olyan nincs, hogy fiúk bugyi nélkül, ezért ide teszem...tényleg...melyik topicba illett volna bele???

Kedves Charlotte!
Köszönöm érdeklődésed! Nem vagyok sem régi, sem gyakorlott fórumozó.Inkább csak olvasóként "mulattatom magam". (... itt most a társalgás
során elkövetett viccelődés olvasására gondolok. )
Legvadabb szexuális fantáziám? Hát, ezt még átgondolom, hogy hogyan lehetne valami "illő"
formába önteni.
A magam története hosszú, úgy lehet unalmas is. De azért, hogy válasz nélkül ne maradjon a tisztelt kérdező:
Voltam jámbor, s jó bolond,
mint illendő volt egykoron.
Voltam bölcs mint senki más,
gazdag mint az uzsorás.
Voltam hős és szerelmes,
emléke még mindig kedves
Voltam, vagyok s leszek,
most már csak mint Vén Cövek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 02. péntek 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 02. péntek 13:20
Köszönöm érdeklődésed! Nem vagyok sem régi, sem gyakorlott fórumozó.Inkább csak olvasóként "mulattatom magam". (... itt most a társalgás
során elkövetett viccelődés olvasására gondolok. )
Legvadabb szexuális fantáziám? Hát, ezt még átgondolom, hogy hogyan lehetne valami "illő"
formába önteni.
A magam története hosszú, úgy lehet unalmas is. De azért, hogy válasz nélkül ne maradjon a tisztelt kérdező:
Voltam jámbor, s jó bolond,
mint illendő volt egykoron.
Voltam bölcs mint senki más,
gazdag mint az uzsorás.
Voltam hős és szerelmes,
emléke még mindig kedves
Voltam, vagyok s leszek,
most már csak mint Vén Cövek.

Törölt felhasználó (21812)

Durva mandulagyulladásod csak neked van, igen :-)
Katicika! Ez ám a kedves fogadtatás!
De mi lehet ott hátul, ami a sok férfi figyelmét leköti?
Ő dolguk! Legalább nyugodtan beszélgethetünk - így "talponállósan" egy-két sör mellett.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 02. péntek 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 02. péntek 11:22
De mi lehet ott hátul, ami a sok férfi figyelmét leköti?
Ő dolguk! Legalább nyugodtan beszélgethetünk - így "talponállósan" egy-két sör mellett.

Törölt felhasználó (7767)
VIP

Sziasztok elnézést de ma nem tudok aktív tag lenni mert szarakodik ez a naracomik
Csak vigyázz a "vakargatással" ha sűrűn vakerászod, mikor majd csaj vakarná akkor is Te akarod vakarni...
Úgyh. engedd csak h. barlang vakargassa
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 02. péntek 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 02. péntek 12:20
Úgyh. engedd csak h. barlang vakargassa

Törölt felhasználó (24620)

Miért, én a "vakargatást" nagyon élveztem...
csak én vagyok beteg? :(
az nem baj, hogy rekedt vagyok, az a baj, hogy fáj... ami pedig a nyereményt illeti: nem is igazából te maradsz le róla, hiszen nagy bölcsen csupa női kényeztetőt raktam be jutalomnak
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 02. péntek 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 02. péntek 13:43

rekedt vagy? és mi azzal a baj?
Hát nem blues-ról volt szó? :D
Jah, hogy nekem kéne rekedtnek lennem, mert én vagyok a fiú... pedig hiába a mandulagyulladás, a torkomnak semmi baja... ki érti ezt?
Jah, hogy nekem kéne rekedtnek lennem, mert én vagyok a fiú... pedig hiába a mandulagyulladás, a torkomnak semmi baja... ki érti ezt?
rekedt vagy? és mi azzal a baj?
Jah, hogy nekem kéne rekedtnek lennem, mert én vagyok a fiú... pedig hiába a mandulagyulladás, a torkomnak semmi baja... ki érti ezt? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 02. péntek 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 02. péntek 13:34
Jah, hogy nekem kéne rekedtnek lennem, mert én vagyok a fiú... pedig hiába a mandulagyulladás, a torkomnak semmi baja... ki érti ezt? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 02. péntek 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)

nem sajna...a 4 hét alatt rekedtre pofáztam bársonyosan csengő hangomat, és most fááááááááj...willy jelentkezem majd, és megdumáljuk a feléneklés technikai részleteit

