Házi feladat. Az alábbi mondókát költsétek át erotikus versikévé.
Egy - megérett a meggy,
Kettő - csipkebokor vessző,
Három - te vagy az én párom,
Négy - te kis leány hová mégy,
Öt - érik a tök,
Hat - hasad a pad,
Hét - zsemlét süt a pék,
Nyolc - üres a polc,
Kilenc - kis Ferenc,
Tíz - tiszta víz,
Ha nem tiszta, vidd vissza,
Majd a cica megissza.
Egy - megérett a meggy,
Kettő - csipkebokor vessző,
Három - te vagy az én párom,
Négy - te kis leány hová mégy,
Öt - érik a tök,
Hat - hasad a pad,
Hét - zsemlét süt a pék,
Nyolc - üres a polc,
Kilenc - kis Ferenc,
Tíz - tiszta víz,
Ha nem tiszta, vidd vissza,
Majd a cica megissza.
Nem szeretheti minden pasi a női fenekeket.
Majd beveszünk egy eros-****** (személyiségi jogok okán név kicsillagozva) partiba (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 14:28

Majd beveszünk egy eros-****** (személyiségi jogok okán név kicsillagozva) partiba (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)

hát ja...te már tegnap is utaltál rá, hogy mi keresnivalóm a doki-dako partyn
...levonom a konzekvenciát, és kilépek a szexuális életedből
(nagyon hevesen zokogós szmájli)

kellemes délutánt!
és mivel vszínű holnap nem leszek: jó 7végét is!
és mivel vszínű holnap nem leszek: jó 7végét is!

a mondatot az ura végig mondta!!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
és fogd meg a pisilőm!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 15:10

És legvégül uracskád majd imígyen szóla:
"Óvónéni, pipilnem keeeell"

És legvégül uracskád majd imígyen szóla:
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 15:07

huh, asszem az agyamra ment a 4 hét gyakorlat, amit az oviban töltöttem el...itthon már majdnem olyan kedves vagyok az uramhoz, mint a gyerekekhez a csoportban...tegnap hazajöttem, odamentem hozzá(mert oly bánatos képet vágott), megsimogattam az arcát, és megkérdeztem, hogy mi baj van...nem lesz ez így jó...még a végén eltűnik a kiharcolt tekintélyem a családban

huh, asszem az agyamra ment a 4 hét gyakorlat, amit az oviban töltöttem el...itthon már majdnem olyan kedves vagyok az uramhoz, mint a gyerekekhez a csoportban...tegnap hazajöttem, odamentem hozzá(mert oly bánatos képet vágott), megsimogattam az arcát, és megkérdeztem, hogy mi baj van...nem lesz ez így jó...még a végén eltűnik a kiharcolt tekintélyem a családban

Kár, hogy csak uradat simogatod...másra is ráférne...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 15:07

Ja, és szevasztok, jó délutánt mindenkinek. Újabban már csak így bírok itt lenni.
1, Egy formás női fenék
2, Levegyem előtte, vagy csak lyukasszam ki
3, ez izgatás (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 14:13
2, Levegyem előtte, vagy csak lyukasszam ki
3, ez izgatás (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Erről pl. kinek mi jut eszébe?

szex-t???
akkor jövök én is! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 14:44
akkor jövök én is! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Holnap este igyunk.. amondó vagyok.. tánc után ha itthon maradok kaptok szeszt

jajj nehogy má! nem érted a viccet? :)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 14:28

hát ja...te már tegnap is utaltál rá, hogy mi keresnivalóm a doki-dako partyn
...levonom a konzekvenciát, és kilépek a szexuális életedből
(nagyon hevesen zokogós szmájli)

Holnap este igyunk.. amondó vagyok.. tánc után ha itthon maradok kaptok szeszt

Hát akkor iszok magamban, amúgy is pont olyan kedvem van
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 14:38

reggel még lehetett, de mostmá' mingyá vezetek!
de egészségedre!
de egészségedre!
reggel még lehetett, de mostmá' mingyá vezetek!
de egészségedre! (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 14:34
de egészségedre! (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)

INkább egy felest rá, ha már reggel úgyis kifejtetted, ha nincs pina, akkor legalább pia legyen

INkább egy felest rá, ha már reggel úgyis kifejtetted, ha nincs pina, akkor legalább pia legyen
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 14:33

örülnék, ha igazad lenne, de sajnos nincs!
nincs harag!
kezet rá!
nincs harag!

örülnék, ha igazad lenne, de sajnos nincs!
nincs harag!
kezet rá!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 14:32
nincs harag!

Na szép, megsejött már megy, és még surdit is magamra haragítom miatta.
Ne haragudj Surdi, azt hittem veled tünt el, annyira eccere tüntetek el. Sajnálom
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Asszony!
montam má' pályinkás kenyír! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 14:30
montam má' pályinkás kenyír! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Na, most már muszáj mennem, sajnos hiába pofozom a gyereket, nem bírja megérteni, hogy nekem nem az a dolgom, hogy őt neveljem, hanem hogy itt fórumozzak.