisztosss láttátok a TV-ben, na azt szántam Nektek!) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt!
Köszönöm a szép virágokat. Én annak örülök, hogy itt a nappaliban nem csak ma van nőnap, hanem mindig úgy érzem, hogy a fiúk nagy szeretettel vesznek minket körül.
Köszönöm a szép virágokat. Én annak örülök, hogy itt a nappaliban nem csak ma van nőnap, hanem mindig úgy érzem, hogy a fiúk nagy szeretettel vesznek minket körül.

'A' verzió:
Hétfő, szerda, péntek - virágok, bókok
kedd, csütörtök, szombat - álló falloszok
vasárnap - csoki
'B' verzió:
óránkénti váltogatásban a bókok, péniszek és nyalánkságok ;) (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Hétfő, szerda, péntek - virágok, bókok
kedd, csütörtök, szombat - álló falloszok
vasárnap - csoki
'B' verzió:
óránkénti váltogatásban a bókok, péniszek és nyalánkságok ;) (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
én "csak" szirénát akartam Neki szerezni!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 07:57

Megkülönböztető jelzést?
Megbeszéltük! Összedobunk neked egy mentőautóra és amikor magányosnak érzed magad akkor bekapcsolhatod a szirénát meg a kékfényt, hogy jobban érezd magad
Megbeszéltük! Összedobunk neked egy mentőautóra és amikor magányosnak érzed magad akkor bekapcsolhatod a szirénát meg a kékfényt, hogy jobban érezd magad

Neked kell dönteni, nem nekünk, de válassz mert érdekel
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 08:49

Jaj, melyiket válasszam, melyiket válasszam?

Jaj, melyiket válasszam, melyiket válasszam?
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 08:27

Te Charlotte, mond már meg őszintén melyik a jobb érzés? Ha állandóan virágokkal és bókokkal halmoznak el, vagy ha állandóan álló fallosszal vesznek körül a pasik, amikről tudod, hogy miattad/miattatok állnak?
A csoki is nektek van,osszatok el böcsületesen ....

(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)