Jaaa, nem olvastam el elé figyelmesen a kiírást és csak az análgolyókat láttam :D
(persze lehet, hogy az se' rossz, ihihihihihi)
Mondjuk, zizi-gyűrűvel sem emgyek sokkal meszebbre, mert nincs már kivel kipróbálni... :(
(az legutóbbi nagyon kíváncsi volt rá, de hát e'vvan) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 02. péntek 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 02. péntek 13:25
(persze lehet, hogy az se' rossz, ihihihihihi)
Mondjuk, zizi-gyűrűvel sem emgyek sokkal meszebbre, mert nincs már kivel kipróbálni... :(
(az legutóbbi nagyon kíváncsi volt rá, de hát e'vvan) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 02. péntek 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Prune vért izzadt, hogy nyereményt szerezzen a pályázathoz, te meg itt leszólod? Ejnye!
Honnan tudod, hogy az a vibrációs gyűrű nem életed legfantasztikusabb élményéhez segítene hozzá?
Na nyomás a wordbe és írni valami szépet 3000 karakterben!
Honnan tudod, hogy az a vibrációs gyűrű nem életed legfantasztikusabb élményéhez segítene hozzá?

már várom :)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 02. péntek 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 02. péntek 13:34

nem sajna...a 4 hét alatt rekedtre pofáztam bársonyosan csengő hangomat, és most fááááááááj...willy jelentkezem majd, és megdumáljuk a feléneklés technikai részleteit

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 02. péntek 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Prune vért izzadt, hogy nyereményt szerezzen a pályázathoz, te meg itt leszólod? Ejnye!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 02. péntek 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 02. péntek 12:18

Elnézve a nyereményt...
asszem nem maradok le sokról :D:D:D
asszem nem maradok le sokról :D:D:D

Ha van kedved, maradj is! Látod, Katicika italt és csajszit is biztosított neked :-)
És ha maradsz, mesélj magadról egy kicsit! Mióta olvasol minket? Mióta fórumozol? Legvadabb szexuális fantáziád? Ilyesmiket... (Ez egy válasz VenCovek üzenetére (2007. 03. 02. péntek 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép napot mindenkinek!
Bocsánat, hogy így ismeretlenül berontok ebbe a vidám nappaliba!
De, hátha hozzá tudok járulni a vidámsághoz....
A mondóka:
Egy- várva várt kegy.
Kettő- szépséges szerető.
Három- érintésedre vágyom.
Négy- így jó, csak önmagad légy.
Öt-szememen már a köd.
Hat- vérem tombol s elragad.
Hét- sóhajunk hívja a kéjt.
Nyolc- testemre tiszta gyolcs.
Kilenc- rab vagyok s bilincsbe vert fegyenc.
Tíz- számban még az íz.
(Emléke nyugtat s felkavar,
ablakon benéz s pirul a hajnal.)
Hogy ha ize nem volna,
nem bíznék a holnapba.
:-)
A mondóka:
Egy- várva várt kegy.
Öt-szememen már a köd.
Tíz- számban még az íz.
Hogy ha ize nem volna,
nem bíznék a holnapba.
Durva mandulagyulladásod csak neked van, igen :-)

csak én vagyok beteg? :( (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 02. péntek 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 02. péntek 09:01
csak én vagyok beteg? :( (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 02. péntek 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)

A péniszverés is munka. Ne gyere itt nekem azzal, hogy te élvezed!
Szóval igenis a munka áldozata vagyok
A nyereményre vonatkozó részt külön hsz-be is tedd már majd be a topicokba, mert én pl. nem olvastam még egyszer végig a felhívást, noha láttam, hogy van, és ha nem jövök be ide, akkor nem tudom, hogy kiegészítetted a szöveget.

