ja, nem értem téjjeg, kire célzol. ugyan, tippem van. kettő is - ez épp a baj. ha akarod, ird le priviben. ha nem akarod... ejjj! meghalok tudatlanul!
meg ne próbálj máshová szúrni!
bekenni sem engedted a... tudod, no...
te sem érhetsz hozzám, mivel én sem érhettem hozzád (átvitt értelem)
bekenni sem engedted a... tudod, no...
te sem érhetsz hozzám, mivel én sem érhettem hozzád (átvitt értelem)

Azt hiszem nem erted kire celzok.Es :"En vallalom a multat,jelent,jövöt" 23229.hsz.
Es akkor hogy kerdezzem meg man.....MEGBOCSAJTASZ? -a celzott szurasokert?
Szurjak mashova?
Es akkor hogy kerdezzem meg man.....MEGBOCSAJTASZ? -a celzott szurasokert?
Szurjak mashova?

az emberi nagyság... vita tárgyát képezi eme állitás.
nem az az emberi nagyság, ha valaki a "véres késeshez" közeledik, elfogad, mást is lát.
a megbocsájtást hatalmasabb emberi nagyságnak vélem.
ha a múltat bezárod egy dobozba, attól még nem feleded, te. azt a dobozt bármikor ki lehet nyitni. mit érhetne életünk a múltunk nélkül? semmit se nem. :)
nem az az emberi nagyság, ha valaki a "véres késeshez" közeledik, elfogad, mást is lát.
a megbocsájtást hatalmasabb emberi nagyságnak vélem.
ha a múltat bezárod egy dobozba, attól még nem feleded, te. azt a dobozt bármikor ki lehet nyitni. mit érhetne életünk a múltunk nélkül? semmit se nem. :)
Ertem teee!!! Persze ,hogy celzott volt..De csak!! volt valaki..ki elfogadott, meg közeledett,nemcsak a "veres kesest" latta bennem.Es ez emberi nagysagra utal.
Fatylat ra..persze...be a dobozba..de eltüntetni? Örökre? Minek? En vallalom a multat,jelent,jövöt.
Semmi sem az aminek latszik,Pille edes!
Fatylat ra..persze...be a dobozba..de eltüntetni? Örökre? Minek? En vallalom a multat,jelent,jövöt.
Semmi sem az aminek latszik,Pille edes!

oh! a fiókok a jelen! igaz, te nem érted, asszem ezt csak erdőkerülő értené.
a rossz realtiv. nekem nagyon, nagyon, nagyon rossz voltál. itten rohangáltál véres késsel a kezedben, s csapkodtál, hadonásztál véle - úgy tűnt - össze-vissza. pedig célzott volt minden egyes szúrás. igaz?
no, de fátylat, fátylat rá! én tegyem be egy dobozba, vagy te tünteted el?
a rossz realtiv. nekem nagyon, nagyon, nagyon rossz voltál. itten rohangáltál véres késsel a kezedben, s csapkodtál, hadonásztál véle - úgy tűnt - össze-vissza. pedig célzott volt minden egyes szúrás. igaz?
no, de fátylat, fátylat rá! én tegyem be egy dobozba, vagy te tünteted el?
En is te "Jo vicc Moric" !!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 04. vasárnap 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 04. vasárnap 14:47

Törölt felhasználó (7767)
VIP

Bocsánat, Ténsasszony, csak vickeltem!

Mindegy no.. a jelen lenne a fontos.....nem a fiokok...Tenyleg nem szerettel ? Pedig nem is voltam "olyan" rossz...Csak egy kicsit...

erősen matattam egyik "fiókomban", s rengeteg pozitív dolog akadt kezeim közé. olyan emberek pozitív kacatkái, kiktől nem is vártam volna.
s te jutottál az eszembe. fogalmam sincs, miért. illetve... tán a kritika. igen, tán a kritika miatt, te is olyan erős kritikus vagy.
jaj, be nem szerettelek!
s te jutottál az eszembe. fogalmam sincs, miért. illetve... tán a kritika. igen, tán a kritika miatt, te is olyan erős kritikus vagy.
jaj, be nem szerettelek!

Bocsánat, Ténsasszony, csak vickeltem!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 04. vasárnap 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 04. vasárnap 14:13

Man ne mind variald a sonit tovabb...mar mondtam kire mind emlekeztet,es nem hianyzik a gondolataimbol ! Különben esik-e meg az esö ? meg mindig csunyann be van borulva ?

Man ne mind variald a sonit tovabb...mar mondtam kire mind emlekeztet,es nem hianyzik a gondolataimbol ! Különben esik-e meg az esö ? meg mindig csunyann be van borulva ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 04. vasárnap 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 04. vasárnap 14:08

VIP

"Schoni", te elképesztő módon udvarolgatsz itt ehejt, né!

"Schoni", te elképesztő módon udvarolgatsz itt ehejt, né!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 04. vasárnap 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 04. vasárnap 14:02

Es mire gondoltal na? E kepröl nekem is, csak te jutsz eszembe...

Es mire gondoltal na? E kepröl nekem is, csak te jutsz eszembe...

Szia én nem látam mert aludtam 1000-el
Sziasztok! Láttátok a holdfogyatkozást? Mi mázlisták voltunk, mert akkorra elmentek a felhők.
És én rám nem is gondol nagyság???,

milyen furcsa! épp most gondoltam rád! telepátia köztünk???
elgondolkodtató :)

Sziasztok! Miota ide jarok,valtozott az izlesem...uj agynemüt vasaroltam a tegnap.

érdemes a blogot is:) nagy bölcsességek vannak benne
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 04. vasárnap 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 04. vasárnap 13:15
VIP

Megnéztem én is, de csak a galériát....pofa kis srácok a ...."lejtőn"...Meg grimaszos pupák is van...Ugye???