én csak piros x-eket látpk.(hálistennek!
)

nálam bejött, amit beszúrtál. katicikáé is.
na, elmegyek aludni.
aztán ne marakodjatok!
na, elmegyek aludni.
aztán ne marakodjatok!
héélóóóó! nem látod a smile-kat! akkor még be sem sértődött mikor írtam! a gyógyszerről ez jutott eszembe! nehogy már szar legyek, mikor fos vagyok! :)
tőlem aztán végtelen napot is levonhatsz, leszarom! megmondtad, hogy sosem leszek semmilyen ADMIN sem! én vettem a lapot! úgyhogy ilyenekkel nem tudsz visszatartani! és most nem vagyok kárörvendő, csak rám húzod ezt! ne legyél ilyen jó!
tőlem aztán végtelen napot is levonhatsz, leszarom! megmondtad, hogy sosem leszek semmilyen ADMIN sem! én vettem a lapot! úgyhogy ilyenekkel nem tudsz visszatartani! és most nem vagyok kárörvendő, csak rám húzod ezt! ne legyél ilyen jó!
Poén is lehetett....Volt! :)
Nos, ki koccint velem lefekvés előtt? Nagyjóskabá kimérte a heti adagomat, megfelezhetjük! :) Egészségetekre!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 06. kedd 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 06. kedd 20:47
Nos, ki koccint velem lefekvés előtt? Nagyjóskabá kimérte a heti adagomat, megfelezhetjük! :) Egészségetekre!

Törölt felhasználó (7767)
VIP

Még csak annyit, hogy a dakszlit meg riaszd ki a hátsó udvarra: Mr Genyaunak minden szőrszála az égnek áll tőle. No, és azért is, mert minden erőfeszítés ellenére még nem szobatiszta!
Még csak annyit, hogy a dakszlit meg riaszd ki a hátsó udvarra: Mr Genyaunak minden szőrszála az égnek áll tőle. No, és azért is, mert minden erőfeszítés ellenére még nem szobatiszta!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 06. kedd 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 06. kedd 20:38
Törölt felhasználó (7767)
VIP

Töröld a fenébe! Jóéjt!
mit értettem félre?
s mi van már katicikával? offol a nappaliban? azt hittem, itt lakik... mi van itt? mindenki be van zsongva?
s mi van már katicikával? offol a nappaliban? azt hittem, itt lakik... mi van itt? mindenki be van zsongva?
beveszi a nyelesdemalgont!

Töröld a fenébe! Jóéjt!
ezer köszönet, katicika :) ezer köszönet :) cserébe megosztom veled :)
Isten hozott!

Egg! /Ment egy mél./

Egg! /Ment egy mél./
akkor segítek, és így mindenki ki lesz elégítve:

(válasz édespille #23586 | ma 20:09 üzenetére) a felesleget meg törlöm
tom

(válasz édespille #23586 | ma 20:09 üzenetére) a felesleget meg törlöm

tom! minek engedted be a csajjal együtt a nappaliba? jaj, tessék lecsábitani karjairól azt a nőt!
Csak egy gyors beköszönés, mert dolgom van. Szép estét!

kiváncsiságból
basszus! hugh grant megy a tévében!
hhhhhhhhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú

basszus! hugh grant megy a tévében!
hhhhhhhhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú

miért látogatsz te "másik" sexhonlapot?
mi ott a több,mint a nappaliban?
mi ott a több,mint a nappaliban?

maradok a szívességnél!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 06. kedd 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 06. kedd 14:46

A chaten.. már rég.. de tudod ki foglalkozik vele... Aki ismer tudja... aki nem az meg tehet egy szívességet...
Különben is.. a talján mellett csak hetero lehetek

Különben is.. a talján mellett csak hetero lehetek

de igen,olyan mint a hangulatom:borús...
rendben. addig örülök :)