Szóval igenis a munka áldozata vagyok

A nyereményre vonatkozó részt külön hsz-be is tedd már majd be a topicokba, mert én pl. nem olvastam még egyszer végig a felhívást, noha láttam, hogy van, és ha nem jövök be ide, akkor nem tudom, hogy kiegészítetted a szöveget.
Elnézve a nyereményt...
asszem nem maradok le sokról :D:D:D (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 02. péntek 06:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 02. péntek 06:15
asszem nem maradok le sokról :D:D:D (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 02. péntek 06:15), amit ide kattintva olvashatsz)

freudi elszólás...a szándéktalan jelekre utaló kifejezések, amelyek révén feltárhatóak a rejtett impulzusok...vagyis charlotte csuklója a rendszeres péniszveréstől fáj, ellenben itt úgy adja elő, hogy az írástól, de a tudatalattija közli velünk ("nem félreolvasni"), hogy szexuális tevékenység van a háttérben...senki nem olvasta volna félre, ha nem szólja el magát
nah, ennyit a "munkaáldozatacharlotteról"
különben meg jóregg
beraktam a pályázatom nyereményét, nézzétek meg az üzenőfalon, és van még pár napotok, hogy elküldjétek a 3000 karakterbe préselt extra szenvedélyes dugást
nah, ennyit a "munkaáldozatacharlotteról"

különben meg jóregg

beraktam a pályázatom nyereményét, nézzétek meg az üzenőfalon, és van még pár napotok, hogy elküldjétek a 3000 karakterbe préselt extra szenvedélyes dugást

Szép napot mindenkinek!
A mondóka:
Egy- várva várt kegy.
Öt-szememen már a köd.
Tíz- számban még az íz.
Hogy ha ize nem volna,
nem bíznék a holnapba.
A mondóka:
Egy- várva várt kegy.
Öt-szememen már a köd.
Tíz- számban még az íz.
Hogy ha ize nem volna,
nem bíznék a holnapba.
Szép napot mindenkinek!
A mondóka:
Egy- várva várt kegy.
Öt-szememen már a köd.
Tíz- számban még az íz.
Hogy ha ize nem volna,
nem bíznék a holnapba.
A mondóka:
Egy- várva várt kegy.
Öt-szememen már a köd.
Tíz- számban még az íz.
Hogy ha ize nem volna,
nem bíznék a holnapba.
Érdekesen ébredtem én is ma reggel, na azért nem annyira mint te.
Tv bekapcs, váltogatom a csatornákat, egyszer csak látom rtl-en, hogy egy csaj énekelget (nem jut eszembe a neve, régen a Cotton Club Singers-ben volt). Vaze... milyen nagy szája
, ... hát igen végül is, mindig is szerettem a nagy szájat
.. aztán egyszer csak bevált a kamera és bedob egy nagyszájú pasit, na kb. ekkora datálható a reggeli merevedésem vége
. Úgy röhögtem magamon, hogy elgondolkodtam, hogy tényleg c vitamint vettem be az előbb félálomban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 23:59
Tv bekapcs, váltogatom a csatornákat, egyszer csak látom rtl-en, hogy egy csaj énekelget (nem jut eszembe a neve, régen a Cotton Club Singers-ben volt). Vaze... milyen nagy szája

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Nincs is jobb, mikor az ember első szava ébredés után az, hogy "Ób+!"
Az meghatározza a napot...
Az meghatározza a napot...
Jó reggelt mindenkinek. Itt süt a nap és este megyünk tekézni.

Amúgy jó reggelt! (itt esik az eső, ez kicsit ront a helyzeten)
Ja, és boldog MÁRCIUST mindenkinek, bár tegnap volt elseje...
Ja, és boldog MÁRCIUST mindenkinek, bár tegnap volt elseje...