Drága Willy, már Te is túl öreg vagy neki: Dákó után kiabál!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 03. szombat 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 03. szombat 20:29

Törölt felhasználó (24620)

ne aggódj, én itt vagyok...
nem vagyok mulatós fajta... :/
nem vagyok mulatós fajta... :/
hol?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 03. szombat 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
dakooooo, hol vagy már?????

ne aggódj, én itt vagyok...
nem vagyok mulatós fajta... :/ (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 03. szombat 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 03. szombat 20:27
nem vagyok mulatós fajta... :/ (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 03. szombat 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)

most megijedt mindenki, hogy már öreg, és elment mulatni?
nabazz, most masztizhatok egyedül

most megijedt mindenki, hogy már öreg, és elment mulatni?
nabazz, most masztizhatok egyedül

jaaaaaaaaaaaj...nem így gondoltam:):):) ez sokkal de sokkal jobb...minőségi szex
szex? nem is szexelünk:(:(:( rajta örökifjak, essünk neki

szex? nem is szexelünk:(:(:( rajta örökifjak, essünk neki

Akkor velem mér ilyen általános xarságokról írohgatsz?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 03. szombat 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 03. szombat 19:57

az jutott eszembe, hogy megboldogult lánykoromban ilyenkor már az alapozó mulatóhelyen ültem és az alapozó vodka/narit ittam...most meg: itthon ülök a gép előtt és virtuálisan szexelek
szerintem, aki szombat este gg-zik, az tuti már öreg

"Majd ha ku...va jó lesz gondolok Rátok millen car lehet a gg-n senyvedni"
Néha elgodolkodom...
Néha elgodolkodom...

Nem ezzel azt akarja mondani, hogy most már otthon issza a vodkát

Akkor Én már itt sem vagyok... gyors jó éjt puszi mindenkinek mert rohanok a való écakába
Majd ha ku...va jó lesz gondolok Rátok millen car lehet a gg-n senyvedni
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 03. szombat 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Majd ha ku...va jó lesz gondolok Rátok millen car lehet a gg-n senyvedni

az jutott eszembe, hogy megboldogult lánykoromban ilyenkor már az alapozó mulatóhelyen ültem és az alapozó vodka/narit ittam...most meg: itthon ülök a gép előtt és virtuálisan szexelek

akkor én már fel is dobhatom... :( *hüpp*

Akó te ezzel el ismered hogy öreg vagy?????

Oh oh ohh,be lehet a felkeszitö elött is !
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 03. szombat 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 03. szombat 19:41

nos...ha ez kell neked, akkor felkészítünk előtte, és csak utána kenünk be

Beéred két képpel?
Csak a képpel?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 03. szombat 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 03. szombat 09:46

áááááhhh az orrom például nem folyik...a számat nyalhatod, azt imádom...a fülemet is, mert azt is...ennél jobban már csak a vállgödörcsókot imádom...viszont iszonyatosan fáj a lábam, a medencém, a fejem, ha éppen nem gyógyszereztem be magamat...és tegnap este a forró italpor után volt 39fokos lázam...iszonyú...
asszem csak dako és a te meztelen képed segíthetne rajtam
asszem csak dako és a te meztelen képed segíthetne rajtam

Hűűű....
ez egy kicsit melegre sikeredett
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 03. szombat 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 03. szombat 09:54

olvastam...és biztos lehetsz benne, hogy én már elég öreg vagyok ahhoz, hogy megtegyem az első lépést
vélhetően bementem volna utánad, a falhoz nyomlak, és simán leszoplak

Inkább a 2.
Az 1.-re zpben mióta van ott ilyen zene?

Az 1.-re zpben mióta van ott ilyen zene?

szííjja Prüntyőke!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 03. szombat 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 03. szombat 19:41

(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 03. szombat 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 03. szombat 19:26

Hat nem vagyok nagyravagyo,a "bekenem" eleg lenne,a -jükhöz elmeleti felkeszitöre lenne szüksegem !

Még most is?