remélem Andy McDowellel!
(így kell írni?)
bár a volt feleségét is bevállaltam volna!!!

bár a volt feleségét is bevállaltam volna!!!
kérek Neked!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 06. kedd 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
az a nap másról is híres ám!!!
és nem a Hofi halálára
gondolok!
és nem a Hofi halálára

SZilva gyere a chatre kicsit légy szi
Lehet még korán van de nem értem a kérdésedet Szilva.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 07. szerda 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
jóregg:) te most, vagy év végén?
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 03. 07. szerda 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 08:28

Jó reggelt mindenkinek.
Azért Szilva azt megnézném, hogy egy nagyjából 100 évvel ezelőtt épített autóval mit kezdenénekakár a mai, akár az akkori nők, mégha egyértelműen nem is igaz amit a volt Polgármester állított.
Azért Szilva azt megnézném, hogy egy nagyjából 100 évvel ezelőtt épített autóval mit kezdenénekakár a mai, akár az akkori nők, mégha egyértelműen nem is igaz amit a volt Polgármester állított.
Az az állandó vendégségbe járás meg délutáni ébrenlét:) Ejnye bejnye, nem jó ez így.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 07. szerda 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 08:35
Törölt felhasználó (21812)

Jó reggelt. Megyünk "vendégségbe"
Szép napot!

Szép napot!
Jó reggelt. Megyünk "vendégségbe"
Szép napot!

Szép napot!
Jó reggelt mindenkinek.
Azért Szilva azt megnézném, hogy egy nagyjából 100 évvel ezelőtt épített autóval mit kezdenénekakár a mai, akár az akkori nők, mégha egyértelműen nem is igaz amit a volt Polgármester állított. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 07. szerda 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 06:55
Azért Szilva azt megnézném, hogy egy nagyjából 100 évvel ezelőtt épített autóval mit kezdenénekakár a mai, akár az akkori nők, mégha egyértelműen nem is igaz amit a volt Polgármester állított. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 07. szerda 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)

1908 Március 7. (99 éve történt)
Cincinatti polgármestere kijelentette a városi tanács előtt, hogy a nők fizikailag túl gyengék ahhoz, hogy autómobilt vezethessenek.
1530 Március 7. (477 éve történt)
Visszautasította a Pápa, hogy felbontsa VIII. Henrik házasságát. VIII. Henrik ezután jelentette ki, hogy többé nem a Pápa, hanem ő az angol egyház feje, ezzel alapította meg az anglikán egyházat.
jóregg
Cincinatti polgármestere kijelentette a városi tanács előtt, hogy a nők fizikailag túl gyengék ahhoz, hogy autómobilt vezethessenek.
Visszautasította a Pápa, hogy felbontsa VIII. Henrik házasságát. VIII. Henrik ezután jelentette ki, hogy többé nem a Pápa, hanem ő az angol egyház feje, ezzel alapította meg az anglikán egyházat.
jóregg

1908 Március 7. (99 éve történt)
jóregg
jóregg

jóreggelt!

Megyek én is. De még beszúrom ide a mai kedvenc képemet. Én úgy látom, hogy az álló pasi botot suhingat. Ti is úgy látjátok? Pille, neked mi a véleményed?

Meg ne tudjam, hogy megdugod a kicsi zöld asszonykákat, teeeeeeeeeee!
(ha tegnap lebuziztunk, akkor ezek után minek nevezzünk?
)
(ha tegnap lebuziztunk, akkor ezek után minek nevezzünk?

Ez csekélyke áldozat azért a csodáért, amiben az űrben részesülsz. Főleg, ha csupa férfi van rajtad kívül a fedélzeten :-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 06. kedd 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
a 4 ujj az speciális űrhajós fogyatékosság?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 06. kedd 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 06. kedd 23:02

Tomika vágya végül teljesült:

Tomika vágya végül teljesült:

a gyereknek tüszősmandula gyulladása van...erről eszembe jutott, hogy amikor 19 évesen kivették a mandulámat egy vörös fiatal műtősfiú vezetett be a műtőbe...kezében tartott egy zöld köpenyt és közölte, hogy vegyem fel...és állt velem szemben rendületlenül...én meg lekaptam hófehér hálóingemet és felvettem a köpenyt...azért közben nem nagyon mertem ránézni (pirulós szmájli) és a mocsok disznó nem is fordult el...(mondjuk akkor még csinos voltam)
veletek történt ilyen jellegű, kissé kínos, vetkőzös eset?

Ezennel tiszteletbeli űrhajósnőnek nevezlek ki

Ezennel tiszteletbeli űrhajósnőnek nevezlek ki
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 06. kedd 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 06. kedd 22:37

nekem is szokták engedni, hogy a vezérlőberendezést manuálisan kezeljem
Puncsos lennék?