Erről pl. kinek mi jut eszébe?

Törölt felhasználó (21812)

Rosszul látjátok a kérdést. Napközben sok szexuálisat kell hogy írjatok, amire mi este felizgulunk, aztán hasonlóan perverz gondolatokkal válaszolunk, és ti éjjel alig várjátok majd, hogy másnap reggel olvashassátok a mocskos fantáziánk szüleményeit. Éééééértem?

Jó napokat! Mára letelt... most már csak picit tanulnom kellene.. úgy érzem a hullámok már nyaldosnak úgy középtájt, ha nem leszek óvatos ellep...
na csak óvatosan a hullámokkal, mert gátszakadás lesz a vége
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 14:10

Jó napokat! Mára letelt... most már csak picit tanulnom kellene.. úgy érzem a hullámok már nyaldosnak úgy középtájt, ha nem leszek óvatos ellep...
Rosszul látjátok a kérdést. Napközben sok szexuálisat kell hogy írjatok, amire mi este felizgulunk, aztán hasonlóan perverz gondolatokkal válaszolunk, és ti éjjel alig várjátok majd, hogy másnap reggel olvashassátok a mocskos fantáziánk szüleményeit. Éééééértem?
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 13:48

Hát hallod papa, lassan nem lesz érdemes benézni nappal, mert mindenki csak délután meg este van itt, mi meg hoppon maradunk.
napot:)ennél több most nem is jut eszembe...át akarom olvasni a többi topicot is...csak tudjatok róla: kéretik jól viselkedni, mert a közelben vagyok
úgy látom vannak új lakóink
helyes-helyes...
nos, aki még nem küldött magáról képet, az tegye meg: mme-prune@freemail.hu...ez sajnos itt szabály
és aki még nem küldött erotikus történetet, az is tegye meg, hogy küld

úgy látom vannak új lakóink

nos, aki még nem küldött magáról képet, az tegye meg: mme-prune@freemail.hu...ez sajnos itt szabály

és aki még nem küldött erotikus történetet, az is tegye meg, hogy küld

nekem nagyon gyanús a banda!
ott vannak egy csomóba!
lehet csak minket hagynak ki a jóból!
ott vannak egy csomóba!
lehet csak minket hagynak ki a jóból!

így jártunk!
na de hát lehet sorolni, h kik nem jönnek még délutánonként se! (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 13:48
na de hát lehet sorolni, h kik nem jönnek még délutánonként se! (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát hallod papa, lassan nem lesz érdemes benézni nappal, mert mindenki csak délután meg este van itt, mi meg hoppon maradunk.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
nincs pina, nincs pia
ez a következménye! (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
ez a következménye! (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát tényleg pangás van.
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Senki nincs itt? A végén még a másik oldalra kerül a szoba:)
Ok ok, csak azok kedvéért gondoltam akik nem értik
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 22:00

Törölt felhasználó (21812)

Azért charlotte most nem szívesen fordítana le 5 perc 48 másodpercnyi szöveget, még akkor sem, ha valóban nagyon durva, hogy mennyire hülye néhány amerikai.
Távolság nem akadály az élmény kárpótól az utazásért...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 10:54

én messze vagyok.
"csak" ezért nem utazok/utazunk fel székesfővárosunkba
"csak" ezért nem utazok/utazunk fel székesfővárosunkba
én messze vagyok.
"csak" ezért nem utazok/utazunk fel székesfővárosunkba (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
"csak" ezért nem utazok/utazunk fel székesfővárosunkba (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért nem mész Papa?!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 10:51

én sajnos nem megyek!
a többiek meg ki tudja merre kószálnak!
én sajnos nem megyek!
Esetleg a nappali lakók kollektíve is meglátogathatnák a kiállítást?!
Szóval hány órakkor és hol talizunk?!
Szóval hány órakkor és hol talizunk?!
És , hogy mindenről csak a sex jusson eszünkbe.
Erotika parádé lesz hamarosan.
Megy valaki?
Erotika parádé lesz hamarosan.
Megy valaki?