mit kapok érte?

prune lécci azt a "%20"-t a kép kódjából ki tudnád szedni? :)
(kiszedtem:prune)
(kiszedtem:prune)
elég szerencsétlen vagoyk, hogy ne jöjjön össze a linkelés?
Miért nem lehet szimpla html-kódokat használni? :'(
Tehát a bátrak ide kattintanak! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 02. péntek 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért nem lehet szimpla html-kódokat használni? :'(
Tehát a bátrak ide kattintanak! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 02. péntek 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
a kis dög! orvul megkerülte az ádámcsutkád?
Nem lyukon próbálkozik, csak szimplán a nyakamon próbál kijutni a külvilágba
melyik lyukon?

Köszönöm szépen, fájdalom nem igazán gyötör, csak furcsa érzés, és a mandulám akar kilógni a fejemből... :D
összefolynak a napok, olyan sokat olvastam ma itt... fájós még a mandulád?

egyik a tied - a manduládra.
másikat add mmeprunehpADMINnak.
én meg gyorsan főzök magamnak egy gyógyteát, baromira köhögök. :)

egyik a tied - a manduládra.
másikat add mmeprunehpADMINnak.
én meg gyorsan főzök magamnak egy gyógyteát, baromira köhögök. :)
semmi gond a szőrös férfifenékkel. ha csupasz férfifeneket szeretnénk, akkor úgy mutatna igazán, ha a combja, s a lábszára is csupasz, úgy meg... úgy meg férfias? nem igazán.
Én elvárom, hogy szőrös legyen a barátnőm. :)
(természetesen hónaljban szőrtelen legyen, de ott én is gyantázom magam)
No meg én olyan vagyok, hogy beretválom magam alant is, ha úgy kívánja, de az istenszerelmére, ne kopaszítsa magát ott alul. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 02. péntek 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 02. péntek 14:29
(természetesen hónaljban szőrtelen legyen, de ott én is gyantázom magam)
No meg én olyan vagyok, hogy beretválom magam alant is, ha úgy kívánja, de az istenszerelmére, ne kopaszítsa magát ott alul. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 02. péntek 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Brrr.... viszont.. gyomorforgató a szőrős fenék...
A pasik elvárják h. mi Nők szőrmentesek legyünk.. jajjj.. könyörgöm...

Na eztet most nem értem...
Mi a baj azzal, hogyha "vakargatni" szeretek? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 02. péntek 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 02. péntek 13:54
Mi a baj azzal, hogyha "vakargatni" szeretek? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 02. péntek 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak vigyázz a "vakargatással" ha sűrűn vakerászod, mikor majd csaj vakarná akkor is Te akarod vakarni...
Úgyh. engedd csak h. barlang vakargassa
Úgyh. engedd csak h. barlang vakargassa

Nna, az bizony bölcs döntés volt, hogy a lányokat szolgáló eszközöket adtál a díjazásba... viszont aki egyedül van, annak mindegy :D (legfeljebb a szívem fájdítja :()
:D (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 02. péntek 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 02. péntek 13:50
:D (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 02. péntek 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)

az nem baj, hogy rekedt vagyok, az a baj, hogy fáj... ami pedig a nyereményt illeti: nem is igazából te maradsz le róla, hiszen nagy bölcsen csupa női kényeztetőt raktam be jutalomnak

CPT, surdi és mindenki, ki nappal nappalozik! itt ne merészeljétek hagyni a nappalit délelőttönként! mit olvasok akkor vissza délután??? egész kellemesen szórakozom :):):)
"oszt mi lenne, ha a gyógyszert kicserélnéd valami placebóval? (persze az orvosával beszéld ezt meg előtte)"
orvossal ilyet nem szabad megbeszélni, úgy leorrol, mint a fene! az orvosok gyógyszerrel gyógyitanak.
egyébként a placebo tényleg nem elvetendő... a fejfájás is halálosan simán elmúlik c-vitamintól. persze csak akkor próbálja ki, ha otthon van, placeboval ne hagyja otthon az asszonyt. vagy nagyon kitárgyaltátok már ezt a témát? (most olvasom a tegnapi termést is)
orvossal ilyet nem szabad megbeszélni, úgy leorrol, mint a fene! az orvosok gyógyszerrel gyógyitanak.
egyébként a placebo tényleg nem elvetendő... a fejfájás is halálosan simán elmúlik c-vitamintól. persze csak akkor próbálja ki, ha otthon van, placeboval ne hagyja otthon az asszonyt. vagy nagyon kitárgyaltátok már ezt a témát? (most olvasom a tegnapi termést is)
Még mielőbb vízszintbe térsz... meg Én is mert Én is elég furán érzem magam...
Ha szépen megkérlek.. a reggeli képem nem sikerült.. kijavatanád?
Kössszi! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 02. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 02. péntek 14:31
Ha szépen megkérlek.. a reggeli képem nem sikerült.. kijavatanád?
Kössszi! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 02. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)

nah, olyan vagyok, mint a kezdő fórumozó, és dako sincs itt, hogy elmondja, hogyan kell keresni
de tudom miért: 37.7 fokos hőemelkedésem van és ez csak magasabb lesz...elmentem aludni...ha mégis írnék, akkor a 10 és fél éves gyerekem hozzájutott a jelszavamhoz...léccci magyarázzátok el neki, hogy ez az oldal biológiai segédanyag óvóképzősök környezeti neveléséhez

nah, olyan vagyok, mint a kezdő fórumozó, és dako sincs itt, hogy elmondja, hogyan kell keresni
de tudom miért: 37.7 fokos hőemelkedésem van és ez csak magasabb lesz...elmentem aludni...ha mégis írnék, akkor a 10 és fél éves gyerekem hozzájutott a jelszavamhoz...léccci magyarázzátok el neki, hogy ez az oldal biológiai segédanyag óvóképzősök környezeti neveléséhez
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 02. péntek 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Brrr.... viszont.. gyomorforgató a szőrős fenék...

A mi rejtőzik a szoknya alatt topicba
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 02. péntek 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 02. péntek 14:26

olyan nincs, hogy fiúk bugyi nélkül, ezért ide teszem...tényleg...melyik topicba illett volna bele???