akkor én is elcsipett képeket tudok majd vele késziteni? :)
Minden kitételnek nem felel meg ,de ha nem akarsz most sokat költeni egy gépre kkor kezdésnek megteszi, mert szerintem elég jó képeket lehet vele csinálni...
Amugy egy 3.2 Mp-es Canon gépről van szó.
Az elcsípett képek között amik vannak képeim azokat ezzel a géppel csináltam...
Amugy egy 3.2 Mp-es Canon gépről van szó.
Az elcsípett képek között amik vannak képeim azokat ezzel a géppel csináltam...

az üzletet nyélbeüthetnénk a kigyóuborkák előtt

és megfelel minden kitéltelnek, mit willy bepötyögött?
ja, szervusz, kedves horzi
ja, szervusz, kedves horzi

Szia Pille!
Nekem pont van egy eladó digit gépem amit 20 alatt oda adok Neked baráti áron ha érdekel...
Nekem pont van egy eladó digit gépem amit 20 alatt oda adok Neked baráti áron ha érdekel...

ne mondd, hogy egyedül kell elindulj eme izgalmas rendezvényre!
Sziasztok!
Jövő héten erotika parádé.
Ki jön ki velem?!
Jövő héten erotika parádé.
Ki jön ki velem?!

Tényleg!!!

By Willy87... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 02. péntek 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 02. péntek 18:44

By Willy87... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 02. péntek 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

kérlek, én utánozhatatlan vagyok :)
Csak azt akartam kipróbálni, hogy hogyan lehet egy lap elérési útját egy kép alá rejteni?(hogy ne a "kékbetűk"-re kattanj, hanem a képre!) Na: EZT hogy kell, pipamester?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 02. péntek 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 02. péntek 18:44

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 02. péntek 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 02. péntek 18:37
Törölt felhasználó (7767)
VIP

Megpróbáltam utánozni Willi bátyót, de nem sikeredett! :)))))
Megpróbáltam utánozni Willi bátyót, de nem sikeredett! :)))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 02. péntek 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 02. péntek 18:35
Törölt felhasználó (7767)
VIP

Mme, kedves, légy szíves töröld a#22999-es hsz-emet! Köszi :)
(megtettem:mmeprune)
Mme, kedves, légy szíves töröld a#22999-es hsz-emet! Köszi :)
végignéztem :) nagyon helyesek :)
ez K___________________RVAJÓ!!!
Szinte nincs szívem tönkretenni az én hangommal :(
Szinte nincs szívem tönkretenni az én hangommal :(
a helyedben baromi óvatos lennék! naon halkra vedd, naon halkra!

képzeljétek. egy hete vettem magamnak egy egészmogyoróskeserűbocicsokit. ma megkivántam. keresem, keresem... hiába keresem, sehol sem lelem.
kérdem fiam: nem láttad a bocicsokimat? téjjeg nem láttad sehol? biztos nem etted meg?
a felháborodott válasz - ártatlan szemekkel: miért én vagyok mindig az első számú gyanusitott?
kérdem fiam: nem láttad a bocicsokimat? téjjeg nem láttad sehol? biztos nem etted meg?
a felháborodott válasz - ártatlan szemekkel: miért én vagyok mindig az első számú gyanusitott?

izzítom Abigélt (a laptopom), mindjárt ott vagyok
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 02. péntek 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
14 perc alatt begépelted ezt a rengeteg betűt? minden elismerésem :):):)
felénekeltem, kicsit feljössz mesre?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 02. péntek 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 02. péntek 18:04

Ja igen, program.
Nos, jómagam az Adobe cég Photoshop nevű programjának az elkötelezett híve és szerelmese vagyok. (csak pár kép van a galériámban, amit más programmal csináltam (artrage, corelpainter))
Valószínűnek tartom, hogy nem pont ezzel a programmal kívánsz majd prüntyögni. :)
Több ingyenes progi van.
A legismertebb talán a GIMP, mely úgy aranyálik a Photoshophoz, mint Openoffice a Microsoft Office-hoz.
Nem szeretem, megvetem, stb. :D
Nem ingyenes, de jó: ACDsee (11e Ft hozzádvágják)
Képnézegető (a legjobb)
Képszerkesztő egyszerű, de mégis elég profi,
Még ajándéktárgyakat is tudsz vele csinálni.
Konkurrense az Xnview, ő is sokat tud, jól és még asszem képeket is szerkeszt, és még ingyenes.
Bazz, felvételizem egy PC-újság szerkesztőségébe :D
Nos, jómagam az Adobe cég Photoshop nevű programjának az elkötelezett híve és szerelmese vagyok. (csak pár kép van a galériámban, amit más programmal csináltam (artrage, corelpainter))
Valószínűnek tartom, hogy nem pont ezzel a programmal kívánsz majd prüntyögni. :)
Több ingyenes progi van.
A legismertebb talán a GIMP, mely úgy aranyálik a Photoshophoz, mint Openoffice a Microsoft Office-hoz.
Képnézegető (a legjobb)
Konkurrense az Xnview, ő is sokat tud, jól és még asszem képeket is szerkeszt, és még ingyenes.
Ja igen, program.
Több ingyenes progi van.
Képnézegető (a legjobb)
Több ingyenes progi van.
Képnézegető (a legjobb)