Az a citromos forró italpor engem rendszerint csak megbetegít másnapra mindig...
viszont találtam egy tök jó cseppe, tpotom 1500 körül mérik, és forró kamillateás lábosba csepegtetve kell föléhajulni és tubákolni a törölköző alatt :D
És még hat is. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 03. szombat 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 03. szombat 09:46
viszont találtam egy tök jó cseppe, tpotom 1500 körül mérik, és forró kamillateás lábosba csepegtetve kell föléhajulni és tubákolni a törölköző alatt :D
És még hat is. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 03. szombat 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)

áááááhhh az orrom például nem folyik...a számat nyalhatod, azt imádom...a fülemet is, mert azt is...ennél jobban már csak a vállgödörcsókot imádom...viszont iszonyatosan fáj a lábam, a medencém, a fejem, ha éppen nem gyógyszereztem be magamat...és tegnap este a forró italpor után volt 39fokos lázam...iszonyú...
asszem csak dako és a te meztelen képed segíthetne rajtam

50784 :P
bejöttem odakintről. annyira hideg van, nem biiirom! napsütést akarok! napsütést akarok! napsütést akarok!

jó reggelt :) még mindig dugul a fülem :)
asszem, felveszem munkásruhám, s kimegyek a kertbe tevékenykedni. igazán küldhetnétek felém egy kis napsütést, mert igy túl komor az idő...
asszem, felveszem munkásruhám, s kimegyek a kertbe tevékenykedni. igazán küldhetnétek felém egy kis napsütést, mert igy túl komor az idő...
na menek me dógom vanik ottan kün a szabadba! légyetek rosszak! :)))
A nappali lassan kezd Ithakává válni, a ló kiagyalója meg még mindig távol....Zeng-zeng a nászi zümi...
, egyre zeng.
...Ide a garrone-omat!

...Ide a garrone-omat!

asszem megmerevedtem! :)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 03. szombat 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 03. szombat 09:54

olvastam...és biztos lehetsz benne, hogy én már elég öreg vagyok ahhoz, hogy megtegyem az első lépést
vélhetően bementem volna utánad, a falhoz nyomlak, és simán leszoplak

én vennék! de nem tilthatom a pontvadászokat és nem lehetek téma ADMIN se!
az én meztelen képem? hmm.... majd talán eccer! :)

az én meztelen képem? hmm.... majd talán eccer! :)
olvastam...és biztos lehetsz benne, hogy én már elég öreg vagyok ahhoz, hogy megtegyem az első lépést
vélhetően bementem volna utánad, a falhoz nyomlak, és simán leszoplak
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 03. szombat 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 03. szombat 09:37

Törölt felhasználó (69371)

legextrémebb szeretkezési helybe írtam egy tegnapi esetet! kár hogy nem Te voltál! :)
áááááhhh az orrom például nem folyik...a számat nyalhatod, azt imádom...a fülemet is, mert azt is...ennél jobban már csak a vállgödörcsókot imádom...viszont iszonyatosan fáj a lábam, a medencém, a fejem, ha éppen nem gyógyszereztem be magamat...és tegnap este a forró italpor után volt 39fokos lázam...iszonyú...

bele súgja, hogy: BRUMM BRUMM :)))
Mi volt eddig a legextrémebb szeretkezésed és hol?
227-es hsz.
szóval ide írtam! :) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 03. szombat 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 03. szombat 09:36
227-es hsz.
szóval ide írtam! :) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 03. szombat 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)

jóregg
hulla vagyok...valaki dobjon fel valamivel...most is hőemelkedésem van, pedig bennem van a gyógyszer, de legalább most nem fáj semmim...vagyis nem érzem...

hulla vagyok...valaki dobjon fel valamivel...most is hőemelkedésem van, pedig bennem van a gyógyszer, de legalább most nem fáj semmim...vagyis nem érzem...
dilis...nem engem kell feldobni, hanem a hangulatomat

legextrémebb szeretkezési helybe írtam egy tegnapi esetet! kár hogy nem Te voltál! :)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 03. szombat 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 03. szombat 09:36

jóregg

jóregg

hilihilihalihaligaligali! :)))
olyan történt tegnap, hogy tiszta hülye voltam! leírom valamelyik topicba! szerintem senki nem lett volna ilyen hülye mint én! :)
olyan történt tegnap, hogy tiszta hülye voltam! leírom valamelyik topicba! szerintem senki nem lett volna ilyen hülye mint én! :)
Jóóó reggelt jóóó reggelt!
Na mire visszaolvastam 6 oldalt... az embert mindig érik meglepetések.
Pille nem vagy semmi.. akkor a Systers of Mercy is hallgatható Nálad? Majd most fog kiderülni h. fekete Cure DM-os nőci voltál Te is?
Fejrázás: asszondja tegnap a tánctanár... kontyfogás... először csak páran rámnéztek mosolyogtak... következő lépés... akkor most próbáljuk ki milyen a haj/fejrázás.... beállunk ahogy mutatja a tanárnő... na... akkor már nem bírtam tovább... és megkérdeztem.. nincs valakinek egy kölcsön parókája... Itt már senki nem bírta ki röhögés nélkül...
Na mire visszaolvastam 6 oldalt... az embert mindig érik meglepetések.
Pille nem vagy semmi.. akkor a Systers of Mercy is hallgatható Nálad? Majd most fog kiderülni h. fekete Cure DM-os nőci voltál Te is?
Fejrázás: asszondja tegnap a tánctanár... kontyfogás... először csak páran rámnéztek mosolyogtak... következő lépés... akkor most próbáljuk ki milyen a haj/fejrázás.... beállunk ahogy mutatja a tanárnő... na... akkor már nem bírtam tovább... és megkérdeztem.. nincs valakinek egy kölcsön parókája... Itt már senki nem bírta ki röhögés nélkül...

na, a második szám már nem annyira van ott, de azért köcce :)
mék aludni.
mék aludni.

sikerült! :):):)
klassz zene :):):) valami ilyesmire táncolok nyaranta a zépében :):):)
klassz zene :):):) valami ilyesmire táncolok nyaranta a zépében :):):)