Ha azod le égne elöte szolj és be kenem hogy ne következen be
Hu baccus... igen... nem "azom" égett le
Nya a pille is meg jelent szeva édeske:-))))))))))
ez a veszély nem fenyegetett. olyan hideg volt ma, s még az eső is esik folyamatosan... no, és ugyebár himbilimbim sincs, mi leéghetne. :)
szóltál volna, bekenem/jük.
szóltál volna, bekenem/jük.
úgy jártál, mint szoni? kötve hiszem!
Én itt vok jó leszek????
Mi van??
Kihalt a nappali??
Már melegszik... és kaja illat terjeng.. bújjatok már elő lustaságok!!
Kihalt a nappali??
Már melegszik... és kaja illat terjeng.. bújjatok már elő lustaságok!!
Kis tünci bünci az a hófehér macskusz... De még izé (na most kellene a pirulós smile) mééég nem dolgoztam le a hangszórót.. úgyh. csak nézni tudom hallgatni nem
Huuu... ez naggggyon gáz.. Én is jártam így... ájájjjj de nagyon kellemetlen tud az ilyesmi lenni ...
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 03. szombat 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak ovatosan a napsütessel,MINDENÜTT be kremezni rendesen,nezd en is ,hogy jartam!

Haaavaaaaat akarok Haaavaaaaat akarok....
Azt hiszem ezt a kívánságomat (is) bachatom...
Azt hiszem ezt a kívánságomat (is) bachatom...
Ez k_rva jó! ^_^
Emlékeztek még a tegnap belinkelt flashanimációra?
Nnah, megtaláltam a zenéjét! Most teljesen meg vagyok huzatva :D
Emlékeztek még a tegnap belinkelt flashanimációra?
Nnah, megtaláltam a zenéjét! Most teljesen meg vagyok huzatva :D
Csak ovatosan a napsütessel,MINDENÜTT be kremezni rendesen,nezd en is ,hogy jartam!

Az a citromos forró italpor engem rendszerint csak megbetegít másnapra mindig...
viszont találtam egy tök jó cseppe, tpotom 1500 körül mérik, és forró kamillateás lábosba csepegtetve kell föléhajulni és tubákolni a törölköző alatt :D
És még hat is. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 03. szombat 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 03. szombat 09:46
viszont találtam egy tök jó cseppe, tpotom 1500 körül mérik, és forró kamillateás lábosba csepegtetve kell föléhajulni és tubákolni a törölköző alatt :D
És még hat is. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 03. szombat 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
áááááhhh az orrom például nem folyik...a számat nyalhatod, azt imádom...a fülemet is, mert azt is...ennél jobban már csak a vállgödörcsókot imádom...viszont iszonyatosan fáj a lábam, a medencém, a fejem, ha éppen nem gyógyszereztem be magamat...és tegnap este a forró italpor után volt 39fokos lázam...iszonyú...
asszem csak dako és a te meztelen képed segíthetne rajtam
asszem csak dako és a te meztelen képed segíthetne rajtam
50784 :P
bejöttem odakintről. annyira hideg van, nem biiirom! napsütést akarok! napsütést akarok! napsütést akarok!
jó reggelt :) még mindig dugul a fülem :)
asszem, felveszem munkásruhám, s kimegyek a kertbe tevékenykedni. igazán küldhetnétek felém egy kis napsütést, mert igy túl komor az idő...
asszem, felveszem munkásruhám, s kimegyek a kertbe tevékenykedni. igazán küldhetnétek felém egy kis napsütést, mert igy túl komor az idő...

Gennyzsakszem

Andy