Megnéztem én is, de csak a galériát....pofa kis srácok a ...."lejtőn"...Meg grimaszos pupák is van...Ugye???

ugye mennyivel jobb közös-ülni (23207#)

közös hang

maradj már! ki vesz manapság eredeti cd-t, dvd-t? a netről szedem le az összes zenét, amit kedvelek. (holnap jön dako, aztán én is szaladhatok az apeh elől). :)
ne háborodj már ennyire fel!

na, tied a nagy üvek, enyim a kicsi.
ne háborodj már ennyire fel!

na, tied a nagy üvek, enyim a kicsi.

nézd kedves lovag..annyi mindenen tudnánk mi is háborogni, de ide igazán nem azért járunk...itt szórakozunk, élvezkedünk, jól érezzük magunkat...szóval ne háborogj te sem...mellesleg van egy "eladó" topic, meg egy dühöngő is

Hát igen, ajándékba adták, mert én készítettem fel a lányokat, és én mutattam példát a fiúknak forgatások előtt...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 04. vasárnap 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 04. vasárnap 12:27

vazze willy!!! neked megvan az "orbitális orális 2" összes dvd-n? mióta keresem

Apropó
(forrás: napirajz.hu) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 04. vasárnap 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 04. vasárnap 12:23
(forrás: napirajz.hu) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 04. vasárnap 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Ez így van, de amit csináltál az kb. olyan, mintha egy buliban odamennél egy kis társasághoz, és előadnád, hogy "Sziasztok, nem venné meg valaki az 'Orbitális Orális 2' DVD-gyűjteményemet?"
vazze willy!!! neked megvan az "orbitális orális 2" összes dvd-n? mióta keresem
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 04. vasárnap 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 04. vasárnap 12:23

Törölt felhasználó (24620)

Ez így van, de amit csináltál az kb. olyan, mintha egy buliban odamennél egy kis társasághoz, és előadnád, hogy "Sziasztok, nem venné meg valaki az 'Orbitális Orális 2' DVD-gyűjteményemet?"
ugyeeeeee?
ez nagyon
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 04. vasárnap 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 04. vasárnap 11:31

Törölt felhasználó (60564)

Megnéztem alaposan, Ő az. Minden passzol,ha a blogját olvasod, a stílus is ua.
Mondomén...most esett le mire gondolsz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 04. vasárnap 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 04. vasárnap 11:46

Törölt felhasználó (60564)

Én még érésben vagyok!

Én még érésben vagyok!

be fog érni ő is. csak egy kis idő kell neki.
egyik nap megtaláltam az első háeszeim egyikét! én is értem. szép piros vagyok már!
egyik nap megtaláltam az első háeszeim egyikét! én is értem. szép piros vagyok már!

Itt nem a legjobb formáját hozza...

ördög, meg cicis nők? egyről beszélünk. mármint személyről.
először azt hittem, a gégén van fotója
először azt hittem, a gégén van fotója

hát én mindent végigaludtam??? moncy, s dako tiltva???
vazi! mi ez a szigor?

vazi! mi ez a szigor?
Egyről beszélünk? ha igen akkor van egy ffi név mappa abban van 32db kép
már az illegális, ha lemásolsz egy dvd-t. (te jó ég! dako mellé állok!)
üdvözöllek, dicső lovag!

üdvözöllek, dicső lovag!

de hol vannak a fotók?