Jo reggelt ! es Boldog Nönapot minden nappalis hölgyikenek !

Te Charlotte, mond már meg őszintén melyik a jobb érzés? Ha állandóan virágokkal és bókokkal halmoznak el, vagy ha állandóan álló fallosszal vesznek körül a pasik, amikről tudod, hogy miattad/miattatok állnak?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 08:14
Törölt felhasználó (21812)

Oké, tudom, de nem akartam a szép szavak között olyat írni, hogy a fiúk ágaskodó fallosszal vesznek minket körbe minden nap

Benned meg egy nagy feminista lény lakik,tudtál róla?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 08:14
Na végre nem vagyok ezzel a gondolattal egyedül...
Na nőnap alkalmából menek dolgozni...
A főnök már ébresztett sms-el... úgyh. menni kell dolgozni nincs mese...
Szép napot mindenkinek!

Szép napot mindenkinek!

Szép napot mindenkinek! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)

ennél szebben és igazabban magam sem mondhattam volna
örök érvényű dolog, hogy egy nő a férfitől lesz NŐ, és egy férfi a nőtől lesz FÉRFI
és teljesen mindegy, hogy milyen napot írunk, akkor is így van

örök érvényű dolog, hogy egy nő a férfitől lesz NŐ, és egy férfi a nőtől lesz FÉRFI

és teljesen mindegy, hogy milyen napot írunk, akkor is így van
Oké, tudom, de nem akartam a szép szavak között olyat írni, hogy a fiúk ágaskodó fallosszal vesznek minket körbe minden nap
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)

ennél szebben és igazabban magam sem mondhattam volna
és teljesen mindegy, hogy milyen napot írunk, akkor is így van (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 08:04

és teljesen mindegy, hogy milyen napot írunk, akkor is így van (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt!
Köszönöm a szép virágokat. Én annak örülök, hogy itt a nappaliban nem csak ma van nőnap, hanem mindig úgy érzem, hogy a fiúk nagy szeretettel vesznek minket körül.
Köszönöm a szép virágokat. Én annak örülök, hogy itt a nappaliban nem csak ma van nőnap, hanem mindig úgy érzem, hogy a fiúk nagy szeretettel vesznek minket körül.

Dehogy kell kékfény...
Jól érzem magam anélkül...
Tudod h. nem így gondoltam.. hanem a felhajtásra... (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 07:57
Jól érzem magam anélkül...

Tudod h. nem így gondoltam.. hanem a felhajtásra... (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Megkülönböztető jelzést?
Megbeszéltük! Összedobunk neked egy mentőautóra és amikor magányosnak érzed magad akkor bekapcsolhatod a szirénát meg a kékfényt, hogy jobban érezd magad
Megbeszéltük! Összedobunk neked egy mentőautóra és amikor magányosnak érzed magad akkor bekapcsolhatod a szirénát meg a kékfényt, hogy jobban érezd magad

Azért ebben van némi naivitás.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 08:04

Jó reggelt!

1911 Március 8. (96 éve történt)
Nemzetközi Nőnap, annak emlékére, hogy 1857. március 8-án New Yorkban 40 ezer textil- és konfekcióipari munkásnő sztrájkolt a béregyenlőségért és munkaidő csökkentésért.
Amerikában 1911-ben, Magyarországon 1914-ben ünnepelték először.
Nemzetközi Nőnap, annak emlékére, hogy 1857. március 8-án New Yorkban 40 ezer textil- és konfekcióipari munkásnő sztrájkolt a béregyenlőségért és munkaidő csökkentésért.
Amerikában 1911-ben, Magyarországon 1914-ben ünnepelték először.
Jó reggelt!

Ha a nők meg érdemlik sztem kapnak mindenféle vissza jelzést a páruktol nem csak ilyenkor,és ahoz nem is kell hogy királykisaszonyok beli kor

Megkülönböztető jelzést?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 07:50

Nőnapon is kezdem magam úgy érezni mint húsvétkor...(a hideg ráz...)
NE csak nőnapkor kapjunk megkülönböztető jelzést.. kapjunk virágot snasz 7köznap csak úgy stb...
Na inkább hallgatok... Nekem valamikor a királykisasszonyok korában kellett volna élnem....
NE csak nőnapkor kapjunk megkülönböztető jelzést.. kapjunk virágot snasz 7köznap csak úgy stb...
Na inkább hallgatok... Nekem valamikor a királykisasszonyok korában kellett volna élnem....
Tejet vettél Pille?
Na azt végképp nem értem minek. Főleg nem értem, hogy sokat minek. Nem azt mondom, hogy nem szexi, ha azzal iszod le magad. Na sebaj.
De mivel te ilyen hamar elmentél ....... bevásárolni
így én se tudtam elmenni, csak hazahúztam
Na azt végképp nem értem minek. Főleg nem értem, hogy sokat minek. Nem azt mondom, hogy nem szexi, ha azzal iszod le magad. Na sebaj.
De mivel te ilyen hamar elmentél ....... bevásárolni

Nőnapon is kezdem magam úgy érezni mint húsvétkor...(a hideg ráz...)
Ebben igazad van most jó be vételt könyvelhetnek el maguknak

Szép jó reggelt Kívánok mindenkinek!
Valamint el ne felejtsük, Boldog nőnapot kívánok én is minden szobalakó és idelátogató hölgynek!

És persze utolsó helyen de nem utolsó sorban sikerekben gazdag szép új ünnepnapot kívánok a modernkori ünnepnapok fenntartóinak a meggazdagodni vágyó VIRÁGÁRUSOKNAK
Valamint el ne felejtsük, Boldog nőnapot kívánok én is minden szobalakó és idelátogató hölgynek!

És persze utolsó helyen de nem utolsó sorban sikerekben gazdag szép új ünnepnapot kívánok a modernkori ünnepnapok fenntartóinak a meggazdagodni vágyó VIRÁGÁRUSOKNAK

Boldog Nő napot minden kedves hőlgynek
Lányok,asszonyok és elsösorban a leányanyák!
KÖSZÖNTELEK BENNETEKET A NÖK NAPJÁN!
KÖSZÖNTELEK BENNETEKET A NÖK NAPJÁN!

Jó reggelt mindenkinek!
Nemzetközi Zoltán napon isten éltesse a fiúkat!
Minket meg a nőnapon... és nincs felmentés irány a dolgozó
Nemzetközi Zoltán napon isten éltesse a fiúkat!
Minket meg a nőnapon... és nincs felmentés irány a dolgozó

Boldog Nőnapot minden nappalis hölgynek!